Нові кольори, класична якість. The Originals у сезоні SS23

Нова весняно-літня колекція в Reima завжди надихає нас яскравими, життєрадісними кольорами. Для прихильників класичного дизайну лінійки The Originals це чудова можливість змінити образ, не зраджуючи перевіреним часом речам. Простий зручний крій, функціональні деталі, великі кишені та світловідбивачі, контрастна фурнітура завжди виглядають сучасно і стильно в сезонній палітрі. А завдяки водо- та брудовідштовхувальним властивостям матеріалів та їх зносостійкості батьки можуть щиро радіти глибоким калюжам та новим пригодам разом з дітьми, адже доглядати за одягом та взуттям The Originals так просто!

Весняні дитячі куртки та комбінезони

Мембранні куртки та комбінезони The Originals чудово підходять для мінливої демісезонної погоди, адже саме тут ви знайдете і комбінезон для малюків Marte Mid з легким утепленням, і надзвичайно популярну модель 3-в-1 Sydvest зі знімною жилеткою, і водо- та вітронепроникну куртку Sisulla, до якої за бажанням також можна пристібнути проміжний шар. Кукурудзяно-жовтий, що аж випромінює енергію, чи елегантний колір запорошеної троянди – одяг може підкреслити індивідуальність дитини та надихнути на нові звички!

Щороку кількість прихильників дитячого одягу із Softshell серед наших покупців зростає. Адже цей тришаровий матеріал не лише чудово захищає від негоди, але й дбайливо регулює температуру тіла завдяки м’якій флісовій підкладці. У палітрі курток Vantti вже майже двадцять кольорів, є й варіанти з принтами, та хіба можна відвести погляд від стиглого томатного, свіжого цитрусового чи солоденького персикового? З такими фруктовими асоціаціями літо здається ближчим! А барви комбінезону Nurmes ніби натякають, що він надійно захистить з ніг до голови будь-де – і на глинистій стежці, і на березі прохолодної водойми, і на вершині з краєвидом на чарівний захід сонця. Посилені зносостійкі вставки на колінах та задній частині виробу це підтверджують.

Дитячі дощовики

Класичні моделі однотонних дощовиків Lampi та дощових штанів Lamikko теж оновилися, щоб ви могли в будь-який момент комбінувати їх між собою або з іншими куртками та штанами з лінійки The Originals для максимального комфорту саме вашої дитини.

Але найкраще те, що за взуттям та аксесуарами до цих яскравих образів не потрібно ходити далеко! Хоча вдосконалені моделі водостійких демісезонних черевиків для дітей Passo 2.0 та Wetter 2.0 насправді створені для того, щоб вирушати в довгі прогулянки, бігати, стрибати та перелазити будь-які перешкоди! Усе завдяки покращеному захисту носка та гнучкій підошві, виготовленій методом прямого лиття із зонами різної твердості для максимально здорової ходи. А відсутність швів на лінії кріплення підошви підвищує водостійкі характеристики цього взуття.

Весняні аксессуари та взуття для дітей

Улюблені багатьма дітьми та батьками шапки-біні Hattara з орагнічної бавовни також отримали нові кольори, і не лише тон-в-тон із верхнім одягом, а й взаємодоповнюючі: квітучий бузковий вмить зробить будь-який лук грайливішим, а спокійний меланжево-сірий – більш серйозним та дорослим.