Взуття barefoot – радість вільного руху

Маленькі ніжки – великі відкриття

Діти не знають втоми, коли справа доходить до дослідження кожного куточка нашої планети. Їх маленькі ніжки бігають по м'якій траві або стрибають по двору садочка чи школи, доки вони не відкриють щось новеньке та захопливе. 

Ходіння босоніж для них — не лише забава. Кожен шелест, хрускіт чи текстурний відбиток під їхніми ступнями стає мовою, якою вони вчаться розмовляти з природою. Ці маленькі дослідники завжди танцюють у ритмі пригод та знають, що кращий спосіб дізнатися щось нове – це зануритися в це з головою... або ногами! Вони відчувають, що кожен крок босоніж наближає до відкриттів, які роблять їх світ яскравішим. Тому нашою задачею стає, не обмежуючи дітей в контакті зі світом, подбати про безпеку та комфорті їх ніжок.

Barefoot – найкраще, що може бути після ходьби босоніж

Правильне взуття особливо важливе для дітей під час фази розвитку. У стопах новонародженої дитини більшість кісток є хрящовими і лиш поступово перетворюються на тверді кістки в процесі росту. Період до 6 років – ключовий у здоровому розвитку стопи. І взуття відіграє у цьому важливу роль. 

Дитяче взуття barefoot

У світі сучасних технологій та інновацій, впровадження концепції barefoot у дитяче взуття відкриває нові горизонти для здоров'я та зручності маленьких дослідників. Ця технологія не лише переосмислює підхід до дизайну дитячого взуття, але й відіграє ключову роль у підтримці природного розвитку стопи, забезпечуючи оптимальні умови для росту. Технологія barefoot заснована на принципі максимального наближення відчуттів до ходьби босоніж, що дозволяє стопі дитини рухатися вільно та природно.

Нова улюблена класика

У 2023 році Reima представила своє перше взуття barefoot Astelu і одразу розпродала його. Цього сезону поціновувачі даної моделі уже обирають собі нові кольори. А мами активних дітей тішаться розмірній сітці. Адже, це саме той випадок, коли можна обрати зручне взуття і для себе, ще й мати family look. 

Astelu має простір для вільного росту дитячих пальчиків. Плоска та гнучка підошва дарує відчуття ходьби босоніж, забезпечуючи при цьому відмінне зчеплення для безпеки. А сітчаста тканина дозволяє ніжкам дихати у теплі дні. Ця модель – ідеальний вибір не лише для довгих прогулянок, але й як змінне взуття у дитячому садку чи школі. Незважаючи на кількість годин проведеного у взутті, ніжки дитини почуватимуться вільно та комфортно. 

Представлені у п’яти кольорах з 22 до 40 розміру. 

Водонепроникне відчуття босих ніжок

Побачивши любов до взуття barefoot попереднього сезону, Reima розширює цієї весни свою лінійку! Тепер невгамовні ніжки можуть мати контакт із землею навіть у легкий дощ – з мембранними моделями barefoot. 

Reimatec Tallustelu – найкраще поєднання природнього руху та водовідштовхуючого захисту. Забезпечуючи веселий та безтурботний час для гри, Tallustelu тримає ніжки дитини сухими навіть у найвологіших умовах. Це взуття має мембрану Reimatec, яка відштовхує воду, зберігаючи при цьому дихаючі властивості, які притаманні взуттю з технологією barefoot – чи то раптовий дощ, чи прогулянка вологою травою, можна не турбуватися про мокрі та холодні ніжки. А еластичні шнурівки забезпечать просте та швидке одягання, адже в невгамовності немає часу на затримки. 

За свій винятковий дизайн та функціональність Tallustelu відзначені нагородами ISPO Award та Scandinavian Outdoor Award.

Представлені у двох кольорах з 28 до 40 розміру.

Reimatec Tepastelu – турбота про ніжки найменших дослідників, адже розмірна сітка починається уже з 22 розміру. Маленькі деталі мають велике значення, саме тому Reima розробила цю мембранну модель barefoot зважаючи на анатомічні особливості та потреби найменших Reima-кідс. Ця модель barefoot для малюків має додатковий простір для росту та руху пальчиків, пласку та гнучку підошву, що робить кожен крок легким та приємним. Крім того, конструкція на липучках забезпечує легке використання – їх дуже просто одягати та знімати.

