Термобілизна: як правильно обрати базовий шар одягу

Понад 75 років ми вдягаємо дітей у комфортний та функціональний одяг що контролюватиме відведення вологи від тіла підтримуватиме тепло та захистить від вітру і снігу. Але все починається з першого шару одягу — термобілизни. Важливо щоб цей комплект не заважав під час активних рухів був ніжний дитячої шкіри та контролював кількість вологи на тілі. 

Чи завжди взимку вовна — це найкращий варіант?

Залежить від того яка температура на вулиці. Якщо біля нуля градусів Цельсія, то можна сміливо зупинитись на синтетичній термобілизні, що чудово впорається із зайвою вологою та створить необхідну кількість тепла саме на такий температурний режим. 

Для цього підійде комплект Thermolite Lani з м'якого матеріалу і з пласкими швами, еластичним поясом та подовженням ззаду. Багато варіантів кольорів задовольнять будь-якого малюка. 

Синтетична дитяча термобілизна

Враховуйте, що вся термобілизна з асортименту Reima має трохи більший розмір із запасом біля 10 см. Слідкуйте, щоб комплект термобілизни добре прилягав до тіла, бо саме тоді він буде максимально ефективний у відведенні зайвої вологи та збереженні тепла.

Коли вдягати вовну?

Мериносова вовна — це ідеальний варіант для утеплення взимку. Навіть при намоканні цей матеріал чудово утримує тепло та зберігає його. Окрім цього в мериносовій вовні не розвиваються бактерії навіть якщо річ повністю просочена потом. Ми рекомендуємо термобілизну з вовною в ситуаціях, коли на вулиці “стійкий мінус”. У нашому асортименті є моделі термобілизни з різним вмістом вовни. Обирайте, залежно від холоду надворі та активності дитини. 

Термобілизна Villoista — це тепла вовна з додаванням гладкого поліаміду з одного боку та м'якого поліестеру, що не подразнює шкіру, зсередини. Розрахована на холодну погоду. М'які плоскі шви не подразнюють шкіру, у моделі еластична талія.

Taitoa — це комплект термобілизни з трикотажу на основі суміші з вовни та бамбукової віскози. Він м'який та теплий, вбирає вологу, як і інші вироби з мериносом. Також підійде для днів, коли морозець вже щипле ніс та щоки. Для таких же умов підійдуть моделі Taitaa, мають співзвучну з попереднім комплектом назву, але тут ви можете замовити окремо лонгслів чи штани. Вони створені з трикотажу на основі суміші з вовни та бамбукової віскози.

Вовняна дитяча термобілизна

Термобілизна з мериносу Kinsei з додаванням 28% волокон Tencel® має щільність 180 г/м². Ліоцел, отриманий з волокон евкаліпта, робить її зносостійкою та робить швидшим висихання.

Найтепліша модель термобілизни для дітей з усієї лінійки Reima — це Taival з вовняного жакарду щільністю 280 г/м², що на 80% складається з вовни мериноса. 

Малюки точно оцінять варіанти кольорів, а також часто обирають саме термобілизну, щоб ходити в ній вдома та під час зимового відпочинку на виїзді,  або навіть під час сну, якщо необхідний саме теплий одяг на ніч. 

Батьки відмічають, що діти, вдягнені за правилом трьох шарів, менше хворіють навіть після активних прогулянок взимку. Зверху комбінезон або куртка зі штанами, потім проміжний шар, наприклад, флісова кофта, і найближча до тіла, — термобілизна. Збережіть здоров'я та тепло своєї дитини. Обирайте функціональний одяг Reima!

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image