Запорука теплих ніг: новинки зимового взуття

Мета нашого дизайну взуття — це насамперед турбота про здоров'я та благополуччя дитини. Ми пропонуємо екологічні та інноваційні рішення, які кидають виклик часу. Дизайн взуття продуманий з урахуванням вікових особливостей. Взуття Reima має правильну посадку на стопі, що є запорукою здоров'я ніг.

Всі вироби Reima створені для підтримки активності та сприяють нормальному формуванню стопи. У більшості моделей взуття Reima додані спеціальні устілки, що знімаються, з малюнком Happy Fit, який допомагає визначити. Їх можна виймати чи вкладати для вашої зручності.

До того ж на етикетках взуття ви завжди знайдете прості рекомендації щодо догляду.

Дитяче зимове взуття

 

Окремо також зазначимо: 

  • Все взуття має чудову амортизацію, що необхідна, коли дитина росте.
  • Носочки на взутті захищені, тому в такому взутті можна кататися на санчатах, грати у футбол, бігати по замерзлому снігу. Будь-який рух стає комфортним та зручним.
  • Для прихильників дощу та прогулянок по калюжах ми підготували гумові чоботи та взуття з захисною мембраною Reimatec і утепленням.
  • Зимове взуття має додаткову теплоізоляцію — у холоду немає шансів.
  • Reima підходить для різноманітних занять: прогулянка, біг, стрибки, хайкінг тощо.

Збереження екології та дотримання високих стандартів

Моделі взуття Reima надійні та можуть служити більше ніж одному поколінню дітей. Ми робимо так, щоб нові моделі враховували побажання наших клієнтів. Також Reima приєдналася до Ініціативи щодо дотримання комерційними організаціями соціальних вимог BSCI (Business Social Compliance Initiative) у жовтні 2010 року та стала членом amfori (amfori Bsci). Найважливіша мета організації amfori — покращення робочих умов у глобальному ланцюжку поставок по всьому світу. Ця мета може бути досягнута лише завдяки невпинним спільним зусиллям усіх учасників.

Якщо у виробництві взуття ми використовуємо шкіру, то тільки сертифіковану за стандартом організації Leather Working Group (LWG). Шкіра, сертифікована за стандартом LWG, є побічним продуктом м'ясного виробництва і не містить хрому. Процеси обробки та дублення ґрунтуються на застосуванні екологічних методів.

Усі наші нові моделі взуття з обробкою DWR не містять фторвуглецю. Ми шукали кращі способи заміни фторуглеродів і наразі припинили їх використання. Ми не використовуємо важкі метали у матеріалах для взуття, і всі металеві частини не містять нікелю. Окрім цього, все наше взуття виготовляється без ПВХ.

Зимові черевики для дітей

Reima, до всього, — член організації SATRA — незалежної дослідницької та випробувальної компанії, що заснована у Великій Британії у 1919 році. Таким чином, ми дотримуємось інформації про застосування хімічних речовин та проведення випробувань та реалізуємо допомогу відповідно до міжнародних стандартів.

Нові моделі взуття Reima, що варті вашої уваги

Тож розглянемо детальніше, які черевики та чоботи ми рекомендуємо обрати дитині на цю зиму.

Слово та назва моделі Loskari перекладається як “черевики для сльоти” з фінської мови, і дизайнери Reima створили їх саме з цією метою: щоб тримати ноги вашої дитини сухими та теплими в м'які зимові дні. Вони підійдуть для активних прогулянок в умовах до -10°C, мають зовні світловідбиваючі елементи, всередині — теплу та м’яку флісову підкладку. Схожі по характеристиках та подібні зовні — модель Nefar. Також зверніть увагу на черевики Coconi на зручних липучках, що дозволяє регулювати взуття на стопі.

Рекомендуємо звернути увагу на моделі, протестовані на теплоізоляцію від холоду до -10 °C/14 °F (згідно з ISO 20877:2011): Reimatec Myrsky, Reimatec Qing, Reimatec Pikavari, Reimatec Samooja. Що ще про них треба знати? 

  •       Знімні формовані устілки з EVA з підкладкою з трикотажу та принтом Happy Fit допомагають підібрати правильний розмір.
  •       За допомогою еластичних шнурків та застібок черевики легко і швидко надягаються.
  •       Водо- та брудовідштовхуюче покриття без фторвуглецю.
  •       Гнучка гумова підошва для ідеального зчеплення.
  •       Світловідбивні деталі.
  •       Водонепроникна мембрана та тепла підкладка.

Якщо у вашому місті зазвичай багато опадів та сніг, що тане, обирайте моделі з підошвою-калошою. Крім того, в особливо мокрі дні ідеальним вибором стануть гумові зимові чоботи Termonator, що повністю захистять від води та зігріють ноги до -20°C. Це врятує від вологих ніг після прогулянок та вбереже вашу дитину від захворювань через перемерзання.

Чоботи зимові дитячі

До -20°C радимо обирати моделі Reimatec Samojedi, Reimatec Hankinen, Reimatec Lumipallo, Reimatec Pyrytys, які стануть ідеальною компанією в морозний зимовий день.

Для найсуворіші зими до  -30°C розраховані зимові черевики Reimatec Laplander 2.0 з підошвою Vibram Arctic Grip, що має ідеальне зчеплення навіть з кригою. В них широка колодка з додатковим місцем для пальців ніг. З подібними характеристиками маємо також черевики Reimatec Megapito та Reimatec Mega Mini, що надійно вбережуть від морозу й талого снігу. Для дітей це мастхев і обов’язкова пара взуття, що може служити не одному поколінню дітей.

Ще більше теплих та стильних моделей дитячого зимового взуття ви знайдете в асортименті нашого інтернет-магазину чи  роздрібної мережі.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image