Все, що треба знати про зимові аксесуари

Взимку важливо, щоб дитина почувала себе комфортно. Регулярні прогулянки на свіжому повітрі мають супроводжуватись доречним одягом, що врахує всі примхи природи — мороз, сніг, вітер та калюжі талого снігу й криги.

Розповідаємо, які аксесуари ми підготували для маленьких дослідників, щоб вони почували себе максимально комфортно, їм ніде не задувало, а тепла було якраз достатньо для цікавої та тривалої прогулянки по зимовому місту, лісом або ігор на дитячому майданчику. 

Головні убори: важливе тепло 

Головні убори взимку - це мастхев, без якого навряд чи хтось наважиться вийти на прогулянку. У нашому асортименті є безліч різноманітних по крою, кольорам та матеріалам моделей. Тож давайте обирати! 

Дитячі зимові шапки

Шапки з вовни - беззаперечне тепло

Для максимального утеплення і комфорту малюків ми використовуємо шерсть мериноса. Чому саме її?  Бо вона чудово тримає тепло, швидко сохне,  відводить зайву вологу та гріє навіть коли мокра. Також варто сказати про те, що меринос добре протистоїть нашаровуванню бруду, легко чиститься та його можна легко прати як всі інші речі. В нашому асортименті є такі варіанти головних уборів з шерстю мериноса:

  • Максимально надійний захист від холоду та вітру це шапки-шоломи Kuuraan, Starrie. Закривають вушка повністю утеплюють голову та шию, також зверху можна вдягти капюшон. 
  • Шапки на зав'язках – це надійне утримування головного убору на голові та максимальний захист вушок у вітряну погоду.  Рекомендуємо звернути увагу на моделі Nunavut, Kuuru, Myyry. Широка колірна палітра дозволить обрати вашому маленькому моднику найбільш вподобану річ. 
  • Традиційна класика, шапка-біні з помпоном, становить значну частину нашого асортименту, бо вона чудово підійде для ігор у дворі, прогулянки в лісі або горах. Варіантів достатньо, як і кольорів: Nyksund, Pohjoinen, Kuurassa, Sporttis, Topsu. Також звертайте увагу на розмір, щоб шапка зручно сиділа на голові не тисла та не була надто вільною. 

Додайте до шапок вовняні рукавиці та рукавички для ідеального комплекту.

Шапки з синтетичних матеріалів

Синтетика назавжди залишиться класикою, бо цей матеріал одночасно теплий, легкий, приємний на дотик, відштовхує бруд, його легко прати та можна знову вдягти наступного дня, бо він швидко сохне.

  • Шапка-біні з переробленого поліестеру Taasko.
  • Водонепроникна та вітрозахищена шапка Reimatec Ilves.

До таких шапок варто звернути увагу на манишку Legenda, рукавиці Tumpus та рукавички Varmin - вони стануть ідеальним комплектом.

Вовна + синтетика = ідеальне поєднання для зими

Матеріал на основі натуральної шерсті у поєднанні з синтетикою має виключні переваги: відштовхує бруд, простий у догляді, міцний, зберігає тепло навіть коли мокрий, при цьому відводить зайву вологу та швидко сохне. 

Обирайте ідеальну теплу шапку з цього матеріалу — Paljakka на зав’язках, Routii та Pampula. Окремої уваги заслуговує шапка-біні у якої в складі є світловідбивна нитка — Pilke

Ми слідкуємо за тим, щоб в асортименті було достатньо моделей одягу з елементами, що відбивають світло. Таким чином наші вироби стають запорукою безпеки для малюків зимою, коли рано темніє, та у сутінках. Якщо ваша дитина ходить зі школи після заходу сонця та поблизу проїжджої частини, ця шапка обов'язково має бути в гардеробі. 

Вовняна манишка Kaulain чудово доповнить будь-яку шапку та створить максимальний комфорт для вашої дитини. 

Тепло для рук: рукавиці та рукавички

Всі рукавиці та рукавички з нашого асортименту (окрім бавовняних та вовняних) покриті спеціальним захисним просоченням, що захищає від вологи та бруду і відштовхує його — BIONIC-FINISH®ECO. Обов'язково звертайте увагу на показники кожної окремої моделі, бо вона підходить для конкретних умов. 

Зимові рукавички для дітей

Морозна суха погода

При температурі на вулиці до -10°С рекомендуємо звернути увагу на моделі рукавиць Tassu або Nouto. Якщо ж на прогулянці вас застав мороз до -20°С, це означає що краще обрати Moffen або перчатки Milne.

Для найменших стануть у пригоді пінетки Antura, що дбайливо зігріють крихітні ніжки. 

Зверніть увагу, що ці моделі виготовлені з водовідштовхуючого матеріалу, але не мають всередині повністю водонепроникної мембрани, тому коли води буде дуже багато, вони можуть все ж промокнути в зонах швів.

Мокрий сніг та ігри в ньому

Саме так! Ми розробили спеціальні рукавиці та перчатки для дітей, що грають у снігу та ліплять з нього. Водонепроникна мембранна вставка Hipora допомагає захистити малесенькі долоньки від замерзання та промокання. Покриття BIONIC-FINISH®ECO так само присутнє і в цих моделях:

  • Рукавиці Reimatec Tepas або Reimatec Ote та новинка Reimatec Lapases.
  • Рукавички-бестселлер Reimatec Tartu та новинка Reimatec Hanskas
  • І навіть Для любителів гірськолижного спорту та відпочинку на гірських схилах — Reimatec Snoukka, Reimatec Skimba. Вони мають спеціальний ремінець для регулювання. На долоньках є вставки для кращого щеплення з лижними палками та різними іншими поверхнями. У цих рукавичках є спеціальна затяжка для регулювання ширини манжета, щоб виріб ідеально підійшов під ширину руки поверх куртки.

Всі ці моделі максимально захищені від вологи та розраховані на активне борсання в снігу та інші зимові ігри. З ними ви точно можете не переживати за дитячі ручки. 

Шкарпетки для утеплення ніжок

У питанні м'якості та тепла для стоп взимку немає кращого варіанту, аніж вовняні шкарпетки Reima.

Зимові дитячі шкарпетки

М'які, яскраві, стильні, зовсім не кусаються та підходять під будь-який лук: Saapas, Villalla, Liki. Обирайте одразу кілька пар та будьте певні що вони довго прослужать та надійно захистять ніжки вашої дитини від холоду й збережуть тепло, навіть якщо взуття малечі пропустило вологу. Але для таких випадків рекомендуємо підібрати взуття Reima, що не промокає та зберігає тепло, якщо ви ще цього не зробили!

Для зимових видів спорту та активностей на гірськолижних курортах рекомендуємо спеціальні моделі високих гірськолижних шкарпеток з суміші мериносової вовни — Frotee або Suksee. Вони запобігають утриманню зайвої вологи, що захищає ноги від спітніння, та довго служать навіть при активній експлуатації. 

Схоже, ми підібрали всі аксесуари, тож можна відправлятися гуляти по снігу, ліпити снігову бабу, робити ангела на незайманому полотні, досліджувати життя та радіти дитинству у м'якому теплі та максимальному комфорті!

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image