Взуття, що пасує здоровим ногам

Улітку, окрім звичайних вимог до дитячого взуття, таких як легкість, амортизація, анатомічна форма, стікійсть, додається ще одна обов’язкова умова – воно має дихати. Текстильні кеди та кросівки Reima з екологічних матеріалів та з продуманим дизайном мають неперевершені повітропровідні властивості. Більше повітря – лише босоніж!

Літо не спинити

Яскраві кросівки для незабутніх літніх спогадів. Завдяки гнучкій підошві з ЕВА з гумовими накладками, ці моделі мають чудове зчеплення з поверхнею та ідеально підходять для бігу, стрибків і довгих прогулянок. Знімні устілки HappyFit допоможуть легко визначитися з розміром нової пари.

Літні дитячі кросівки

Дитячі кросівки Nopein з комбінованим верхом з синтетичного матеріалу та текстилю мають привабливий спортивний дизайн, а також водо- та брудовідштовхувальне просочення, яке полегшує догляд. 

Кросівки Luontuu ще простіше вдягати завдяки лайкровій підкладці, а їх високі повітропровідні властивості лабораторно протестовані.

Стильні й еластичні Staili на еластичній шнурівці підлаштуються під будь-які дитячі плани.

Коноплі для комфорту

Тканина з конопляного волокна – міцна, довше зберігає колір, дихає, стійка до грибків, плісняви, має антибактеріальні властивості та високий природний УФ-фактор, а також добре вбирає вологу. Звучить як ідеальний матеріал для літніх кросівок, чи не так? Конопляні кеди Lenkki, снікерси Tossu і Lenkkari це доводять. Підошва Vibram Ecostep, що на 30% складається з переробленого каучуку, робить дитяче взуття максимально екологічним та безпечним для довкілля.

Кеди літні дитячі

Крокуємо до сталості

Вітайте нову лінійку дитячого весняно-літнього взуття з переробленим поліестером! Високі кеди Kierros та низькі кеди на шнурівці Kiritys представлені від 28 до 40 розміру, а кеди на липучці Kiertein – від 22 до 28. Верхня частина на 100% складається з переробленого поліестеру, а підошва – на 15% з переробленої гуми. Можливість прання в машинці на делікатному режимі додає їм практичності у повсякденному носінні. 

Менше деталей, більше свободи

Створюючи ці мінімалістичні, невагомі моделі дитячих кросівок, ми прагнули подарувати дітям максимально природні відчуття та заохотити до активного руху протягом усього дня. 

Кросівки та кеди на літо для дітей

В універсальних кросівках Bouncing з дихаючим трикотажним верхом та гнучкою антиковзкою підошвою можна стрибати хоч весь день, а потім просто випрати їх у машинці. Гумовий захист носка подовжує парі життя. У новій колекції ця модель-бестселлер отримала нові соковиті кольори та оновлений матеріал верху – на 100% із вторинного волокна.

Ще одна новинка сезону – кросівки для хлопчиків та дівчаток Astelu, що також містять у верхній частині 80% переробленого поліестеру. Та їх головна перевага – широка колодка, що дає більше вільного місця дитячим пальчикам, й анатомічна підошва без підвищення. Це новий стандарт турботи про здоров’я дитячих стоп!

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image