Зустрічайте нову весняну колекцію!

Як же цікаво та весело грати навесні надворі! Тут свіжа травичка, всілякі комахи та квіточки. Можна кататись на гойдалці, бігати з палкою у полі чи прогулятися до ставка!

Енергія та свобода дітей надихають Reima з 1944 року. Ми завжди плекали їх безмежну жагу до розваг і перетворили її на кольори та принти, які живлять їхню уяву – а зрештою, і у кожному з дорослих можна віднайти внутрішню дитину. Тож нехай і вона повеселиться!

Reima завжди підтримувала активне дитинство. Саме таке дитинство можна зустріти по всій Фінляндії – від найбільших міст до тисячі озер і пагорбів Лапландії. Коли діти виходять на вулицю, вони знають, що робити. Reima відкриває для них двері за допомогою екіпірування, яке захищає, водночас дозволяючи насолоджуватися стихіями – дощем, вітром, снігом і сонцем. Найкращий дитячий одяг – це той, що діти навіть не відчувають на собі.

Але фінське дитинство – це не просто гуляти надворі. Це дозволити кожній дитині бути собою, а не тим, ким ми думаємо, що вона має бути. Саме тому ми не втомлюємося шукати нові дизайнерські, функціональні і технологічні рішення у виготовленні зручного та стильного одягу та взуття. І втілюємо це у нових колекціях.

Нова весняна колекція дитячого одягу

Улюблені моделі Softshell

У цьому сезоні ми очікуємо нові кольори та принти комбінезонів Softshell Mjosa та Softshell Moomin Skyddad з принтом у вигляді мумі-тролів.

У нових принтах будуть також куртки Softshell Vantti та Softshell Kuopio, а в однотонному виконанні – Softshell Koivula.

Легкі весняні куртки

Очікуємо однотонну модель з легким утепленням – Untu. Також раді представити куртку з принтом, присвяченим 80-річчю бренду Reima – Reimatec Sihvo, а також Reimatec Anikko.

Цікава для багатьох модель – ретро-куртка 3-в-1 Reimatec Sydvest. У наборі з курткою є жилет, який можна відстібнути та носити теплою весною у поєднанні з кофтою. Також куртку можна вдягати без жилета, якщо на вулиці тепло, але вітряно. А у холодний пронизливий день ідеальний комфорт створить куртка з підстебнутим жилетом.

Поціновувачів попередніх моделей курток Sihvo та Anikko порадують моделі Reimatec SoutuReimatec Schiff та Reimatec Anise. Ці куртки не мають утеплення, тому підійдуть для теплих весняних днів. Проте зовнішній матеріал водовідштовхуючий та вітронепроникний – у випадку дощу не доведеться бігти додому.

Меншим дітям стане у нагоді куртка Reimatec Hete без утеплення для найтепліших весняних днів та початку осені.

Варта уваги дуже екологічна оновлена модель Reimatec Voyager 2.0 з мономатеріалу. Такий одяг з мономатеріалу можна легко повністю переробити на нові вироби.

Звісно ж навесні актуальні і доречні вітрівки – пропонуємо моделі Reimatec Tuulela та Reimatec Tuulos.

Нові весняні дитячі куртки

Дощовики для активних прогулянок

Дощовики Reima захищають від дощу та бруду завдяки водовіштовхуючій поверхні та проклеєним швам. Більше того, він складається на 70% з перероблених матеріалів. Наші дощовики-бестселери тепер у нових принтах – Vann у ювілейному принті, присвяченому 80-річчу бренду Reima, а Vesi у весняних принтах.

Новинка цієї весни – новий матеріал Windfleece

Пухнастий, як фліс, але відштовхує воду та не пропускає вітер. Дихає, тобто відводить зайву вологу назовні. Windfleece виготовлений із 100% переробленого поліестеру. З цього матеріалу представлені комбінезон Moomin Vindpust, а також куртка Moomin Vindskydd з мумі-тролями.

Новинки та улюблені бестселери взуття

Весна 2024 року не залишиться без улюблених моделей для малюків та старших дітей – Reimatec Wetter 2.0, Reimatec Patter 2.0, Reimatec Passo 2.0, Reimatec Hiipien. На шнурівках або липучках – залежно від віку та вподобань дитини.

Для тих, хто полюбляє прогулянки калюжами, підійдуть кросівки на липучках Reimatec EnkkaReimatec Kiirus в нових стильних кольорах, та новнка - кросівки Reimatec Kiritin. Гнучка підошва та принт Happy Fit на устілці додадуть комфорту дитині та спокою батькам. Моделі мають надійну водовідштовхуючу мембрану.

Стильні повсякденні кросівки Ekana, SalamoiTomera – це нові моделі взуття для весняних ігор на вулиці. Кросівки Reima пропонують саме ту додаткову амортизацію, яка ідеально підходить для ігор на шкільному подвір'ї та стрибків на твердих поверхнях. Зручні липучки та еластичні шнурівки забезпечують надійну фіксацію для безпечних активностей.

Взуття дитяче на весну

У взутті, як босоніж – Reima Barefoot

Людська стопа створена для того, щоб ходити босоніж. Все, що ми одягаємо на ноги впливає на нашу ходу. Для розвитку здорової стопи та постави, діти повинні якомога більше ходити та бігати босоніж. Але оскільки дитячі ніжки також потребують захисту, ми розробили наше мінімалістичне взуття. У Reima Barefoot ваша дитина може зберігати природню поставу і ходу, а також безпечно бігати й стрибати.

Стопа новонародженої дитини має лише одну кістку. Решта стопи складається з м'якого хряща, і потрібно шість років, щоб усі кістки сформувалися. Ці роки надзвичайно важливі для нормального розвитку стопи. Навіть на пізньому етапі розвитку неправильно підібране взуття може негативно вплинути на здоров'я стоп дитини.

Взуття Barefoot Reimatec Tallustelu і Tepastelu має нульовий підйом та широку передню частину, що відтворює форму дитячої стопи. Це дозволяє дітям стояти, ходити та бігати природньо, а пальчикам – вільно рости. Крім того, водовідштовхуюча мембрана звільняє вас від турбот про раптовий дощ або невеликі калюжі!

А ще ми підготували безліч літніх новинок – взуття, капсули одягу, що відлякує комах, допомагає боротися зі спекою та захищає від ультрафіолету. І це ще не все! Слідкуйте за оновленнями на сайті.

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image