Зустрічаємо нову колекцію Reima!

Підтримувати жагу до нових вражень і неймовірних пригод, захищати від холоду, дощу та вітру, щодня дарувати відчуття казки — все це про осінньо-зимову колекцію Reima 2023.

Вона поєднує в собі все, що так цінують юні дослідники та їх батьки, — бездоганну якість, самобутній стиль та дбайливе ставлення до природи. Reima продовжує докладати максимальних зусиль до популярізації екологічних рішень і одяг, аксесуари та взуття з нової колекції не стали винятками. 

Нова осіння колекція дитячого одягу

Комфорт та екологічність

Моделі Reima — це спроби досягти ідеальної простоти у часи, коли всі навколо прагнуть до складних рішень. На реальність кожної дорослої людини безпосередньо впливають дитячі спогади. Ми хочемо подарувати кожній дитині радість, яка в майбутньому стане для неї джерелом впевненості у власних силах і вміння відчувати щастя за будь-яких умов.

Одяг, взуття та аксесуари з нової колекції — результат нашого шляху до абсолютної екологічності. Саме тому для їх виготовлення використовуються сертифікована вовна, мономатеріал, що легко переробляється, органічна бавовна, а також матеріали, що відповідають вимогам системи bluesign®.

Холод не страшний в компанії чарівних мумі-тролів

Ми знаємо, як харизматичні герої Туве Янсон припали до душі малечі й серйозним (лише на перший погляд!) школярам. Тож, у наступному осінньо-зимовому сезоні зустрічайте оновлені принти з легендарними мумі!

Ідеальним доповненням осіннього гардеробу стануть новий комплект-дощовик Moomin Plask  та гумові чоботи Magisk Moomin з улюбленими персонажами. Впевнені, за можливості, ви також не відмовились би стрибати по калюжах у вбранні з нової дощової лінійки.

Дитячий одяг на осінь нова колекція

Softshell в тренді

Капсула виробів з ідеального матеріалу для мінливої погоди Softshell поповнилася новими яскравими кольорами та принтами! Тепер обрати одяг для міжсезоння, яке в будь-який момент може «потішити» різкою зміною погоди стало ще простіше.

До того ж більше не треба витрачати час на пошук головних уборів до такого одягу: обирайте оригінальні та надзвичайно практичні панамки Puketti  та кепки Lipatus з Softshell від Reima!

«Жартівливе» хутро для яскравих аутфітів

Fur Fleece та Sherpa Fleece — ідеальне рішення для активного відпочинку на природі. Пухнастий шар одягу надійно захищає від холоду та при цьому залишається дуже зручним у догляді.

«Хутро» від Reima — це надзвичайно м’який і практичний матеріал, який на 60% складається з перероблених пластикових пляшок для напоїв. Якщо ви шукаєте теплий та яскравий одяг, що дозволить малечі відчувати себе героєм фантастичних пригод і здатен приносити користь нашій планеті, «жартівливе» хутро — ідеальний варіант. Тим паче, що доповнити дитячий аутфіт можна новими хутряними аксесуарами — кепками Piileeпанамками Piletus та рукавичками Käpälä.  

Дитячі куртки на осінь

Стильний одяг, який «турбується» про планету

Не обійшлося в осінньо-зимовій колекції без улюблених класичних та оновлених моделей натільного і верхнього одягу з екологічних матеріалів Sorona, Coffe bean та мономатеріалу.

Перероблений поліестер дозволяє ефективніше протистояти змінам клімату, трансформована кава у складі матеріалу гарантує дитині додаткові переваги у вигляді надійного збереження тепла, антистатичних властивостей та боротьби зі сторонніми запахами, а натуральні волокна бавовни та вовни мериноса сертифікуються як екологічні та споживаються відповідально.

Дитяче взуття на осінь

Аксесуари та взуття для незабутніх пригод

Reima — це не тільки класика, перевірена роками та поколіннями, а й нові аксесуари «з родзинкою». Переконайтеся в цьому самі разом з головними уборами та рукавичками з осінньо-зимової колекції! Створені з мериносової вовни та органічної бавовни, вони забезпечать дитині комфорт за будь-якої погоди та допоможуть звичному одягу заграти новими барвами.

Не менш цікавою буде оновлена лінійка взуття Reima. Ми продовжуємо покращувати ваші улюблені моделі та додавати нові, здатні витримати будь-які пригоди та погодні сюрпризи. Слід зазначити, що відтепер наше взуття проходить тестування і рівень утеплення доводиться в лабораторних умовах.

Reima продовжує втілювати дитячі мрії у реальність, не забуваючи піклуватися про планету та майбутні покоління. Переконатися в цьому ви зможете вже цієї осені та зими!

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image