Вільні та яскраві. Натхнення колекції

Наближення весни — дуже хвилюючий час. Незабаром небо заповниться пухнастими хмарами, а навколо кружлятимуть птахи та метелики. Тепла, сонця та яскравих фарб так чекають усі малюки! Надихнувшись перетворенням природи та дитячими планами на тривалі прогулянки, Reima створила нову весняно-літню колекцію одягу та взуття 2022 року.

Швидко наближається час безтурботних подорожей та активних веселощів! Світ навколо прокидається, наповнюється сонцем і всіма кольорами веселками. У нього так багато спільного з нашими малюками — привітність, постійний розвиток, нескінченна енергія та справжні дива у найдрібніших деталях! Reima подбала про те, щоб юні дослідники отримали найкомфортніше, барвисте та екологічне екіпірування для багатогодинних експедицій.

Нова колекція дитячого одягу

Експерименти з кольорами

Весна та літо — найкращий час для незвичайних колірних рішень та яскравих орнаментів. Reima подбала про те, щоб кожна дитина змогла підібрати одяг улюблених відтінків.

У колекції весна-літо`22 — багато кольорів і принтів, серед яких найактуальніші насичені та пастельні рішення. Малюк любить червоний, ніжно-рожевий, глибокий синій чи різні відтінки блакитного? Нам є що йому запропонувати! Крім того, колекція порадує насиченими принтами, на які нас надихнули метелики, легенькі хмаринки та літня природа. 

Легкість і свобода

Як зробити одяг та взуття для теплої пори року максимально зручним? Досягти її невагомості! Новинки 2022 — легкі та практичні. Вони забезпечують повну свободу рухів і мало відчуваються малюками. Такі вироби стануть справжньою знахідкою для активних ігор спекотним літом!

Продовжуючи дбати про навколишнє середовище, ми використовували ще більше перероблених матеріалів. Унікальні рішення нам підказала сама природа, а новаційні технології допомогли втілити у життя цінні ідеї. На вас чекають розробки, що дозволяють відлякувати комах, охолоджувати шкіру, надійно захищати дитину від сонячних опіків та теплових ударів. Ми створювали їх із турботою як про малюка, так і про планету, яку треба зберегти для майбутніх поколінь.

Новинки сезону весна-літо`22

Reima знає, як забезпечити дітям комфорт та надійний захист у будь-яку погоду! У нових колекціях ви знайдете ідеальні рішення для травневих гроз, літньої спеки та вітряних днів у будь-яку пору року.

Чистий дощ

Колекція Rainwear включає моделі у нових свіжих кольорах. Водонепроникний матеріал, який ми використовуємо для виробництва захисного одягу, став ще більш екологічним:

  • не містить ПВХ;
  • містить у складі перероблені волокна.

Завдяки новим дощовикам Reima непосиди завжди залишаться сухими, а дощ чистим!

Дитячий весняний та літній одяг

Верхній одяг, створений у гармонії з природою

Навколишній світ сам підказує, в яких куртках і комбінезонах дітям буде тепло і затишно. Цього сезону колекція верхнього одягу включає моделі з інноваційних екологічних матеріалів:

  • єдиний матеріал, що повністю переробляється;
  • перероблений поліестер у Reimatec;
  • містить перероблені частинки кави для збереження тепла;
  • матеріал Sorona® від компанії DuPont, виготовлений частково на рослинній основі.

Зберегти природу — ключове завдання сучасних виробників. Унікальні матеріали, які використовуються при створенні верхнього одягу Reima, допоможуть досягти такої важливої ​​мети.

Екологічний та м'який одяг

Правильно складений повсякденний гардероб дитини — секрет щасливого та активного дитинства. Ми пропонуємо комфортні та м'які кофти, светри, джемпери, кардигани, штани, в основі яких:

  • перероблений поліестер;
  • повністю перероблений єдиний матеріал;
  • тканини із вмістом перероблених частинок кави для підтримання тепла.

У такому одязі можна як вирушати грати в хованки з друзями, так і читати улюблену книгу, затишно вмостившись у кріслі. Дитина не втрималася й солодко заснула? Затишні повсякденні моделі можуть на якийсь час перетворитися на ніжну піжаму!

Повітряна легкість

Подорожі є невід'ємною частиною канікул. Але як зібрати валізу, щоб влізли всі необхідні дитячі речі? Одяг з нових колекцій Reima допоможе здійснити неможливе!

  • Новий матеріал Reimatec із 2,5 шарами захисту на основі 100% переробленого поліестеру.
  • Легкі моделі для відпочинку та поїздок.

Немає нічого кращого, ніж знайомити дітей із новими містами та країнами. Ми допоможемо вам зробити підготовку до подорожей цікавою та безтурботною.

Сила рослин

Природні матеріали — гарантія комфорту та безпеки дітей. У наших колекціях ми продовжуємо активно використовувати тканини на основі рослин та розширюємо їх асортимент. У 2022 Reima пропонує наступні інновації:

  • органічна бавовна;
  • органічні коноплі;
  • матеріал Sorona®, виготовлений частково на рослинній основі.

М'які, легкі та яскраві вироби напевно припадуть до душі юним дослідникам та їхнім батькам.

Нова колекція одягу для дітей

Вперед до пригод!

Ви готові до насичених літніх днів, галасливих пікніків і нескінченних пригод? Reima допоможе вам підібрати зручний стильний одяг та взуття для дітей будь-якого віку. Тільки найкраще для безстрашних та наполегливих підкорювачів природи! 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image