Легкі черевики – пригоди великі! Демісезонні моделі

Вибір взуття для дітей – одна з найвідповідальніших осінніх задач, адже формування стопи чинить великий вплив на майбутнє здоров’я усього рухового апарату. За це відповідають правильно підібраний розмір, гнучка підошва з хорошим зчепленням, укріплені п’ятки та захищені носки. Захист від вологи, охолодження чи перегріву також важливий. Крім того, пара на щодень має легко взуватися, просто доглядатися та добре комбінуватися з верхнім одягом.

Reima послідовно прямує до ще більш шляхетної мети, і щороку працює над збільшенням використання екологічних матеріалів навіть у водостійких моделях. Адже здоровими будуть діти, що не лише ходять у зручному взутті, а й дихають чистим повітрям та п’ють незабруднену воду.

У новій колекції ви знайдете вдосконалену класику Reima та нові демісезонні черевики для хлопчиків та дівчаток, які можна передавати від дитини до дитини, адже вони є зносостійкими.

Дитячі демісезонні черевики

Оновлення завершено

Зустрічайте нові Passo 2.0. Вони суттєво змінилися, аби стати ще функціональнішими та зручнішими. Основні зміни відбулися у підошві. Для її виготовлення застосована абсолютно нова технологія прямого лиття DIP. Це дозволило надійно, без застосування клею, з’єднати її з виробом. Відсутність швів на лінії кріплення підошви також означає кращий захист від води.

Крім того, нова підошва складається з двох частин: зовнішня – більш жорстка та зносостійка, проміжна – більш м’яка та амортизуюча. Також, ми покращили малюнок протектора, щоб забезпечити додаткову стійкість на всіх видах поверхонь.

Модель Passo особливо полюбляють батьки маленьких непосид, адже вони підходять практично на будь-який підйом ноги, а завдяки захищеному носку – витримують найжосткіші випробування м’ячами, камінням та бордюрами. Ми також зберегли дві зручні застібки-липучки та петельку для швидкого взування. Знімні формовані устілки з ЕВА з лайкровою підкладкою та бавовняна підкладка черевиків забезпечують додатковий комфорт для дитячої ноги.

Та це не все! Вже незабаром шукайте в магазинах Reima водостійкі демісезонні черевики на еластичній шнурівці Wetter 2.0, які також зазнали вдосконалення та зміни дизайну. А поки що, можете обрати пару Wetter з попередніх сезонів.

Демісезонні черевики для дітей

Оригінальна якість

Класичні водовідштовхувальні черевики Patter з лінійки The Originals по праву є бестселлерами кожного сезону. Герметичні водонепроникні вставки та нетоксичне брудо- і водовідштовхувальне просочення не бояться осінніх злив. Після будь-яких пригод улюблену пару можна випрати у машинці на делікатному режимі при 30°C – і вони як новенькі! Дві застібки надійно фіксують черевик на нозі, а світловідбивні деталі підвищують видимість у сутінках. Палітра з семи кольорів підійде під будь-який осінній образ, адже серед них є і стримані, і яскраві.

Нова зміна

“Відважний” чи “сором’язливий”? Який би настрій не був у вашого чада, легке та надійне взуття допоможе йому почуватися впевненіше. Дитячі черевики Reimatec  Uskallus та Sniikki ідеально підійдуть для пізньої осені – на вулиці в них буде тепло, а в приміщенні вони не паритимуть ніжки, адже виготовлені з еластичних, легких та дихаючих матеріалів. Як і всі моделі Reimatec, вони мають водонепроникні  вставки та захищені водостійким просоченням, а висока підошва з гнучкої гуми подолає навіть глибокі калюжі. Просто визначте комфортну висоту взуття та підберіть розмір за допомогою знімної устілки Happy Fit – і вибір зроблено!

Осіннє дитяче взуття

Відповідальний комфорт

Для тих, хто цінує водостійкість, міцність та гнучкість натуральної шкіри, ми залишили в асортименті Reima кілька моделей дитячого шкіряного взуття на холодну погоду. При їх виробництві, починаючи з 2021 року ми використовуємо лише сировину, сертифіковану за стандартом організації Leather Working Group (LWG). Шкіра, сертифікована за стандартом LWG, є побічним продуктом м'ясного виробництва та не містить хрому. Процеси обробки та дублення засновані на застосуванні екологічних методів.

Шкіряні демісезонні черевики Reimatec Ehtii мають стильний дизайн, водовідштовхувальні властивості та інноваційну підошву Vibram Ecostep, що на 30% складається з переробленого каучуку та амортизує рух. Розмірна сітка від 28 до 40 розміру дозволяє створити стильний фемілі-лук з цим взуттям.