Літо у місті: футболки, шорти, бриджі та спідниці для активних канікул

Тепле сонячне літо прийшло до міста. Час розпрощатися зі штанами, кофтами, регланами та світшотами. Та, навпаки, привітати легкі футболки, бриджі, шорти і спідниці. 

Футболки: універсально та комфортно

Цей вид одягу однаково популярний серед хлопців та дівчат. Адже будь-яка футболка з цього каталогу однаково гарно пасує до юбок, шортів та бриджів. 

Для активних прогулянок літом в Reima створили колекцію зручних футболок з довгими та короткими рукавами задля кращого захисту від сонця. Літні моделі пошиті з матеріалу Play Jersey. Він еластичний та приємний до тіла, не натирає, дозволяє дитині комфортно грати та носити річ цілий день.

Завдяки грамотно підібраному складу тканини, футболки Reima чудово пропускають повітря та відводять вологу від тіла. А якщо одяг все ж таки намокне, то дуже швидко висохне. Футболки з тканини Play Jersey збільшують можливий час перебування дитини на сонці у 50 разів! Бо поглинають до 98% шкідливих УФ-променів.

Літній дитячий одяг

Окремої згадки заслуговує дизайн наших футболок. Яскраві принти, серед яких рослинність, пейзажі та геометричні мотиви, ідеально доповнять образ вашого малюка. Всі зображення наносять на тканину за допомогою цифрового друку, який не змінює структуру матеріалу, не боїться сонця та води, прання. А ще це екологічно безпечний метод, який не шкодить ані людині, ані природі. 

Обирайте свою улюблену футболку з широкого асортименту: Kanootti, Bugt, Sjov, Kogle та інших.

Шорти: красиво та зручно

Для активних дитячих ігор у «бетонних джунглях» стануть у нагоді легкі шорти. Всі моделі пошиті з повітропровідної тканини, яка швидко виводить вологу зсередини. Кожна модель розроблена таким чином, щоб малюк міг вільно рухатися та не почувати дискомфорту під час активних ігор. Тому пояс можна регулювати, щоб він не заважав рухам, але й не передавлював. Наші шорти мають показник захисту від сонця 50+ та захищають від його шкідливого впливу. 

В каталозі ви знайдете ідеальний варіант для хлопчика чи дівчинки. Різноманіття кольорів та принтів дозволяє обрати речі за смаком. 

Літній одяг для дитини

Бриджі: стримано та легко

Для прогулянок містом, візитів в кафе чи до гостей, а також активних ігор на майданчиках гарно підійдуть бриджі. Вони зроблені з «дихаючих» тканин, які пропускають повітря та не дозволяють вологі залишатися біля тіла. 

Моделі Whale і Lagosta, окрім іншого, ще й відштовхують воду, тому батьки можуть не турбуватися, що одяг намокне під час ігор з водним пістолетом. Для зручної посадки бриджі можна відрегулювати на поясі шнурком.

Спідниці та сукні: стильно і витончено 

Для маленьких принцес в Reima створили зручні та легкі спідниці для літніх прогулянок. Вони зроблені з «дихаючих» матеріалів, які добре тягнуться. Дитина в такому одязі може грати в рухливі ігри, бігати, присідати – одним словом, робити все, що заманеться, без перешкод. 

Одна з дуже популярних моделей – спідниця-шорти Tellina і Liikkuen. Спідниця захищає від перегріву та шкідливих сонячних променів. Наявність кишень з обох сторін дозволить дівчатам ховати там свої вуличні скарби або прикраси. Зручний пояс забезпечить гарну посадку одягу на тілі. 

Також літній гардероб жодної дівчинки не обійдеться без легких суконь. Обирайте разом з донечкою кращу модель: BadestrandSointuMerelle. Більше кольорів та моделей можна знайти на сайті.

Бажаємо вам гарних покупок в Reima та комфортних активностей на прогулянках!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image