Доповніть ваше мембранне взуття. Шкарпетки на будь-яку погоду

Якісне та безпечне взуття – основна складова комфорту за будь-якої погоди. Але не варто забувати про важливу роль шкарпеток! Вони – не просто стильний аксесуар, а відповідальний посередник між дитячою ніжкою та взуттям. Reima пропонує широкий асортимент моделей для непосид різного віку!

З турботою про дітей та природу

При виробництві одягу, взуття та аксесуарів ми приділяємо особливу увагу дбайливому поводженню з природою. Від того, як ми до неї ставимося, залежить життя майбутніх поколінь на нашій планеті.

Дитячі шкарпетки

Органічні матеріали

Для виготовлення шкарпеток ми використовуємо органічну бавовну. Цей матеріал допомагає значно зменшити екологічне навантаження. Він:

  • знижує витрати водних ресурсів та електроенергії;
  • виробляється без використання потенційно небезпечних гербіцидів та пестицидів.

Вироби з органічної бавовни безпечні, практичні та довговічні, що дозволяє їх без побоювань використовувати у гардеробах наймолодших дослідників.

Етична вовна

Зимові шкарпетки Reima містять мериносову шерсть, яка забезпечує м'якість виробів та збереження тепла навіть у найсильніші морози. Ми використовуємо лише етичний матеріал, отримання якого проводиться без жорстокої процедури м'юлесінгу.

Натуральна шерсть у виробах Reima:

  • має природні брудовідштовхувальні властивості;
  • практична та проста у догляді;
  • приємна на дотик.

Шкарпетки Reima з вовною – ефективний захист від морозу, комфорт та швидке висихання.

Більше жодних комах

Інноваційна технологія Anti-Bite допомагає нам впоратися з такою проблемою, як укуси комах. Шкарпетки цієї колекції створені з легкого матеріалу зі спеціальним просоченням.

Екологічний та нетоксичний синтетичний репелент надійно захищає дітей від агресивних комарів та кліщів, не дратуючи ніжну шкіру.

Варіантів багато – виберіть свій!

У каталозі Reima на вас чекають численні моделі для дітей будь-якого віку. Завдяки різним комбінаціям матеріалів та широкій колірній гамі ви зможете підібрати найкращі шкарпетки для теплої та холодної пори року, активного відпочинку.

Шкарпетки для дітей

Nilkka та Jalkaan

Комфортні повсякденні шкарпетки Nilkka та Jalkaan на 76% складаються з органічного матеріалу. Завдяки внутрішньому поліпропіленовому покриттю волога ефективно відводиться від поверхні шкіри, дозволяючи дитячим ніжкам залишатися сухими та теплими.

Який з моделей віддати перевагу? Вибір залежить тільки від того, які ви шкарпетки більше любите – низькі або високі.

Liki

Шкарпетки з комбінованим складом Liki стануть оптимальним рішенням для холодної пори року. У складі полегшеної моделі – 25% легкої натуральної вовни, що забезпечує чудову терморегуляцію та швидке висихання.

Skiday

Високі м'які зимові шкарпетки Skiday стануть справжньою знахідкою для зими. Модель містить 27% мериносової вовни та має затишний зігріваючий виворот.

Такі шкарпетки відрізняються практичністю та простотою у догляді. Вони легко стираються, тривалий час зберігають первинний зовнішній вигляд і швидко висихають.

Suksee, Villalla, Saapas

Коли в сильні морози дуже хочеться ліпити сніговика або робити ангела, на допомогу прийдуть моделі шкарпеток Suksee, Villalla, Saapas. Вони містять від 31 до 36% м'якої мериносової вовни. Ефективна терморегуляція, м'якість, простота догляду – всі ці переваги також характерні для перерахованих моделей.

Frotee

Що може бути тепліше, ніж шкарпетки Frotee? Вони містяться 58% мериносової вовни! Хоча б одну пару таких високих затишних шкарпеток обов'язково потрібно мати у гардеробі. У справжні зимові пригоди потрібно вирушати лише з ними!

Anti-Bite Insect

Нова демісезонна колекція включає легкі еластичні шкарпетки без утеплення Anti-Bite Insect, які стануть надійним захистом від комах. Матеріал виробів просякнутий синтетичним репелентом, безпечним як для дітей, так і навколишнього середовища. Він ефективно відлякує комарів і кліщів, не викликаючи алергічних реакцій при постійному носінні.

My Day

Універсальні демісезонні шкарпетки My Day середньої висоти призначені для повсякденного використання. Еластичний матеріал забезпечує хороший повітрообмін і приємний на дотик. Колірна гама моделі включає варіанти для дівчаток (рожевий, червоний, бузковий), хлопчиків (блакитний, синій) та унісекс (сірий, чорний, смугастий).

Vipellys

Всесезонні шкарпетки без утеплення Vipellys призначені для повсякденного використання та фізичних активностей. Низька комфортна модель виготовлена ​​із легкого матеріалу без вставок. Внутрішня поверхня з поліпропілену дозволяє ефективно відводити вологу зі шкіри та контролювати температуру.

Summerday 

Зручні літні шкарпетки Summerday із спеціального полегшеного матеріалу без вставок. Щоб невисока модель була ще практичнішою, всередині присутній поліпропілен, що відводить вологу. Завдяки яскравим колірним комбінаціям шкарпетки стали дуже популярними серед непосид всіх вікових категорій.

Увага до деталей

Reima піклується про комфорт та безпеку дітей у будь-яку пору року. Саме тому ми приділяємо особливу увагу ключовим аксесуарам – шкарпеткам, шапкам, шарфам. Вибираючи наші вироби, ви створюєте своїй дитині найкращі умови для активного розвитку та невимушених веселощів!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image