Сонце гріє, вітер віє. Весняні аксесуари в патріотичній палітрі

“Сонце гріє, вітер віє” – ці слова з вірша Тараса Шевченка найкраще описують мінливу весняну погоду. Спокуса вийти з дому без шапки така велика, коли яскраві промінчики будять зранку! Та краще поберегти маленькі вушка та долоні, а щоб аксесуари піднімали настрій, пропонуємо вам особливу, жовто-блакитну, як прапор вільної України, добірку наших бестселерів та нових моделей. Звісно ж, усі їх ви можете знайти і в інших кольорах, що найкраще підходять до верхнього одягу чи просто личать вашій дитині.

Жовто-блактині дитячі аксесуари

Шапка-біні Hattara виготовлена з органічної бавовни. Має ребристу в’язку та широкий загнутий край. Ця універсальна модель без підкладки пасує абсолютно всім! І навіть Reima-мами носять її з задоволенням.

Шапка з китицею Haituva приветає увагу яскравим та актуальним поєднанням кольорів. Вона м’яка і легка, оригінального плетіння, а бавовняна підкладка приємна до шкіри.

Найменшим українцям стане у пригоді шапка Kivi зав’язках з вітронепроникними вставками в зоні вух та помітним світловідбивним елементом спереду. Така модель з підкладкою з бавовняного джерсі надійно триматиметься на голові маленького непосиди. 

Старшим дітям можна запропонувати стильну кепку Lippis із саржі на основі органічної бавовни. Розмір можна відрегулювати зручною застібкою, а завдяки вентиляційним отворам шкіра голови вільно дихає.

Дитячі аксесуари жовтого та блакитного кольору

У шкарпетках Jalkaan з суміші бавовни ноги  від 22 до 41 розміру почуватимуться легко та комфортно. Яскравий блакитний відтінок сподобається і хлопчикам, і дівчаткам. У наборі одразу дві пари!

Якщо на вулиці дощить чи трапилися приморозки, а бажання активно досліджувати світ на дотик неможливо вгамувати, про тепло та сухість дитячих рук подбають водонепроникні рукавиці від дощу Puro чи рукавички Tehden матеріалу Softshell. Обидві модель мають підкладку з полістеру з начісуванням, що добре відводить зайву вологу від шкіри. 

Плекаємо нове покоління здорових і щасливих українців разом!