Для братів і сестер: моделі верхнього одягу унісекс

Свідоме споживання – один з провідних принципів фінського бренду Reima. Менше купувати і менше викидати – маленький крок для кожної родини, що може справити великий ефект на майбутнє планети. Тому в наших колекціях ми робимо ставку на перероблені та придатні до переробки матеріали, моделі-трансформери з подовженим сезоном експлуатації, та звісно ж, зносостійкий одяг, який можна передати у спадок наступним поколінням. Якщо у вашій родині є діти обох статей, найкраще рішення – обирати моделі універсальних кольорів та фасонів, що підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. У магазинах Reima ви знайдете широкий вибір такого одягу!

Одяг, що пасує хлопчикам і дівчаткам

The Originals – скандинавська класика

Практично всі комбінезони, куртки та штани для дітей з лінійки The Originals, виконані у впізнаваному ретро-стилі з продуманими сучасними деталями, підійдуть і синочку, і донечці. Вони однотонні, мають прямий крій, можливість регулювання талії, каптура, рукавів. Представлені як у класичній палітрі – синій, чорний, жовтий, червоний, так і у цікавих сезонних кольорах – чебрецево-зелений, бірюзовий, темно-пурпурний, насичено-блакитний, колір кориці та озерно-зелений. Тож у комбінезонах Marte і Stavanger, парках Serkku та Naapuri будь-яка дитина почуватиметься впевнено та чарівно.

Принти, що пасують всім

В асортименті Reima щосезону є велика кількість привабливих моделей з геометричними, тваринними та рослинними мотивами, виконаними в універсальній палітрі. Особливо – для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Просто погляньте на комбінезони Puhuri, Lappi, Langnes, Kurikka та Kipina і скажіть, чи є у них якась чітка гендерна приналежність? Тут головне, щоб дитині подобався візерунок!

Дитячий верхній одяг унісекс

Юним спортсменам і спортсменкам

Хлопчики та дівчатка вже давно зрівнялися на гірськолижних схилах. Оскільки одяг з лінійки Active завжди має найвищі функціональні характеристики, ви не захочете відмовитися від нього з наступною дитиною! Тому сміливо обирайте одразу з перспективою на майбутнє: куртки Kulkija 2.0 та хітові комбінезони Reach подарують усім вашим дітям любов до зимових видів спорту на все життя.

А для того, щоб здійснити дрібний ремонт верхнього одягу і продовжити термін його експлуатації, запитайте у консультанта про фірмовий ремонтний набір Reima Repair Kit, який містить запасні штрипки, кнопку, прозорі гудзики, еластичну чорну резинку та світловідбивну водовідштовхувальну наліпку для латок.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image