Грати будемо у снІжки, бо тепленькі з Reima ніжки

Для українських батьків прогулянка в -20°C звучить трохи екстремально. А для Фінляндії це звичайний зимовий день. Саме тому цього сезону Reima створила багато нових моделей взуття для такого температурного режиму. Крім того, це легке, міцне, стійке взуття, у якому можна робити що завгодно!

До холоду готові

Раді представити вам утеплені зимові черевики для хлопчиків та дівчаток Reimatec Samooja (від 22 до 28 розміру) та  Reimatec Samojedi  (у розмірах 28-40). У них є все, щоб тримати ноги в теплі та сухості: водовідштовхувальна конструкція з герметичними вставками, тепла ворсиста підкладка, утеплювач 200 г і штучне хутро всередині. Пара пройшла лабораторне тестування і рекомендована до носіння, коли позначка термометру падає нижче 0°C.

Дитячі зимові черевики та чоботи

Надодачу, ці черевики для холодних днів мають особливу конструкцію підошви з декількох шарів, що забезпечує амортизацію та гарне зчеплення з поверхнею. Оскільки деталі важливі, черевики Samooja до 24 розміру мають суцільну підошву, схвалену педіатрами.

Із подовженим захистом носака можна буцати й гальмувати ногами, як це часто люблять робити дітлахи. Еластична шнурівка допомагає відрегулювати взуття до потрібного об’єму. Це гарантує надійну фіксацію ноги та стійкість на різних поверхнях.

Для теплої зими, або ж для тих, кому завжди спекотно, є полегшений варіант цієї моделі – зимові черевики Reimatec Myrsky без штучного хутра. Вони розраховані до -10°C і розміри від 28 до 40, тож і матусі можуть обрати собі пару до смаку.

Звісно ж, усе взуття оздоблене світловідбивними деталями та не містить шкідливого фторвуглецю. Лише тепло та зручність без зайвих турбот!

Захурделим все довкола! 

Назва ще однієї новинки сезону, дитячих зимових черевиків Reimatec Pyrytys, перекладається як “заметіль”. Із ними діти можуть не стримувати свою активність навіть у сильні морози. 

Черевики та чоботи на зиму для дітей

Чобітки мають 100 г утеплювача Thinsulate з високою теплоізоляцією та підкладку зі штучного хутра, отже можуть зберігати тепло за низької температури. Водовідштовхувальний верхній матеріал та герметична вставка захистять ніжки від води та осінньо-зимової мряки. Дві липучки дозволять швидко й легко одягати і знімати їх. У моделі Pyrytys також враховано вікові особливості стопи, і до 24 розміру їх підошва суцільна.

Нові відкриття чекають щодня

Сніг і багнюка – невід’ємна частина зими, тому в Reima завжди великий вибір водовідштовхувального зимового взуття для дітей. Утеплені дитячі черевики Reimatec Hankinen на товстій підошві з вулканізованої гуми та водонепроникними вставками мають стильний універсальний дизайн і практичні кольори, що підійдуть до будь-якого зимового луку. Завдяки розмірній лінійці від 28 до 40 розміру, вони пасуватимуть і дорослим. Утеплювач Thinsulate 100г і флісова підкладка надійно захистять від холоду.

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image