Представлені у двох кольорах з 22 до 28 розміру. 

Босоноге взуття для дітей

Вибір для теплих днів

Сандалії barefoot Rantaan 2.0 — це втілення свободи та комфорту для теплих весняних та літніх днів. М'яка, але міцна підошва забезпечує ідеальний баланс між захистом та відчуттям поверхні, дозволяючи дитині адаптуватися до різноманітних текстур землі – чи то пісок, гладенькі камінці біля річки або м'яка трава в парку. Ергономічний дизайн та крій із вирізами по всій поверхні ніжки забезпечують легкість та відчуття вітерцю у найтепліші дні. А завдяки застібкам-липучкам, діти можуть самостійно готуватися до пригод.

Представлені у чотирьох кольорах з 22 до 30 розміру. 


Чому barefoot?

Лікарі радять дітям якомога більше ходити босоніж, доки їх ніжки ще розвиваються. Це тренує всю мускулатуру стопи і сприяє здоровій ходьбі. Занадто жорстке взуття для дітей перешкоджає природним рухам і може сприяти неправильному формуванню стопи. Ходіння босоніж не завжди можливе в повсякденному житті. У цьому випадку взуття barefoot забезпечує оптимальний розвиток маленьких ніжок і водночас захищає їх від зовнішніх небезпек. Якщо коротко, взуття barefoot – це про:

Природний рух: широка форма дозволяє дітям вільно рухати ніжками. А пальчики мають достатньо місця для природного росту та розвитку. 

Гнучку підошва: підошва, яка дозволяє дітям відчувати землю та підтримує їх природну ходу.

Нульовий підйом: пласка підошва, що дає відчуття, наче дитина й не має взуття. А що може бути краще, ніж бігати босоніж?

Легкість: легкі немов пір’їнка, тому дитина може бігати, стрибати і гратися в надзвичайному комфорті.

Готовність до пригод: міцне і призначене для будь-яких ігор надворі взуття, а мембранні моделі ще й відштовхують воду.

Reima не лише піклується про комфорт та здоров'я ніжок ваших дітей, але й про довкілля. Все взуття barefoot від Reima не містить фторвуглецю, ПВХ та інших шкідливих речовин, яким не місце на дитячій шкірі.

Як підібрати модель та розмір?

Взуття barefoot стильно комбінується із штанами або сукнею, світшотом або футболкою. При виборі моделі важливо враховувати сезон та заплановану активність. Для прохолодніших місяців краще обрати мембрані моделі. Це взуття зберігає легкість та гнучкість властиві barefoot, але забезпечує додатковий шар тепла для дитячих ніжок та береже від весняних дощів. Для довгих прогулянок містом чи на природі у теплі весняні дні можна зупинитись на моделі без мембрани, щоб ніжки вільно дихали. Для літа ідеально підійдуть відкриті сандалії. 

Важливо обрати взуття barefoot поточного розміру дитячої ніжки. Великий додатковий запас для росту у моделях barefoot не потрібен. Для визначення розміру, треба виміряти довжину стопи в міліметрах, а потім знайти відповідний розмір у розмірній сітці на сайті.

Але не варто забувати, що для активного бігу та стрибків на твердих поверхнях, діти старші 6 років починають потребувати амортизації, тому для таких активностей потрібно розглянути легкі моделі кросівок.

Взуття для дітей широке

Проживаючи свободу теплих днів

Коли дні стають довшими та теплішими, ми маємо чудову можливість дати нашим дітям вільно досліджувати та відчувати світ навколо себе. Теплі місяці забезпечують чудові умови для нових пригод – чи то біг по траві, розкопування піку або стрибки через струмок. Можливість вільно рухатися та контактувати з природою допомагає розвивати самостійність та фізичні навички, стимулює цікавість та любов до пригод. 

Тому бажаємо вам обрати саме ту модель, яка найкраще відповідає стилю та активностям ваших дітей, і спостерігати, як вони насолоджуються кожним кроком. Цей сезон обіцяє бути наповненим пригодами, комфортом та стилем, завдяки уважності та інноваційному підходу Reima і свідомому вихованню Smart-батьків.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image