Взуття Reimatec: вода ззовні, комфорт всередині

Легке, водовідштовхувальне демісезонне взуття – найпростіший шлях подбати про здоров’я, комфорт та гарний настрій дітей. Адже весна – не лише пора перших теплих днів, але також і рясних дощів та глибоких калюж. Тому долати шлях до садочка або школи чи розважатися з друзями на майданчику у взутті, що пропускає воду, просто не можливо. Та взуття Reimatec, виготовлене за сучасними технологіями, без застосування сировини тваринного походження чи токсичних речовин, подбає про сухі ніжки. Ще одна перевага дитячого водостійкого взуття від Reima – величезний досвід, який ми враховуємо, і в кожній наступній колекції покращуємо або створюємо нові моделі з урахуванням потреб і побажань дітей і батьків.

Хіти 2.0

Дитячі мембранні черевики Passo, Patter та Wetter – флагмани лінійки демісезонного взуття і справжній взірець скандинавської якості та функціональності. Весна завжди починається з них! Водонепроникна вставка всередині черевиків та водо- й брудовідштовхувальне просочення без вмісту фторвуглецю захистили десятки тисяч ніжок в усьому світі. Зустрічайте оновлені версії цих моделей.

Дитячі весняні  водовідштовхуючі черевики

Черевики Passo 2.0 для найменших (від 20 розміру ніжки) мають поглиблену ззаду підошву, що допомагає зафіксувати стопу в правильному положенні, а це дуже важливо під час перших кроків. Посилена передня частина не лише амортизує при падіннях, а й захищає від води та бруду.

Улюблені Patter 2.0 та Wetter 2.0 також отримали оновлену двошарову підошву, внутрішній шар якої амортизує ходу, а зовнішній відповідає за зносостійкість. Зчеплення з вологими поверхнями стало надйнішим завдяки оновленому малюнку протектора. Водонепроникна накладка вздовж носака та боків та відсутність швів на стику підошви та верхньої частини черевиків допомагає зберігати сухість всередині.

Всі моделі оздболені світловідбивними елементами, знімними устілками HappyFit для визначення розміру та бавовняною підкладкою, що не “парить” ніжки. Завдяки широким липучкам або еластичній шнурівці з фіксатором, відрегулювати повноту можна одним рухом.

І звісно ж, вас приємно вразить сезонна палітра кольорів, що чудово пасує до демісезонни курток та комбінезонів Reima! Сміливо обирайте будь-який відтінок, адже доглядати за водовідштовхувальним взуттям легко.

Стрибок у весну

Демісезонні кросівки та снікерси поєднують легкість літнього взуття та водовідштовхувальні властивості більш теплих моделей. Це універсальне рішення як для мінливої погоди, так і для відпочинку біля водойм протягом усієї теплої пори року. Крім того, з такою парою вам не потрібне буде змінне взуття, адже текстильна підкладка та верх вільно дихають.

Весняні дитячі кросівки, що не пропускають воду

Снікерси Reimatec Edistys мають водостійких трикотажний верх з додаванням мікрофібри. Особливість цієї моделі – надзвичайно стійка підошва Vibram XS Trek та знімні устілки Ortholite, що на 85% складаються з переробленого поліуретану. Якщо ваша дитина полюбляє походи та часто рухається горбистою місцевостю, саме це взуття стане для неї чудовим подарунком.

Секрет невагомості демісезонних кросівок Enkka та Kiirus - в поєднанні легкого текстилю та меш-сітки з EVA-підошвою. Підошва, що складається з декількох частин, – амортизуюча, легка та разом з тим досить міцна. Мембрана забезпечує надійний захист від вологи, а посилена п’ятка та захисний бампер спереду оберігають дитячі ноги від ударів і падінь. Стильний дизайн цих кросівок привертає увагу та вписується в будь-який повсякденний образ.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image