Спогади до пари. Відтепер Reima і для дорослих

Схожі зимові образи для дітей і батьків – це не лише гарно, а й практично. Адже якщо уся родина одягнена однаково функціонально, можна дозволити собі найшаленіші спільні розваги, які назавжди залишаться у щасливих спогадах.

Тому Reima обрала кілька улюблених моделей дитячих курток з лінійки Reimatec і створила аналогічні варіанти для мамусь і татусів – із урахуванням зросту та особливостей статури. Також, ми виробили цей верхній одяг із максимально екологічних та довговічних матеріалів, адже навідміну від дітей, дорослим не потрібна нова куртка щороку.

Відчуйте на собі турботу, якою улюблений фінський бренд вже понад 75 років огортає дітей в усьому світі. Теплі зимові куртки й парки для чоловіків та жінок Reima вже в Україні!

Зустрічаємо зиму з ентузіазмом

Назва нової зимової куртки Reimatec+ Innostus перекладається як “ентузіазм”. Ми створили її за зразком першої гірськолижної куртки Reima з мономатеріалу Reimatec+ Kulkija, яка цього року також була вдосконалена.

Зимова куртка для дітей та дорослих

Ви оціните її функціональність та продумані деталі. Водо- та вітронепроникна, утеплена легким та гнучким наповнювачем Reima Flex щільністю 140 г/м², ця жіноча куртка чудово працює в тришаровій системі одягання. Вбирайте під неї термобілизну і відповідний проміжний шар, та без сумнівів гуляйте при -20°C.

Легко рухатися в куртці Innostus не лише завдяки інноваційним матеріалам. Ви можете відрегулювати ширину манжет, приєднати або зняти каптур та забезпечити собі додатковий захист від холоду зі знімною снігозахисною манжетою на талії. Блискавка закрита спеціальною вітрозахисною планкою. У зручні глибокі кишені поміститься все найнеобхідніше. Крім того, куртка оздоблена яскравими світловідбивними елементами на рукавах, спині та каптурі.
Доглядати за курткою Innostus  також легко, адже вона оброблена водо- та брудовідштовхувальним просоченням BIONIC-FINISH®ECO без вмісту фторвгулеців.

Зовнішня мембрана Reimatec Eco та гладенька внутрішня підкладка містять вторинний поліестер. Після закінчення строку придатності куртка, крім фурнітури, може бути цілком перероблена. Скористайтеся чудовою нагодою створити не лише привабливий, а й екологічно свідомий family-look!

Перегляньте розмірну сітку Reima для дорослого одягу, щоб визначитися з правильним розміром.

Парки для всієї родини

Дитячі парки прямого крою з лінійки The Originals Reimatec+ Serkku та Reimatec Naapuri є втіленням класичної якості Reima поза часом. Спочатку ми зробили їх більш екологічними, використавши перероблену сировину з сертифікатом якості, схвалену за стандартом bluesign®. А тоді створили їх “старшу сестру”, зимову парку Reimatec Granne у відповідній палітрі та в розмірах від S до XXL. Тож навіть кремезні чоловіки тепер можуть підготуватися до зими з Reima!

Зимова парка для дитини та дорослих

Мембрану Reimatec BS GRS протестовано на зносостійкість, водонепроникність та повітропровідність. Зовні холодно – всередині затишно! Усі шви куртки герметично запаяні, а штучний утеплювач зі 100% переробленого поліестеру Fellex® Eco high-loft повторює природну структуру натурального пуху і утримує між волокнами тепле повітря. 

Знімний каптур прикрашений штучним хутром, яке за бажанням можна відстібнути. Каптур, манжети та обхват талії можна відрегулювати для максимального комфорту. Три зовнішні кишені та одна внутрішня дозволяють не брати нічого зайвого на прогулянку. Крім звичних для Reima світловідбивних елементів у всіх “стратегічних” місцях, ця парка також має спеціальну петлю для додаткового світловідбивача.

Завершальний штрих

Пропонуємо доповнити вашу нову куртку від Reima теплим та стильним головним убором! Шапки-біні щільної в’язки із широким загнутим краєм у розмірах до 58 см пасують усім і можуть виступити цікавим акцентом. Для більш холодних днів оберіть модель Reissari з мериносової вовни. А для пізньої осені, ранньої весни чи пересування в машині підійде бавовняна шапка-бестселер Hattara.