Демісезонні аксесуари: must have на перемінну погоду

Міжсезоння має оманливий характер: може здійнятися вітер, піти дощ або навіть почнуться перші заморозки. Щоб уникнути дискомфорту, у зв'язку з цим рекомендуємо завжди мати з собою аксесуари для утеплення і захисту вух, голови та долонь. Зупинимось на асортименті аксесуарів більш детально, щоб ви могли вільно обрати відповідні вироби для малечі.

Теплі та сильні шапки

Без зручної, теплої та стильної  шапки важко уявити осінню прогулянку. Яку ж обрати? Краще - декілька, щоб зробити образи різноманітними та обирати точно по погоді!

Дитяча шапка на осінь

  • Якщо на вулиці не дуже холодно, температура вище нуля, можна сміливо обирати одну або кілька шапок моделі Hattara. У складі органічна бавовна, тепла м'яка та майже непомітна.
  • Reissuun — стильна шапка-біні з бавовняного трикотажу підійде для днів, коли вже не тепло, але ще й немає сильних морозів. 
  • Koholla — це ніжна суміш мериносової вовни та органічної бавовни що сертифікована. Немає підкладки, але достатньо тепла, щоб захистити в прохолодний день. Окремої уваги заслуговує незвичайний та яскравий дизайн з вушками, що не тільки виділить вашу дитину на дитячому майданчику, а й створить додатковий комфорт за рахунок повітряного простору всередині та відведення зайвого тепла.
  • М'яка бавовна з мериносовою вовною в шапці-біні Palat – це кращий варіант для прохолодного дня.
  • Kuviot — це шапка біні створена для активних ігор та чудово утримує необхідне тепло, відводить зайву вологу. У складі тонка мериносова вовна, що залишається приємною на дотик, навіть якщо матеріал став вологим. Це вигідно відрізняє вироби з цього матеріалу від того, до чого звикли наші батьки та ми у своєму дитинстві.
  • Reissari: однокольорова класика біні в різних варіантах з шерсті мериноса. 
  • Dimma — це полегшена модель без підкладки з вовняного жакардового інтерлоку. Чудово поєднається з підшоломником задля максимального тепла та захисту.

Панами та кепки

Малюку не подобається класична шапка? Або ж ви хочете різноманіття? Окей, ми пропонуємо альтернативні варіанти - кепки та панми на осінь:

  • Кепки Softshell Lipatus з флісовим вмворотом. На вибір є чорний та рожевий кольори. 
  • Кепки Piilee зі штучної вовни, що підійде і для спеки, і для прохолодного дня — універсальна та стильна. На вибір є чотири кольори.
  • Панами Puketti з Softshell — легким матеріалом, що добре відштовхує воду та захистить від намокання під час дощу і утепленням з флісу всередині. На вибір — чорна або рожева. 
  • Ворсові панами Piletys дивовижно м'які, ще й виготовлені з перероблених ПЕТ-пляшок, мають внутрішню підкладку, також з переробленого утеплювача. Таким чином, Reima виготовляє всі вироби зі штучного хутра, та вони не менш м'які та пухнасті, ніж натуральні матеріали. 

Рукавички дитячі осінні

Рукавиці та рукавички

У кожного малюка обов'язково мають бути кілька наборів рукавичок або рукавиць. Це особливо важливо в дощову та сніжну погоду, коли аксесуари намокають, і треба час, щоб їх висушити. Саме тому в нашому асортименті є одразу кілька цікавих варіантів цих аксесуарів:

  • Loisto: легенькі рукавички для помірно прохолодних днів з еластичного трикотажу, з додатковим посиленням проти ковзання. На великому та вказівному пальцях є спеціальні накладки для використання смартфона під час прогулянки.
  • Максимально класичні в'язані рукавиці, що підходять для користування гаджетами — Silli. В таких можна легко тапати по екрану, не знімаючи. У складі бавовна, тому вони підійдуть для помірно холодних днів. Для найкращого утеплення вдягайте зверху водонепроникні рукавиці. Ahven також підійдуть для таких умов, і представлені в таких же кольорах — рожевий або синій.
  • Рукавиці Renn та рукавички Rimo не дадуть пальчикам змерзнути. В них також можна тапати по сенсорному екрану. Ідеально підійдуть для носіння восени на початку сезону.
  • Рукавиці Osaten та рукавички Tehden і Heippa — це класика Softshell, що відштовхують воду та бруд, добре дихають. А останні ще й чудово відбувають світло, чим підвищують рівень безпеки в сутінках та у темряві.
  • Uusio, AskarePivo — надійні водонепроникні моделі рукавиць та рукавичок що розраховані на малюків та дітей старшого віку.
  • Рукавиці Eino мають в основі вовну та підійдуть для дітей різного віку.

Шоломи, підшоломники, бафи

  • Aurora — підшоломник для захисту шиї, щік та лоба від холоду. Виготовлений з трикотажу, що має у складі вовну. Зверху можна вдягати шапку або шолом для катання. Це відмінний захист від морозу та вітру
  • Aarni — це практичний баф, виготовлений з мериносової вовни, чудово захистить шию у вітряну погоду та легко заправиться під комір куртки.
  • Starrie — шапка виготовлення у формі шолома, що максимально захищає малюка від холоду та вітру.

Не забуваємо про шкарпетки

Ми підготували для вас величезний вибір шкарпеток на осінь, зиму, літо та на будь-який сезон.  Є варіанти з суміші бавовни: Parit, Triplat, а також ті, що мають у складі вовну, м'який ворс всередині: Villalla, Saapas. Вони не тільки приємні на дотик, а й надійно захищають ніжки малюка в більш холодні дні.

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image