Ідеальне зчеплення. Стійка підошва Vibram

Вибір дитячого взуття — непросте та відповідальне завдання, з яким практично кожен сезон доводиться стикатися батькам. До виробів для осені та зими пред'являються особливі вимоги. Взуття для цього періоду повинно бути не тільки теплим і комфортним, але й таким, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею землі. Дотримання цієї умови – запорука довгих та безпечних активних ігор на свіжому повітрі.

Reima знає, як нелегко підібрати якісне, практичне та зручне дитяче взуття. Саме тому ми вирішили створити осінні та зимові моделі, оснащені унікальною стійкою підошвою Vibram. Представлена ​​в чотирьох варіантах, вона стане найкращим рішенням для цікавої та рухливої ​​дитини.

Дитяче взуття з нековзкую підошвою

Vibram EcoStep: зменшення викидів та повторна переробка

Підошва Vibram EcoStep — спеціальна розробка, покликана знизити кількість виборів у процесі виробництва до 50% та піклуватися про навколишнє середовище. Тільки від нас залежить, яке майбутнє чекає на наших дітей, тому протягом тривалого часу Reima вдосконалює процеси виробництва та робить їх максимально екологічними.

Vibram EcoStep виготовляється із залишків каучуку, які утворюються внаслідок створення звичайних каучукових підошв. Завдяки грамотно організованим процесам переробки нам вдається отримати виріб чудової якості.

Черевики Reimatec Ehtii  - водонепроникні демісезонні черевики, оснащені підошвою Vibram EcoStep, у складі якої 70% звичайного каучуку і 30% переробленого. У складі виробів немає фторвуглеців, що робить їх безпечними для здоров'я дитини та навколишнього середовища. При цьому спеціальне екологічне просочення гарантує відмінні грязе- і водовідштовхувальні властивості.

До переваг черевиків також відносяться легкість надягання завдяки еластичним шнуркам, комфортна устілка з малюнком Happy Fit та наявність світловідбиваючих елементів, що гарантують дитині високий рівень безпеки у темний час доби.

Vibram XS TREK: стійкість та міцність

Зносостійка та міцна підошва дозволяє дитині тримати рівновагу незалежно від поверхні, на якій вона знаходиться. Ця особливість робить взуття з підошвою Vibram XS TREK найкращим рішенням для активних ігор, катань на гірських велосипедах, занять зимовими видами спорту.

Гнучкий та стійкий матеріал забезпечує надійне зчеплення з вологою та слизькою поверхнею. Завдяки немаркому складу моделі з такою підошвою можуть використовуватися в приміщеннях як змінне взуття.

Снікерси Reimatec Edistys  - це комфортні демісезонні снікерси з підошвою Vibram XS TREK, що гарантують стійкість на будь-яких поверхнях. Просочення, що забезпечує водо- і брудовідштовхувальні властивості, не містить фторвуглеців. Також у взутті відсутні продукти тваринного походження.

Для пізньої осені та ранньої зими чудово підійдуть черевиуи Reimatec Vikkela та Vilkas з водо- та брудовідштовхуючим просоченням. У них зручні застібки на липучках та повітряні устілки OrthoLite® з малюнком Happy Fit, який допоможе підібрати розмер.

Вироби можна прати в пральній машині на делікатному режимі при температурі 30 градусів.

Нековзка підошва у дитячому взутті

Vibram Megagrip: сухі ноги за будь-якої погоди

Vibram Megagrip — підошва, що створена для активного проведення часу як в умовах міста, так і пересічної місцевості. Таке взуття Reima відмінно підійде для бігу асфальтом і пагорбами, стрибків по калюжах, ігри у футбол та інших рухливих занять. Навіть якщо навколо дощ та бруд, дитячі ноги залишаться у сухості та теплі.

Для виготовлення підошви Vibram Megagrip використовується спеціальна гумова суміш високої якості, яка перешкоджає проникненню води у взуття.

У нових міцних моделях спортивних водонепроникних черевиків Reimatec Tukeva та Vankka діти можуть стрибати, бити по м'ячу та бігати кругами у дощ та бруд – і їхні ноги залишаться сухими.

Вони збережуть тепло та комфорт за будь-якої погоди. Додаткове утеплення забезпечує алюмінієва фольга на устілках

Міцна підошва Vibram Megagrip запобігає попаданню вологи в черевики, а зручні застібки зроблять процес взування легким та швидким.

Vibram Arctic Grip: для лютих холодів

Остання розробка Reima серед різновидів підошви Vibram — Vibram Arctic Grip. Унікальна технологія передбачає використання 100% каучуку без додавання металевих вставок та елементів. Такий підхід дозволяє досягти максимально надійного зчеплення з поверхнею в ожеледицю.

Крім міцного контакту із землею модель відрізняється традиційною зносостійкістю та довговічністю. Ані снігові замети, ані ожеледиця не стануть непереборною перешкодою для дитини в такому взутті.

Чоботи зимові Reimatec Laplander - це водонепроникні чоботи оснащені підошвою Vibram Arctic Grip і верхньою частиною з текстилю та синтетичних волокон. Збереження тепла гарантує підкладка, виготовлена ​​з флісової тканини, бавовняні устілки  та утеплювач 200г.

Зручні, теплі та водонепроникні, такі чоботи підійдуть дітям усіх вікових категорій.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image