Комфорт та сухість влітку: який одяг обрати для спекотної погоди

Коли мова йде про активний відпочинок на свіжому повітрі, синтетичні волокна мають одну перевагу над усіма іншими: вони дуже добре відводять вологу, відводячи її від шкіри назовні. М'які речі Reima зносостійкі, за ними легко доглядати, і вони залишаються охайними від прання до прання. У них є все необхідне, щоб діти відчували себе комфортно.

Знаємо, що деякі люди бояться носити влітку, але якісна синтетика — це комфортний матеріал, що створює «прохолодне» відчуття на шкірі під час носіння. Коли ж треба утеплення, ця тканина також незамінна. 

З метою зменшення вуглецевого сліду ми використовуємо перероблені матеріали. Поліестер — міцний і багатофункціональний матеріал, який ми особливо активно використовуємо у виробництві верхнього одягу. Він складає значну частину нашого загального обсягу матеріалів (72% від ваги у колекціях 2022 року).

Літній дитячий одяг

Перероблений поліестер, що часто виготовляється зі старих ПЕТ-пляшок, має набагато менший вуглецевий слід порівняно з первинним поліестером. Оскільки ми активно використовуємо поліестер, перехід на його перероблену версію має для нас велике значення. Саме тому ми докладаємо максимум зусиль, щоб збільшити частку переробленого поліестеру в кожній колекції.

Одяг з переробленими волокнами у складі

Які саме моделі ми рекомендуємо? Це все легкий одяг з синтетичними волокнами, ідеальний для теплих і жарких днів. Назва матеріалу Activeknit, що ідеально для активностей надворі.

  • Худі Luotaus з цікавим геометричним принтом, кишенею-кенгуру та захистом від ультрафіолету для старших і Vertyy з двома боковими кишенями, фіксованим капюшоном, для менших діток. 
  • Футболки для старших Siirtyy і Siirto для менших дітей з принтом спереду. Матеріал швидко висихає, навіть якщо дитина буде купатися в такій футболці.
  • Шорти Valoisin і Eloisin з застібкою на липучці з кнопкою з легенького матеріалу Travel light, мають бічні кишені, еластичну регульовану талію.

Бавовна та натуральні матеріали — теж є в асортименті

Вся бавовна Reima — сертифікована як органічна, тобто вирощена без використання хімікатів. Таким чином, вона максимально безпечна для носіння дітьми. 

Бавовна вирощується без використання токсичних хімікатів, що сприятливо позначається як на природі, так і на фермерах.

Органічна бавовна вирощується без застосування небезпечних пестицидів і синтетичних добрив, що дозволяє зберігати чистими ґрунт, повітря та воду, зменшуючи негативний вплив хімікатів на фермерів.

Одяг для дитини на літо

Ми постійно збільшуємо частку органічної бавовни у виробництві одягу, і з гордістю повідомляємо, що у 2023 році досягли своєї мети — використовувати лише 100% органічну бавовну у виробах та аксесуарах Reima. Більша частина цієї бавовни має сертифікат GOTS (Global Organic Textile Standard), що гарантує дотримання строгих екологічних та соціальних стандартів на всіх етапах виробничого процесу, від поля до готової продукції.

Зверніть увагу на футболки з органічної бавовни зручного вільного крою: Ajatus, Rannut, Moomin Tussilago, та Valoon з принтом, що змінює колір на сонці. Остання — не тільки зручна річ, а й може стати чудовим незвичайним подарунком!  Також цікавими для дівчаток можуть бути сукні Moomin Solros з квітково-казковими принтами.

Окрім цього, ми використовуємо конопляні волокна — міцні, органічні, екологічні. Така тканина має антибактеріальні властивості,  добре блокує ультрафіолет та вбирає зайву вологу.

Моделі з додаванням конопляних волокон, які рекомендуємо не обійти увагою: сукні Mekkonen А-силуету на повсякдень та стильний ромпер Duunari  — напівкомбінезон з регульованими ременями на плечах. 

В асортименті Reima ви завжди знайдете різні варіанти тканин — обирайте ті, які подобаються саме вам! Ми дбаємо про безпеку та функціональність у кожній колекції та кожній моделі!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image