Стильні та корисні аксесуари на літо з захистом

Розваги у сонячні дні — ці різноманіття цікавих занять та дуже важливих досліджень! Якщо доповнити ці дні надійним захистом від сонця та укусів комах Reima, прогулянки стануть ще комфортніше та безпечніше! Якісні аксесуари — запорука приємних прогулянок!

Головні убори: класичні панамки, з захисним полем та Anti-Bite

Звісно, важливо, щоб функціональні аксесуари були також стильними та яскравими, тому наші сонцезахисні панамки чудово поєднуються з купальниками, можуть скласти чудовий комплект з футболками, шортами та плавками! Однотонні варіанти також є в наявності — модель Biitsi в різних кольорах. Моделі панамок Mustekala та Kilpikonna мають принт по всій поверхні. У всіх панамках є також козирок для додаткового захисту очей від прямого попадання сонячних променів. 

Дитячі головні убори на літо

Класична панамка з затяжками Rantsu в одному кольорі надійно захистить голову від сонця. Якщо ж ваш малюк бажає мати одразу дві різні моделі, зверніть увагу на двосторонні Viehe, Viiri, Moomin Slavka. Тут з одного боку яскравий принт, а з іншого — однокольорова поверхня, тому можна обирати під настрій та стиль одягу!

Якщо ж плануються розваги у місці, де живуть комарі, мухи чи кліщі, обов’язково обирайте однотонні панаму Anti-Bite Itikka чи кепку Anti-Bite Hytty. Покриття Anti-Bite містить синтетичний репелент, який захищає від укусів комарів та кліщів. Екологічна та нетоксична речовина не подразнює шкіру, а також не шкодить комахам, а лише відлякує їх. 

Кепки та панами для прогулянок містом та на природі

Зверніть увагу на головні убори з сертифікованої бавовняної саржі — однотонні та комбіновані: панамка Siimaa та кепки KupuniLippis та Lippava. У кепках є захисний козирок. Модель Lippava краще підійде для спекотних днів, бо має сітчасту вставку для вентиляції. Всі головні убори підходять і для хлопчиків, і для дівчаток. 

Сонцезахисні окуляри для дітей з поляризацією

Сонячний день — це завжди необхідність захищати маленькі оченята від агресивного сонця. Поляризація — це завжди кращий захист, аніж просто затемнені окуляри. Окуляри без поляризаційного покриття не перекривають УФ-промені, але зіниці розширюються через затемнення, і таким чином ще більше шкідливих променів потрапляє на сітківку. Тобто це навіть небезпечно для діток. 

Аксесуари літні для дитини

Reima розробила моделі сонцезахисних окулярів, що мають поляризацію, тобто захист від ультрафіолетових променів спектра А і спектра В класу 3, також є сертифікація СЕ. Поляризація — це додаткове напилення на лінзах, що відбиває горизонтальні сонячні промені (відблиски), а також збільшує чіткість і контрастність зображення для дитини. Це важливо, оскільки під час прогулянки вплив сонячного світла доволі довготривалий. 

Зверніть увагу на моделі Surffi (для віку від 0) та Viksu (від 3 років), що більшою частиною створені з відновлюваних матеріалів. У комплекті до окулярів йде захисний чохол, щоб зберігати їх в безпечному місці та захистити від подряпин. Також звертайте увагу на розміри моделі окулярів, що відрізняються.

Літні захисні аксесуари — це мастхев у гардеробі кожного малюка. Критично важливо захищати голову та очі дитини від впливу сонячного світла. Якісні функціональні аксесуари — це спеціалізація Reima!

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image