Збираємося в гори: все для цікавого походу

Похід — це активність, де дуже важливий правильний одяг. Оскільки через зміну підйомів та спусків ми більше або менше пітніємо. Зручне та правильне взуття теж неймовірно важливе, щоб нога була добре зафіксована, але одночасно не надто затискало стопу. Багато умов, які Reima врахувала в своїх виробах. Тож, перейдемо до них, і розповімо більше про моделі, що рекомендуємо обирати для походу в гори!

Футболки та шорти — база для гірської прогулянки

Всі моделі Reima створено з урахуванням високої дитячої активності. Тому для походу можна обрати легку футболку Valoon, AjatusRannut чи Moomin Tussilago. Це футболки з органічної бавовни — приємні до тіла, відводять вологу та не обмежують рухи. 

Vaelsi, TaskukasEloisin — такі шорти підійдуть для походу. Також звертайте увагу на штани-трансформери, які легко перетворюються на шорти і назад, — у штани! Anti-Bite Sillat і Anti-Bite Virrat з технологією захисту від укусів комах (докладніше про це — далі).

Що потрібно дитині в горах?

Технологія Xylitol Cool: охолоджуючий одяг для найбільш спекотних днів

У це неможливо повірити, але одяг може охолоджувати, навіть поки ваша дитина в активному поході горами! Це доведена ефективність технології: охолоджуючий ефект одягу Reima Cooling заснований на використанні безпечних натуральних підсолоджувачів, таких як ксиліт і еритрит, що поглинають тепло при контакті з вологою від тіла.

Покриття Tastex Cool-ex, розроблене нідерландською компанією Tanatex Chemicals, відповідає стандартам Oeko-Tex класу 1 (для дитячого одягу).

А тепер давайте розглянемо моделі, які ми рекомендуємо для гірського походу! Ми пропонуємо одяг, який забезпечить вам комфорт і приємну прохолоду в теплі дні.

  • Футболка Xylitol Cool Vauhdikas відзначається прямим кроєм і ідеально підходить для занять спортом, бігу, стрибків та іншої фізичної активності. Вона добре розтягується, але не втрачає форму.
  • Шорти Xylitol Cool Ilmassa також мають додатковий захист від сонця та дві бокові кишені для важливих дрібниць. Вони чудово підходять для спорту, прогулянок та різних літніх розваг.

Одяг для гірських прохолодних днів і вечорів

Рекомендуємо кардиган з чудовою терморегуляцією Xylitol Cool Viivana — це кофта на блискавці, в якій дитині не буде спекотно під час активного підйому на гору. Прямий крій, захист від сонця та кишені попереду — все продумано для комфортного носіння. 

Також стануть корисні вітрівки з захистом від вітру, вод, бруду — Reimatec Tuulos або Nerokas. Окрім захисту, в них є зручні кишені, блискавка для зручності по всій довжині. А Nerokas — це взагалі трансформер, що перетворюється на спортивну сумку у разі необхідності! Звертайте увагу на розміри — моделі розраховані на різний вік та параметри. 

Одяг Reima Anti-Bite: екологічний захист від укусів комах

У горах частіше можна зупинитися у місці, де більше, ніж у місті різних комах, тому рекомендуємо обирати одяг з технологією проти укусів. Це ще краще допоможе та підсилить дію репелентів, які не завжди спрацьовують, але Reima Anti-Bite — це дієвий метод і широкий асортимент захисного одягу!

  • Куртки Turvaisa і Turvassa. Перша має подовжений поділ. Обидві моделі обладнані кишенями спереду, світловідбиваючими елементами, знімним капюшоном та еластичними манжетами.
  • Кардигани Suojaaja та Varmistus зроблені з бавовни без начісування. Вони мають фіксований капюшон, зручні манжети з резинкою, блискавку та кишені. Обидві моделі прикрашені суцільним принтом.
  • Штани-трансформери Anti-Bite Sillat та Virrat оснащені блискавками на халошах, що дозволяє швидко перетворити їх на шорти. Також є звичайні штани Siimes і Turvaan вільного крою з боковими кишенями, регульованим поясом і резинкою на талії.
  • Легінси Anti-Bite Pistoton виготовлені з м'якої приємної органічної бавовни і мають еластичну талію.
  • Лонгсліви Varmana та Inisi створені з бавовни і прикрашені яскравим принтом спереду.
  • Шкарпетки Karkuun та Insect виготовлені з легкої органічної бавовни без вставок, високі, тому краще захищають ноги від укусів.

Збираємося в похід з дітьми

Взуття для походу

Можна обрати сандалі чи кросівки. В першому випадку рекомендуємо модель Talsi з захищеним носком, верхом з текстилю та синтетичного матеріалу. Вони мають еластичну шнурівку, тому добре тримаються на стопі, в наявності достатньо місця для пальців ніг. 

Дитячі водовідштовхуючі кросівки Reimatec Tepastelu розроблені для активностей у непередбачувану гірську погоду. Вони також сприяють правильному формуванню стопи завдяки широкій колодці Reima Barefoot, яка забезпечує додатковий простір для пальців.

Водовідштовхуючі кросівки Reimatec Tallustelu збережуть ноги сухими, мають гнучку гумову підошву. Сітчаста підкладка дає ногам дихати і виходити зайвій волозі. Barefoot Astelu також добре дихають і мають покращене зчеплення з різними поверхнями. Шнурки дозволяють комфортно зафіксувати кросівки на ногах, щоб стопа правильно містилася у взутті. 

Також рекомендуємо звернути увагу на кросівки-шкарпетки Bouncing. Легко вдягаються та дуже легкі, не ковзають, універсальні та надійні. 

Всі моделі придатні до прання у пральній машинці при температурі до 30 градусів у делікатному режимі, швидко сохнуть та не втрачають своїх якостей навіть після десятків циклів прання.

Захисні аксесуари: головні убори та окуляри

Одразу ж рекомендуємо кепки з технологією Reima Anti-Bite — Hytty та панами Itikka, представлені в різних кольорах, легкі та яскраві, ідеальні для літа гірського походу. Легка бавовняна панама Siimaa зручна в носінні та захищає від сонця, а кепки Lippis та Lippava розраховані на сонячну погоду та мають козирки для стильних малюків. Друга модель також має сітчасту вставку для кращої вентиляції.

Окрема важлива тема — захист дитячих очей на гірських висотах, бо там вплив УФ-променів більший, ніж у підніжжя. Тому обираймо сертифіковані окуляри з поляризаційними лінзами Viksu чи Surffi. Другі розраховані на дітей віком від 0, бо захист очей має бути вже з самого народження. Viksu вже для дітей віком старше — від трьох років. 

Отже, повний комплект зібрано — можна відправлятися в похід у гори, знайомитися з цікавинками цього світу, відкривати нове та не турбуватися про сонце, спеку, вітер, дощ або комах!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image