Крокуємо весною: путівник демісезонним взуттям

Здорові стопи – лише початок

Обирати взуття для дитини – це ніби шукати найкращого друга для її ніжок. З роками малюки проводять усе більше часу поза домом, у взутті. Тому важливо, щоб кожен крок був не тільки зручним, а й не шкодив здоров'ю. Стопи – фундамент, на якому тримається все тіло. Вони несуть на собі вагу наших маленьких мандрівників, допомагаючи їм досліджувати світ. Дуже важливо знайти взуття, що надасть правильну підтримку стопам. Тому що саме в дитячі роки закладаються основи для здоров'я спини, правильної постави й ходи.

Reima розуміє ці нюанси і підходить до виробництва дитячого взуття з особливою увагою до деталей. Використовуючи інноваційні технології та матеріали, кожна пара взуття розробляється так, щоб забезпечити оптимальну підтримку та комфорт, дозволяючи стопі дихати та рухатися природно. Такий підхід сприяє здоровому розвитку стопи й забезпечує свободу й впевненість під час кожного кроку.

Нові горизонти весняних пригод

Мінлива весняна погода вимагає особливої уваги до вибору взуття. Reima підготувала для весняного сезону моделі, що забезпечать безтурботні пригоди на вулиці. Чи то під теплими променями весняного сонця, чи в калюжах під дощем, маленькі дослідники будуть повністю обладнані для веселощів та відкриттів.

Дитячі водовідштовхуючі кросівки

Reimatec: водовідштовхуючий комфорт

Reima завжди надихається різноманіттям дитячих витівок та активностей. Тому створює взуття, котрому не стане на заваді жоден прояв весняної погоди. 

Кросівки Reimatec Enkka підкорюють своєю універсальністю та надійністю. Завдяки водовідштовхувальним властивостям та дихаючій мембрані, це взуття забезпечує захист від вологи, дозволяючи маленьким дослідникам відчувати себе комфортно у будь-яку погоду. Для найменших дітей зі смаком до пригод підійдуть водовідштовхуючі Reimatec Kiirus, що представлені з 20 розміру.

Черевики Reimatec Hiipien та кросівки Reimatec Kiritin поєднують у собі міцну підошву, стійкість до стирання, підтримку ніжки та максимальну зручність, гарантуючи безпеку під час активних розваг. Висока якість матеріалів та увага до деталей роблять це взуття ідеальним вибором для щоденних витівок.

Усі ці моделі оснащені устілками Happy Fit від Reima, які допомагають легко підібрати ідеальний розмір взуття й гарантують комфорте носіння.

Босоноге взуття для дітей

Barefoot: природність кожного кроку

Моделі barefoot Reimatec Tallustelu та Reimatec Tepastelu – це поєднання досвіду наближеного до ходьби босоніж із водовідштовхуючими властивостями. Тепер невгамовні ніжки можуть мати контакт із землею навіть у легкий дощ. А конструкція на липучці забезпечить простоту надягання маленьким, але самостійним дослідникам. 

Завдяки тонкій підошві та гнучкості, взуття дозволяє стопі рухатися природно, сприяє правильному формуванню стопи та розвитку м'язів. При цьому пальчики мають додатковий простір для руху й росту. Важливо, що barefoot моделі із мембраною забезпечують захист від вологи, не втрачаючи при цьому своїх "дихаючих" властивостей.

Це наш спосіб подарувати малюкам неймовірну свободу рухів, але водночас піклуватися про захист від гострих камінців, шорсткого асфальту та інших небезпек, які можуть зустрічатися на їхньому шляху.

Дощові пригоди

Гумові чоботи Reima створені для дітей, які знаходять радість не лише у довгих прогулянках під дощем, але й крокуючи прямісінько по калюжах. 

Magisk Moomin із веселими мотивами відомих персонажів Мумі-тролів приваблюють увагу дітей й заохочують їх до яскравих пригод. Amfibi – надзвичайно легкі та зручні для надягання, а широка колодка й додатковий простір для пальців забезпечують правильний розвиток стопи. Ankles із захистом до щиколотки захистять від бризків під час міських прогулянок. А для любителів широкого вибору кольорів та світловідбивачів підійде Taika 2.0. Всі ці моделі використовують інноваційні матеріали та технології, щоб забезпечити максимальний комфорт та довговічність, дозволяючи дітям насолоджуватися кожною миттю навіть у дощові дні.

Дитячі гумові чоботи

Легкість для сухих днів

Коли погода стає теплішою і сухою, легкі кросівки без водовідштовхувальних властивостей EkanaTomera і Salamoi, стануть ідеальним вибором. Вони забезпечують вентиляцію та комфорт для активних ігор під весняним сонцем.

Ці моделі кросівок мають чудову амортизацію, що робить їх ідеальними для активних розваг, стрибків на твердих поверхнях або ж ігор на шкільному майданчику. Завдяки зручним липучкам і еластичним шнурівкам, вони міцно тримаються на ногах, щоб усі пригоди були не лише веселими, а й безпечними.

Гнучка та легка підошва допомагає розподілити навантаження, запобігти втомі та забезпечити стабільність при кожному кроці. З яскравими кольорами це взуття не лише підкреслює індивідуальність дитини, але й стимулює її уяву та бажання нових відкриттів.

З думкою про дітей та планету

У Reima ми вважаємо, що любов до природи та активного способу життя починається з маленьких кроків. Усі моделі взуття Reima створені з думкою про найменших дослідників і їх нестримне бажання пізнавати світ. З огляду на екологічну відповідальність, Reima використовує інноваційні та стійкі матеріали, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище та забезпечити довговічність виробів. Демісезонні кросівки та черевики не містять продуктів тваринного походження та фторвуглецю. А частка перероблених матеріалів зростає з кожним роком. 

Обираючи наше взуття, батьки роблять вибір на користь не лише комфорту та безпеки своїх дітей, а й здоров'я планети. А також виховують у дітей повагу та турботу про власне тіло та навколишнє середовище.

Кросівки для дітей

Мандри починаються з першого кроку

Весна – це час, коли кожна калюжа і камінчик на шляху можуть стати початком нової історії чи пригоди. Тому важливо, щоб маленькі дослідники відчували свободу руху та безпеку, вивчаючи навколишній світ. 

Нехай вибір взуття цієї весни буде легким і приємним. З моделями від Reima, ви можете бути спокійними: ваші невгамовні Reima-кідс будуть готові до будь-яких пригод, що чекають надворі – від легких прогулянок під теплими променями весняного сонця до радісних ігор у калюжах під дощем.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image