Утеплюємося шар за шаром

Для виготовлення проміжних шарів одягу та аксесуарів Reima використовує два види матеріалів: натуральні та штучно виготовлені. І ті, й інші заслуговують окремої уваги. Умовно можемо поділити всі тканини на три категорії. Всі вони безпечні для малюків, приємні на дотик, і не кусаються, як старий колючий светр.

Дитячий натільний одяг

 Отже, ми використовуємо у виробництві одягу три групи матеріалів:

  • Штучно створені матеріали: дуже теплі, ефективно відводять зайву вологу, швидше висихають після намокання, відштовхують бруд, легкі у догляді та довго служать.
  • Вовна чудово зберігає тепло, навіть коли намокає, прекрасно поглинає вологу, також відштовхує бруд, стійка до загоряння та швидко розкладається в природі.
  • Матеріали, що створені зі штучних тканин з додаванням вовни, поєднують у собі переваги обох: зберігають тепло навіть у вологому вигляді, так само відводять вологу, швидко сохнуть, захищені від налипання бруду, цупкі та дуже прості у догляді.

Одяг для малюків

Важлива річ у гардеробі маленької дитини це флісовий або вовняний комбінезон що вдягається на базовий шар під верхній одяг. Зверніть увагу на флісові моделі MyyttiTahti або воняний Parvin.

Також функцію утеплюючого проміжного шару чудово виконає комплект з флісу Tahto. Він збереже тепло та захистить від вітру й зимового морозу. 

Дитячі комбінезони

Одяг для дітей

Для представників проміжного віку також пропонуємо яскраві та стильні кардигани у нових відтінках. Флісовий з кишенями спереду Hopper, або тепліший вовняний Mahin з м'яким приємним начісуванням всередині та плоскими швами, що не подразнюють ніжну дитячу шкіру, і блискавкою, що безпечна для дитини. 

Якщо ви бажаєте придбати більш цікаву модель з принтом, то зверніть увагу на кардиган Ornament. У цьому сезоні він має нові красиві принти зі скандинавськими мотивами. Ідеальною парою для нього стануть штани Vuotos.

Дитячі кардигани

Одяг для старших дітей та підлітків

Для старших дітей та підлітків у нас також є цікаві моделі, що багато років користуються популярністю, а Reima вдосконалює їх технології та пропонує все нові кольори та сюжети в дизайні. Для справді холодних днів, коли мороз щипає ніс та щоки, підійдуть вовняні кардиган Mahti та штани Misam. З них можна зробити неймовірно теплий та м'який комплект і надійний проміжний шар одягу.

Флісові моделі також присутні в асортименті: 

  • Кардигани Northern з новим красивим скандинавським візерунком, більш спортивні (підійдуть для гірськолижного спорту)  Laskien та Liukuen – обирайте колір, який більше подобається!
  • Новий джемпер Neulus з в’язаного флісу.
  • Штани Sangis для осінніх походів та коротких прогулянок або ж розваг у приміщенні. 

Обов’язково для кожного віку дослідника – термобілизна

Базовий шар, яким і є термобілизна, є основою всього зимового образу. Його завдання — зберігати сухість шкіри навіть при потовиділенні, для забезпечення комфорту. Це дуже важлива частина вбрання! Вміст вовни та її вага впливають як на тепло, так і на ціну. Синтетичні волокна покращують відведення вологи та стійкість. Бамбукові волокна також покращують вбирання вологи.

Термобілизна дитяча

Ми умовно поділяємо термобілизну на максимально утеплюючу та таку, що розрахована на активні рухи та гру.

Thermolite Lani — це модель з матеріалу Thermolite та поліестеру на рослинній основі Sorona, що якраз утеплює під час бігу, стрибків та активних ігор. Радимо обирати цей комплект для занять спортом та активного відпочинку.

Комплекти термобілизни з вовною мериноса у різних відсотках: Taitoa, що містить також бамбукову віскозу, новинка Villoista, більш теплий Kinsei, та найтепліший Taival, а також окремо верх — лонгслів Taitaa і низ — легінси Taidot, що також мають у складі вовну та бамбук. Чим холодніше надворі та чим менш активна дитина, тим більший відсоток вовни у складі радимо обрати.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image