Кросівки та черевики для школярів. Вибір Reima

У взуттєвому гардеробі дитини на осінь обов’язково має бути щось водонепроникне, щось легке та дихаюче для сидіння за партою, щось із чудовим зчепленням та надійною фіксацією для занять спортом і щось стильне для яскравих образів.

На полицях магазину Reima ви зможете знайти все це, а інколи навіть усе в одній моделі!

Дитячі кросівки та кеди для школи

Щасливі діти, щаслива планета

Нові моделі взуття з текстильним верхом із сюрпризом від матінки-природи!

Конопляне волокно – одне з найміцніших натуральних волокон, що має високі показники зносостійкості. При вирощуванні конопель використовується менше води та ресурсів, рослина також від природи стійка до шкідників. При обробці коноплі утворюється більше волокна, ніж із аналогічної площі бавовни чи льону. Полотно з коноплі легше відбилити, а при фарбуванні вона краще утримує колір. Тож Reima повертає моду на цей матеріал, і верх легких снікерсів Lenkkari виготовлений саме з конопляного текстилю.

Крім того, сучасна підошва Vibram Ecostep на 30% складається з переробленого каучуку. Тож ця модель кросівок на шнурівці створена із повагою до довкілля та урахуванням потреб дітей. Молодшим братам та сестрам сподобаються ніжні та надійні Tossu на липучках.

Кросівки Reimatec для дощових днів

Завдяки герметичним водонепроникним вставкам та водо- і брудовідштовхувальному просоченню без фторвуглецю мембранне взуття Reimatec зберігає дитячі ноги сухими за будь-яких злив.

Для школярів обирайте легкі Enkka на гнучкій підошві з ЕВА, високі Keveni чи снікерси Aloitus та Edistys, що мають особливо міцне зчеплення з поверхнею завдяки трекінговій підошві Vibram XS Trek. Ці моделі представлені у розмірах від 28 до 40, тож Reima-матусі також можуть випробувати комфорт і зносостійкість улюбленого дитячого взуття.

Практичні стримані кольори найкраще підходять для осені, а якщо взуття забруднилося, його можна випрати у машинці на делікатному режимі при температурі 30°C.

Дитячі осінні черевики для школи та прогулянок

Черевики в самий раз

Для правильного формування стопи та свободи руху ми створили знімну устілку Happy Fit. Із нею визначити розмір демісезонного взуття дуже легко – просто попросіть дитину поставити ногу на устілку та переконайтеся, що великі пальці не заступають за лінію з “усмішкою”.

Класичні моделі мембранних черевиків Reimatec Patter (на липучках) та Wetter (на еластичній шнурівці) настільки універсальні, зручні та прості у догляді, що батькам легко піддатися спокусі придбати ту ж модель в іншому розмірі та кольорі. Та якщо ваш підліток любить обирати взуття сам, запропонуйте йому стильні Reimatec Ehtii, виготовлені зі шкіри з текстильними та гумовими вставками. Завдяки водо- та брудовідштовхувальному покриттю вони збережуть чудовий вигляд протягом усього сезону.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image