На варті вітру та дощу: новинки Softshell

Softshell – це те, що захистить малечу в осінню погоду. Він м'який, на дотик дуже приємний,  захищає від вітру та зливи. Також серед його переваг еластичність. 

Можна сказати, що це поєднання флісу та міцного вітростійкого зовнішнього покриття. Універсальність Softshell в тому, що можна гуляти як під дощем, так і в сонячну погоду. У комбінезонахкуртках та штанах з софтшелу не буде холодно чи спекотно, що і робить цей матеріал настільки популярним серед шанувальників Reima. 

Дитячі куртки та комбінезони осінні

Переваги та особливості матеріалу Softshell

1. Витримує товщину шару води не менше 10 000 мм, тобто матеріал не пропускає вологу всередину. Під дощем дитина не намокне. 

2. Брудозахист та простота догляду. Спеціальне просочення відштовхує бруд та воду від матеріалу. Воно безпечне для дітей та екології, не містить фторвуглецю.

3. Матеріал дихауючий, тому забезпечує випаровування надлишкової вологи. Дитина не пітніє і не замерзає внаслідок цього, а значить, може гуляти скільки завгодно та бути в комфорті. 

4. Стійкість до стирання - не менше 25 тисяч циклів Мартиндейла. Цей рівень говорить про чудову зносостійкість матеріалу.

5. Флісовий виворіт надійно захищає від холоду, зберігаючи тепло всередині навіть під час сильного вітру. 

6. Softshell не сковує рухів під час активних ігор, тому що має високу еластичність. Це позитивно виділяє матеріал на фоні інших.

В асортименті Reima є всі елементи гардеробу з цього матеріалу, щоб дітки могли насолоджуватися активними прогулянками та не обмежувати свою жагу до відкриттів і пригод. 

Дитячий одяг софтшелл

Знайомтеся з новинками Softshell 

В каталозі ви знайдете одяг та аксесуари для різного віку – звертайте увагу на розмірну сітку, а також оцініть палітри кольорів для кожного виробу. 

  • Куртки Softshell AitooKulloo та Vantti в нових принтах з флісовим виворотом дихають, але не пропускають вітер та зберігають тепло всередині. Відштовхують воду та бруд, а також мають світловідбивачі елементи. 
  • Штани Softshell вже давно полюбилися нашим клієнтам, тож радимо звернути увагу на такі моделі: Kuori, Mighty, Idea та новинку Helppo. Захист від бруду, води, вітру гарантовано. Також мають виворіт з ніжного флісу всередині. Універсальні, а тому підійдуть під будь-яку модель куртки. 
  • Комбінезони Softshell Mjosa для менших та Nurmes для старших діток захистять від вітру та дощу, при цьому дихають. Мають знімний капюшон та еластичні штрипки. Повністю безпечній, еластичні та зручні. 
  • Спеціально для поціновувачів – новинки: кепка Softshell Lipatus та панама Softshell Puketti. Всі переваги цього матеріалу тепер і в головних уборах. Моделі захищають голову від вітру, не дають змерзнути і при цьому прекрасно пропускають повітря.
  • Щоб не замерзали ручки, обираємо рукавиці Softshell Osaten, щоб долонькам було тепло. Для любителів рукавичок пропонуємо моделі Softshell Tunto та Softshell Tehden

В такому екіпіруванні можна відправлятися гуляти на двір, у ліс, в школу чи садок. З одягом Softshell дитині завжди буде комфортно та зручно!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image