Для братів і сестер: моделі верхнього одягу унісекс

Свідоме споживання – один з провідних принципів фінського бренду Reima. Менше купувати і менше викидати – маленький крок для кожної родини, що може справити великий ефект на майбутнє планети. Тому в наших колекціях ми робимо ставку на перероблені та придатні до переробки матеріали, моделі-трансформери з подовженим сезоном експлуатації, та звісно ж, зносостійкий одяг, який можна передати у спадок наступним поколінням. Якщо у вашій родині є діти обох статей, найкраще рішення – обирати моделі універсальних кольорів та фасонів, що підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. У магазинах Reima ви знайдете широкий вибір такого одягу!

Одяг, що пасує хлопчикам і дівчаткам

The Originals – скандинавська класика

Практично всі комбінезони, куртки та штани для дітей з лінійки The Originals, виконані у впізнаваному ретро-стилі з продуманими сучасними деталями, підійдуть і синочку, і донечці. Вони однотонні, мають прямий крій, можливість регулювання талії, каптура, рукавів. Представлені як у класичній палітрі – синій, чорний, жовтий, червоний, так і у цікавих сезонних кольорах – чебрецево-зелений, бірюзовий, темно-пурпурний, насичено-блакитний, колір кориці та озерно-зелений. Тож у комбінезонах Marte і Stavanger, парках Serkku та Naapuri будь-яка дитина почуватиметься впевнено та чарівно.

Принти, що пасують всім

В асортименті Reima щосезону є велика кількість привабливих моделей з геометричними, тваринними та рослинними мотивами, виконаними в універсальній палітрі. Особливо – для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Просто погляньте на комбінезони Puhuri, Lappi, Langnes, Kurikka та Kipina і скажіть, чи є у них якась чітка гендерна приналежність? Тут головне, щоб дитині подобався візерунок!

Дитячий верхній одяг унісекс

Юним спортсменам і спортсменкам

Хлопчики та дівчатка вже давно зрівнялися на гірськолижних схилах. Оскільки одяг з лінійки Active завжди має найвищі функціональні характеристики, ви не захочете відмовитися від нього з наступною дитиною! Тому сміливо обирайте одразу з перспективою на майбутнє: куртки Kulkija 2.0 та хітові комбінезони Reach подарують усім вашим дітям любов до зимових видів спорту на все життя.

А для того, щоб здійснити дрібний ремонт верхнього одягу і продовжити термін його експлуатації, запитайте у консультанта про фірмовий ремонтний набір Reima Repair Kit, який містить запасні штрипки, кнопку, прозорі гудзики, еластичну чорну резинку та світловідбивну водовідштовхувальну наліпку для латок.