Новинки зимової колекції

Вид на озеро спокійний і тихий. Вся природа ховається під купами білого блискучого снігу, а озеро зараз замерзло. Але гей, хто це пробігає повз нас у яскравому місячному світлі? Грайлива лисиця! Вона сповнена енергії, бадьора і вільна, її дихання піднімається, як хмари пари, у свіже повітря. Її не хвилює мороз, вона природно приймає його, відчуваючи радість руху, поки біжить далі. Можливо, щоб зустріти друга-лисицю?

Колекція Reima Winter ’24 — це данина восьмидесяти рокам, які ми присвятили дитячим розвагам на природі. Діти в одязі Reima можуть почуватися такими ж енергійними та гарними, як лисиця у своєму густому зимовому хутрі. Вони теж можуть вибігати на вулицю, щоб приєднатися до нових пригод кожного ранку, незважаючи на погоду.

Reima потурбувалася про зимові новинки, від комбінезонів до рукавиць.

Зимові теплі комбінезони

Улюблені моделі комбінезонів в нових кольорах та новинки у грайливих принтах для менших. Є з чого обрати, з технологією Reimatec: Puhuri, Marte, GotlandLappi та Reimatec+ Aapua.

Тодлерам ми теж підготували приємні новини та цікаві моделі з Reimatec — Kipina, Tromssa, Kurikka, Stavanger, Trondheim

Зимові дитячі куртки

Куртки на зиму

Куртки для зимових холодів, захищені від вологи, — Reimatec KuhmoinenKustavi або парка Mutka. Пуховик Kupponen з пухом і пером у співвідношенні 60% на 40% — це максимальне тепло навіть при -20°C. 

Тодлерам пропонуємо міцні куртки — Reimatec Muonio, MarttilaMuurame та світловідбиваюча модель — Hohtava.

Парки також є в наявності, нові моделі — Reimatec Serkkula та  Reimatec Ajaton для старших дітей. 

Також для підлітків пропонуємо моделі курток Teisko, Reimatec Kumpula, Vaanila, Reimatec Toukola та пуховик Paimio для стильної та яскравої зими. 

Теплі штани

Для менших дітей рекомендуємо штани з підтяжками Reimatec Matias і Reimatec Juoni, що захищають від вологи та вітру. Тодлерам пропонуємо моделі Reimatec Loikka та Reimatec Proxima, які можна обрати навіть для зимніх видів спорту. 

Колекція Reima Moomins

Колекція мумі-тролів поповнилась новими принтами — яскравими кадрами з мультфільмів: комбінезон Reimatec Moomin Lyster і зимова куртка Moomin Lykta

Комбінезони зимові для дітей

Колекція для гірських лиж

У гірськолижній колекції теж є нові принти, моделі, кольори — стильні комбінезони Reimatec ReachReimatec Palaten і Reimatec Posio, штани Reimatec Terrie, а також тотальні новинки — рукавиці Reimatec Vanukko та анорак Reimatec Arantila

Додаткові шари для якісного утеплення

Не обійшли увагою і проміжні шари одягу, зокрема кардигани та лонгсливи. Зустрічайте нові принти флісового комбінезона Myytti, кардиганів NorthernOrnament та нові відтінки моделі комбінезону Tahti, флісового кардигана Hopper. Вовняний лонгслив Viisas також отримав нові відтінки, які ви точно маєте зацінити!

Комплекти термобілизни Thermolite Lani та вовняної Taitoa отримали нові сезонні відтінки та принти. Вони ідеально доповнять зимову прогулянку стильним теплом!

Зимовий дитячий одяг нова колекція

Аксесуари: нові моделі, кольори та затишні принти

Огляд новинок аксесуарів розпочнемо з шапок — мериносова Solmu та Villaisa з суміші мериносової шерсті. Також зверніть увагу на шапку, що зплетена з використанням світловідбиваючої нитки — Vilke

Ми додали нові кольори тих моделей, що вже стали класичними бестселерами, і поєднуються з усіма елементами колекції: Nunavut і Kuuru на зав’язках, біні з помпоном Nyksund і Kuurassa, шапка-шолом з помпонами Kuuraan.

І фінальний штрих — рукавиці або рукавички, щоб ручки не змерзли під час зимових пригод і досліджень! Водонепроникні Reimatec Lapases, Reimatec Ote, Reimatec Tartu та Reimatec Hanskas

А про новинки зимового взуття розповідаємо окремо в наступних статтях, тож слідкуйте за ноинами!

Отже, до зими готові, і можна вирушати на вулицю, де вітер, сніг, лід і морозець, але Reima знає, що таке комфортне тепло та функціональний комфорт!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image