Новинки та технології весняно-літньої колекції Reima

Функціональний одяг та взуття необхідні дітям не лише у холодну пору року. Захист від вітру та дощу, ультрафіолету, спеки та комах, здоров’я дитячих ніжок – завжди на часі. Крім того, як бренд із великою кількістю споживачів в усьому світі, ми відчуваємо відповідальність за збереження чистого повітря, води та клімату для майбутніх поколінь. Тому в новій весняно-літній колекції ми продовжуємо працювати з натуральними та переробленими матеріалами, а також покращуємо наші технології для максимального комфорту та безпеки юних дослідників.

Веселковий верхній одяг

Яскраві моделі водо- та вітронепроникного одягу Reimatec виготовлені з переробленого поліестеру та матеріалу Sorona® на рослинній основі. При цьому, дитячі демісезонні комбінезони та куртки зберігають свої високі функціональні показники, тому ви можете не перейматися за сухість і тепло. Ще більше екологічної відповідальності з моделями з єдиного матеріалу Reimatec Eco+ BS GRS, що на 85% складається з вторинної сировини і на 100% підлягає переробці.

Нова колекція дитячого демі одягу

Новий рівень комфорту

У сезоні весна-літо 2023 Reima представляє новий матеріал дитячого верхнього одягу – Stormblock. Це інноваційна безмембранна технологія з високими повітропровідними та водовідштовхувальними властивостями, схвалена стандартом сталого виробництва bluesign®. Куртки та комбінезони зі Stormblock легкі, як дощовик, але надійні, як справжнє туристичне спорядження. Ще одна важлива особливість матеріалу – надзвичайно низькі викиди мікропластику під час прання. Класичні мембрани верхнього одягу Reima після десяти циклів прання втрачають 0,2% маси, і це дуже гарний показник. Проте вироби зі Stormblock виділяють лише 0,01% мікропластику, встановлюючи новий рекорд екологічності.

Справжній затишок на свіжому повітрі

Світшоти й кардигани з нової колекції також дбають про планету. Тканини з вторинного поліестеру чудово регулюють температуру тіла, швидко сохнуть і зберігають ошатний вигляд. А моделі з додаванням карбонізованих наночасточок кави мають ще й антистатичні та антибактеріальні властивості. Використовуючи перероблений пластик та кавову гущу для виробництва нашого одягу, ми зменшуємо тиск на екологію та вносимо свій вклад у боротьбу зі зміною клімату.

Нові дитячі світшоти, футболки, штани

Літо – дарунок природи

Усім до вподоби довгі сонячні дні та яскраві барви літа. Єдине, що може засмучувати – надмірна спека. Але натуральні матеріали та сучасні технології допоможуть впоратися і з нею. Органічна бавовна і коноплі ідеально підходять для легких, приємних на дотик футболоксуконь і штанів. Віддаючи шану матінці-природі, Reima використовує лише волокна рослин, вирощених без використання пестицидів та гербіцидів, з мінімальними витратами води та електроенергії.  Улюблений м’якесенький пляжний одяг з бавовняного террі теж повертається цього сезону! Крихітні петельки матеріалу добре регулюють обмін повітрям та водою між дитячою шкірою та зовнішнім середовищем. А ксилітолове просочення дитячого літнього одягу для активного відпочинку охолоджує спітнілу шкіру, наче легкий вітерець. Речовина природного походження виготовляється з березового соку.

Краще, ніж босоніж

Вітайте ще більше моделей легкого текстильного взуття, що дихає. Мінімалістичний дизайн без платформи сприяє здоровій поставі та ході. Підйом та ширина зручні для дитячих ніжок.

Нова колекція дитячого демісезонного та літнього взуття

Креативна колаборація сезону

Цього літа Reima об’єдналася з відомою фінською дизайнеркою взуття Minna Parikka, щоб підкреслити індивідуальність кожної дитини за допомогою колекції взуття та одягу, яскравої, як жменька льодяників. Грайливий та абстрактний стиль Minna Parikka обирають Леді Гага та Тейлор Свіфт. Тепер і Reima-кідс зможуть відчути себе в центрі уваги! Слідкуйте за нашими соцмережами, щоб дізнатися про колекцію більше.