Щасливі ніжки, щасливі дітки. Хіти літнього взуття від Reima

Кожен крок наших дітей –  це крок у майбутнє. Reima прагне, щоб дитячі прогулянки були здоровими, щасливими та сповненими яскравого досвіду, не обмежуючи уяву рельєфом чи погодними умовами. Тому в нашому асортименті ви знайдете лише найкращі пропозиції взуття для дітей –  дихаючі, з нетоксичних матеріалів, зі зручною фіксацією та амортизацією, та навіть водо- і брудовідштовхувальні. 

Більшість пар можна прати у машинці на делікатному чи спортивному режимі при 30°C, тому ви можете не перейматися за гігієну та охайний вигляд дитячих ніг у кросівках Reima. Просто оберіть актуальну категорію літнього взуття та будьте впевнені у якості і комфорті будь-якої моделі.

Зручне дитяче взуття

Reimatec захистить від води та бруду

Мембранні кросівки –  саме те, що необхідно найбільш активним та спритним дітлахам. Завдяки герметичним водонепроникним вставкам і водо- та брудовідштовхувальному просоченню без шкідливого фторвуглецю, таким кросівкам не страшний літній дощ чи не глибокі калюжі біля ставка. 

Kiirus –  у перекладі з фінської означає “поспішати”, і в цих кросівках Reimatec із нової весняно-літньої колекції діти дійсно зможуть встигнути всюди. Зручна застібка допомагає швидко взуватися навіть найменшим, а підошва з сучасного полегшеного матеріалу EVA та гуми не тільки робить кроки справді невагомими, а й має високу зносостійкість, амортизаційні, антибактеріальні та брудостійкі властивості. Модель представлена від 20 до 28 розміру, у світлих літніх кольорах із контрастним оздобленням на підошві та липучках.

Старшим дітям у розмірах від 28 до 38 стануть у пригоді кросівки Reimatec Edeten з еластичною шнурівкою, які також можна вдягнути одним рухом. Підошва цих кросівок має підсилювачі з термопластичної гуми, що забезпечують чудове зчеплення з поверхнею. У літньому таборі чи на спортивних заняттях діти почуватимуться у них впевнено!

Найкраще взуття для дітей

Текстиль – щоб ноги раділи літу

Мабуть, головна вимога до літнього взуття, –  щоб воно не натирало й не парило ноги і залишалося комфортним навіть без шкарпеток. Для цього у нас є широкий вибір моделей дитячих кросівок з текстильним верхом, підкладкою та легкою підошвою. 

Якщо ви вже мали змогу оцінити універсальні Bouncing та переваги їх верхньої частини з еластичного трикотажу, зверніть увагу на нову модель кросівок Staili у сірому та рожевому кольорах. Вони щільно прилягають до ноги і мають антиковзкі вставки на підошві. Радимо приміряти також мамам –  наявні розміри до 40 включно.

Шанувальникам яскравої палітри нагадаємо про літній бестселер - снікерси Elege та Evaste. Вони відрізняються розмірною сіткою, а також способом фіксаціїна нозі – за допомогою еластичного шнурування чи липучки. Це чудова можливість доповнити взуттєвий гардероб дитини якісними кросівками за приємною ціною.

Легкі кросівки Luontuu у спортивному стилі мають гумовий захист на носках, не ковзають поверхнею і чудово підходять для розваг на майданчиках та літніх пригод.

Снікерси Mukavin (тобто “найзручніші”) повністю виправдовують свою назву. Нічого зайвого –  лише стійка підошва та дихаючий верх, без будь-яких застібок, шнурків, просочень чи продуктів тваринного походження. Між бажанням побігти на вулицю і його здійсненням більше нічого не стоїть!

Визначайте розмір закритого взуття Reima так само легко –  просто поставте дитячу стопу на знімну устілку Happy Fit та орієнтуйтеся на позначки у вигляді “смайликів”. “Посмішка” означає, що кросівки підходять за розміром і мають необхідний запас для здорового формування стопи та руху.

Дитячі босоніжки та шкарпетки

Краще, ніж босоніж

Неможливо уявити безтурботне літо в місті чи на природі без босоніжок. Із турботою про здоров’я та безпеку дитячих пальців ми створили спортивні сандалії Hiekalla із закритим носком на підошві з філону. Це пружний спінений матеріал із гранул EVA, що має дуже низьку щільність та вагу, без втрат у міцності та стійкості. Підкладка з лайкри та надійна фіксація навколо ноги роблять щоденне носіння цих дитячих сандалій ще приємнішим.

Особливі шкарпетки для особливих пригод

Reima завжди приділяє увагу деталям. Комплекти шкарпеток для дівчаток та хлопчиків Vipellys та Jalkaan містять 76% органічної бавовни та надзвичайно приємні на дотик. Органічна бавовна потребує менше води, енергетичних ресурсів та хімікатів для свого вирощування. Завдяки збалансованому складу з додаванням 16% поліпропілену, 6% поліаміду та 2% еластану шкарпетки не тиснуть на ніжку, не розтягуються і не протираються протягом сезону.

Для тривалого перебування в парку чи лісі, особливо для ігор у траві, радимо обрати високі шкарпетки Insect з колекції Anti-Bite з сертифікованим репелентом іспанського виробництва. Нетоксичне синтетичне просочення відлякує комарів, мух, ос та кліщів, не завдаючи шкоди природі та дитячому здоров’ю.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image