Впевнено йди в осінь. Взуття для мінливої ​​погоди

Ніхто не робить взуття так, як Reima

Наші принципи створення дитячого взуття непохитні, тому нам довіряють покоління батьків по всьому світу. Взуття Reima надає радість кожному руху ваших дітей, незалежно від того - чи вони тільки вчаться ходити або вже впевнено бігають по вулиці. Осіння погода сповнена сюрпризів, але із взуттям Reima ваші діти будуть завжди до них готові. Якщо, наприклад, раптово почався дощ, ми подбали про водонепроникні вставки з Reimatec, щоб ніжки залишалися в сухості до самого приходу додому. На випадок холодної погоди ми створили підошву з утеплювачем і внутрішню підкладку, щоб тепло зберігалося якомога довше. А, щоб вуличні забави не припинялися ні на хвилину - на носках деяких моделей є захисні вставки для любителів поганяти з м'ячем після уроків. А так, як діти гідні найкращого, наше взуття виробляється абсолютно без шкідливих речовин, таких як фторуглероди. І не дивлячись на це, вона все одно має відмінні грязе- і водонепроникні властивості, завдяки нашому унікальному текстилю.

Найкраще дитяче взуття

"Улюблені" моделі в нових кольорах

Що може бути краще для активних ігор на свіжому повітрі, ніж наші кеди Stemu? Денім ніколи не виходить з моди, тому ми зробили їх верх із щільного джинса - в ньому тепло, і при цьому нога все одно дихає. Ця модель виконана в найпопулярніших кольорах сезону - таких же яскравих і різноманітних, як сама осінь. Для більш прохолодної погоди підійдуть наші кросівки - Reimatec Keveni. Повністю з водонепроникного матеріалу, вони відмінно сидять на нозі завдяки регульованій посадці. У них так швидко і безпечно бігається, завдяки потовщеній підошві з термопластичного каучуку. Саме вона забезпечує дітям краще зчеплення з поверхнею і відмінно зберігає внутрішнє тепло. Як альтернатива кросівок - спробуйте наші черевики Wetter та Patter. Ці яскраві, непромокальні вироби - наш бестселер. Верхня частина виконана з міцного текстилю, а носок посилений синтетичним матеріалом. Вони також випускаються з еластичними шнурками, які так подобається дітям зав'язувати самим.

Найкраще взуття для дітей

Природний комфорт для здоров'я маленьких ніг

Наше шкіряне взуття Natural Comfort покликане зберігати дитячі ноги від вологи і морозу з перших місяців їх життя. А також забезпечувати їм максимально комфортні умови для початку ходьби. Адже на кону все їх подальше життя. Тому, натуральна каучукова підошва черевиків EkoeloEkosti і Kummi настільки гнучка і міцна, що забезпечує додаткове зчеплення з землею для впевненого руху наших малюків у майбутнє. Ми знаємо, як буває непросто взути маленьких непосид, тому створили в моделях Ekosti і Kummi зручні липучки. Вони завжди зберігають ноги малюків сухими і захищають навіть від випадкових бризок. Черевики Ekoelo і зовсім одягаються і застібаються легким рухом руки завдяки зручній змійці-блискавці. Всі моделі цієї лінійки забезпечені фірмовими устілками Happy Fit, щоб батькам було зручно відстежувати зростання ноги дитини, забезпечуючи ій здоровий розвиток. А шкіра, з якої вони зроблені, має сертифікат LWG, що означає, що тварини не були вирощені виключно заради неї, а є лише вторинним продуктом м`ясовиробництва, що не містить хрому та інших важких металів.

Взуття для мінливої ​​погоди

З приходом осені діти, як і влітку, все також хочуть ганяти м'яч і бігати з друзями. В нашому демісезонному взутті це більш, ніж можливо. Верх спортивних снікерсів Aloitus і Edistys виконаний з водонепроникного синтетичного матеріалу. А після всіх забав їх можна спокійно випрати в машинці. Черевики Ehtii відмінно підійдуть як для походів в школу, так і довгих прогулянок після. Вони оснащені товстою підошвою Vibram Ecostep з натурального каучуку, щоб дитячі ноги не втомлювалися і з упевненістю пересувалися навіть по самій слизькій поверхні.

Обираємо дитяче взуття

Дощ - не привід відкладати задоволення

Навіть, якщо на вулиці сльота, калюжі або ллє як з відра - це не привід скасовувати довгоочікуваний похід в парк. Гумові чоботи Reima беруть повну відповідальність за сухість ніг ваших дітей. Класична модель Taika 2.0 на 40% складається з натурального каучуку. Підошва виконана з вулканізованої гуми. А бавовняна підкладка створює додатковий комфорт навіть в прохолодну погоду. Наша нова модель Loikaten відмінно підійде як для прогулянок по калюжах, так і для дороги до школи. А свої розміри в ній знайдуть навіть найменші пішоходи. Вона оснащена нашими фірмовими устілками Happy Fit, щоб батьки з легкістю могли визначати потрібний розмір. І, чи варто говорити, що наша натуральна гума не дасть воді жодного шансу проникнути всередину?

З взуттям Reima батьки можуть впевнено почуватися при будь-якій погоді, відпускаючи своє чадо на вулицю. А діти - не позбавлятися задоволення від жвавих ігор під дощем - адже це їхнє дитинство і їх право.