Подарунки до Різдва

Малюки чекають Різдва і звісно ж подарунків. Reima пропонує стильні яскраві та теплі подарунки для дітлахів, що прослужать їм та їх друзям максимально довго. Ось що ми пропонуємо покласти під ялинку або у чарівний чобіток, щоб здивувати та порадувати вашу малечу.

Reima x Klaus Haapaniemi: фінський фольклор для радості дітлахів

Всі ми чули про чудових створінь з фінських казок що роблять дива. Саме з ними Різдво стане насправді сповненим чудес та магічних подій. Отже, пропонуємо вам яскраві та неповторні вбрання для всіх зимових свят.

Samettiruusu —  велюрова сукня, одночасно м'яка тепла та комфортна підійде для походу в гості Або святкового обіду вдома. Ялинка, вогники, подарунки, смаколики — це все чого так чекають малюки напередодні свят. Також Зверніть увагу на м'якесеньку сукню Unikukka, варіанти кольорів якої точно сподобаються маленькій модниці.

Також святковим вбранням може стати оксамитовий світшот Kukitus у поєднанні зі штанями Kastanja. Вони представлені в нашому каталозі у класичному червоному кольорі та синій варіації, що додасть святкового настрою та задовольнить маленьких стиляг.

Навіть у найхолодніші ночі напередодні Різдва та до самої весни збереже тепло трикотажна піжама Lentouni. Вона створена з органічної бавовни,  має еластичні манжети та талію. 

Подарунки дітям на Різдво

Доповніть образ велюровим світшотом Siipipari та високими шкарпетками Niittypolku з додаванням мериносової вовни, щоб створити максимальний затишок та тепло для своєї дитини.

Казки про мумі-тролів тепер завжди з вами поруч!

Малеча просто обожнює казки про маленьких мумінів —  відважних, щирих та допитливих. Зверніть увагу на теплий одяг та аксесуари з малюнками за мотивами історій письменниці Туве Янсон про життя мумі-тролів. А що може бути  тепліше ніж вовна мериноса? Матеріал з її додаванням максимально безпечний для малюків і не викликає роздратування на ніжній шкірі дитини. В'язаний комбінезон Moomin Mysig ідеально підтримує температуру та забезпечує терморегуляцію. Шапка-біні Moomin Yngst чудово доповнить його та захистить вушка малечі від вітру спеціальними ущільненими вставками.  

Прихильникам стилю ретро рекомендуємо придбати в гардероб костюм з вовни Sieppo,  розрахований на дітей від народження. В ньому більш ніж половина вовни, а другу частину складає органічна бавовна.  таким чином підтримується комфортна температура дитячого тіла і малюк чудово себе відчуває на прогулянці або вдома.

Комбінезон з вовни Delvis легко вдягати, і він також чудово гріє взимку. Термобілизна Trivsam з вовною у суміші та на основі бамбукової віскози дуже м'як, має непомітні шви, прекрасно регулює температуру, відводить зайву вологу та миттєво сохне. Якщо ви шукаєте стиль Color Block, то кардиган Idelar, створений з теплого трикотажу, — обов'язковий елемент гардероба вашої дитини.

Скандинавські візерунки так пасують до Різдва!

До свята точно підійдуть всі моделі Reima у скандинавському стилі. Кардиган зв'язаного флісу Northern, що чудово відводить вологу та швидко сохне після прання, простий у догляді  та довго служить. Меланжевий кардиган Ornament виглядає точно як в'язана річ при цьому має всі характеристики зносостійкого флісу, блискавку по всій довжині та манжети на резинці. З Такого ж матеріалу зі скандинавським принтом в нашому асортименті є комбінезон Myytti, що чудово зігріє як проміжний шар взимку. 

Вовняна термобілизна Taitoa —  це запорука комфортного тепла та відведення зайвої вологи під час зимових прогулянок.  також малеча може спати в цьому комплекті, як в піжамі. Вовняний жакард підійде для холодних днів та точно зігріє — комплект термобілизни Taival має різні варіанти малюнку і всі однаково святкові та яскраві. 

Зимові аксесуари: красиві та неймовірно теплі

Всі аксесуари з нашого асортименту чудово поєднуються з куртками, парками, штанами та комбінезонами

Що подарувати дитині на Новий рік

Шапки: шоломи, біні. Ідеальний захист голови та вух

Шапка-шолом Kuuraan — це 100% мериносової вовни, а також бавовняна підкладка м'яка та ніжна на дотик. Вушка додатково захищені від вітру спеціальними вставками. Звичайно ж, класика — вовняні шапки на зав’язках Kuuru та Myyry — лиш оберіть ту, що подобається більше вашому малюку.

Шапки-біні Kuurassa та Kuulee зі 100% мериносової вовни — те, що треба на зимових канікулах під час прогулянок у дворі. Шапка з помпоном? Теж є, ще й в різних кольорах — Pohjoinen

Рукавиці та рукавички, і ручки не замерзнуть!

Рукавиці Luminen та Renn — це вовняна класика, але вони ніжні на дотик, не «кусаються» і швидко сохнуть після гри у сніжки. Рукавички Rimo є в трьох базових кольорах і так само чудово утеплюють. Рукавиці Silli та рукавички Ahven створені з бавовни, гріють руки при помірному холоді, зручні та універсальні. Якщо ж ви відправляєтесь на активну прогулянку, краще взяти флісові рукавички Varmin — вони зручні, зберігають тепло та швидко виводять зайву вологу. 

Для маленьких спортсменів також подаруночки є!

Якщо ваша дитина захоплюється зимовим спортом, рекомендуємо обирати відповідні аксесуари та подарунки до Різдва! Що це може бути? Спеціальні шкарпетки, розраховані на активний рух, — махрові Suksee або Frotee з вмістом вовни та терморегулюючі. А також рукавиці з регулюванням Reimatec Snoukka або рукавички Reimatec Skimba. Обидві моделі мають спеціальне кріплення, щоб дитина не загубила їх, знімаючи з руки, та підкладку з флісу. 

Reima — це турбота про дітей їх здоров'я тепло та комфорт навіть під час активних прогулянок. З таким одягом та аксесуарами батьки можуть не турбуватися про те, що дитина перегріється або змерзне. Такі речі можна носити як на свята, так і на кожен день. Вони стійкі до прання та витримують багато циклів, не втрачають своєї яскравості. 

Оберіть моделі з різдвяної добірки, порадуйте свою малечу веселим одягом та забезпечте їй чудовий настрій під час кожного дослідження навколишнього світу!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image