Така різна термобілизна: як обрати?

Базовий шар одягу назвали так не дарма – це основа температурного комфорту та здоров’я дитини за будь яких умов. Правильно підібрана відповідно до активності та за розміром термобілизна – це друга шкіра, що контролює виділення вологи, зігріває, не подразнює та не обмежує рухи. Фінський бренд Reima вже понад 75 років накопичує досвід вдягання активних дітей за найекстремальніших умов, тому ви можете довіритися нашим порадам та технологіям і просто насолоджуватися зимовими канікулами у будь-якому форматі – активного відпочинку, подорожей чи родинних вихідних.

Коли синтетика краще за вовну?

Якщо для дитини планується висока фізична активність, а температура на вулиці опустилася лише трохи ниже 0°C, варто обрати термобілизну з синтетичного матеріалу, що вбирає максимум зайвої вологи, миттєво висихає та не перегріває дитячу шкіру. Модель Lani виготовлена зі спеціального матеріалу Thermolite®, порожнисті волокна якого зберігають тепло людського тіла за принципом термосу та надзвичайно легкі. Матеріал не втрачає форму при частому пранні, що дуже актуально для натільного одягу. Ця термобілизна для дітей еластична, має пласкі шви та подовжений поділ ззаду. Широка палітра кольорів підійде під будь-який зимовий образ.

Синтетична термобілизна для дітей

Дитяча термобілизна Reima має запас +10 см до цифри, вказаної на етикетці. З урахуванням цього, підбирати розмір слід так, щоб вона не була завеликою. Чим краще комплект прилягає до тіла, тим краще він виконує свої терморегулювальні функції, не пропускаючи холодне повітря всередину.

Чим щільніше – тим тепліше

Вовна мериноса є загальновизнаним провідним матеріалом для термобілизни завдяки своїм чудовим природним властивостям – вона зігріває, навіть коли намокає, а також має здатність до самоочищення та стійкість до бактерій. Reimа використовує лише вовну, сертифіковану за стандартом Responsible Down Standard та добуту без використання травмуючої для тварин процедури м’юлесингу. Обираючи вовняну дитячу термобілизну для найхолодніших умов, звертайте увагу на щільність плетіння.

Дитяча вовняна термобілизна 

Термобілизна з мериносу Kinsei з додаванням 28% волокон Tencel® має щільність 180 г/м². Завдяки ліоцелу, отриманому з волокон евкаліпту, вона стає більш зносостійкою та швидше висихає, ніж чиста вовна, що є одним із найважливіших показників для термобілизни й дозволяє уникнути охолодження при спітнінні. Комплект Villasto з подвійного трикотажу з додаванням поліаміду щільністю 200 г/м² має гладенький виворіт, який зовсім “не кусає”. Найтепліша модель термобілизни для дітей від Reima – це Taival з плетінням інтерлок щільністю 280 г/м², що на 80% складається з вовни мериноса. 

Як бамбук робить термобілизну ще ніжнішою?

Вовна мериноса, яка використовується у термобілизні Reima, сама по собі м’яка та приємна на дотик. Але для того, щоб дитячій шкірі було ще комфортніше, ми створили матеріал подвійного плетіння з волокнами бамбукової віскози на споді. Бамбук – екологічний матеріал, що швидко росте та переробляє велику кількість вуглекислого газу, очищуючи повітря. А у вигляді текстилю він має гарні абсорбувальні властивості.

 

Термобілизна з вовни та бамбуку для дітей

Тому комбінація цих двох природних матеріалів з додаванням невеликої кількості поліаміду дозволила нам створити комплекти термобілизни для найменших Trivsam і Taitoa до 160 см зросту. Прикрашені сезонними принтами із симпатичними мумі-тролями та скандинавськими візерунками, ці костюми ідеально підійдуть і для дому, і для садочку, і для вулиці, огортаючи дітей ніжними обіймами.