Фліс, створений з турботою про дітей та довкілля

Reima завжди на сторожі екологічності та безпеки, тому ми використовуємо лише сертифіковані матеріали. Ми створюємо одяг для внутрішнього шару та зовнішнього захисту з урахуванням необхідних якостей матеріалів — практичність, універсальність, утримання тепла, відведення вологи, швидке висихання та естетичність у поєднанні з приємними відчуттями на дотик. Лише один шовчик може створити так багато дискомфорту, і Reima не може цього допустити! Які матеріали та технології ми використовуємо? Охоче розкажемо!

Кардигани дитячі флісові

Теплий пухнастий фліс

Fur fleece та Sherpa fleece містить перероблений матеріал з пластикових пляшок. Здавалося б, ну як ще можна використати пусті пляшки? А ми використовуємо спеціальну технологію, завдяки якій на 90% виріб складається з поліестеру, що раніше служив для інших цілей. Це дозволяє не множити пластик та не забруднювати планету. На дотик та запах — це звичайний приємний трикотаж, що прекрасно затримує тепло ті відпускає від тіла вологу. Це чудовий варіант для активної прогулянки та повсякденного носіння. 

Які вироби містять фліс з перероблених пляшок? Кардигани Turkki, Moomin Kramgo, Turkkinen, брюки Talja, жилет Turkis, бомбер Samota, толстовка Turkikas. З усіх цих виробів ви можете зібрати комплект, що надійно захистить малечу від вітру, снігу, дощу та холоду. 

Дитячий флісовий комбінезон

Надійний кавовий фліс

Звучить незвично, еге ж? А у нас реально є вироби, де застосовані рештки кавової гущі! Для чого? Вони чудово зберігають тепло та мають специфічну структуру, що схильна до швидкого нагрівання. Крім того, одяг з такого матеріалу має антибактеріальні властивості та не електризується. Окремо зазначимо, що фліс «на каві» дуже ніжний та велюровий на дотик. 

Цей одяг чудово слугує проміжним шаром між внутрішнім та зовнішнім. Вироби на основі кавових зерен — це толстовка Kupista, комбінезон Kahvitus, кардигани Kahvilla та Jauhatus, штани Kahville

Одяг для дитини флісовий

Класичний та «в’язаний» фліс

Немає кращого варіанту для утеплення та внутрішнього шару, що приємний на дотик та прекрасно утримує тепло, ніж перевірений фліс. Попередні покоління звикли думати, що утеплювач — це лише вовняні речі. Так, меринос — це чудовий варіант, але для різних погодних умов має бути своє поєднання одягу. 

Дитина на вулиці часто багато рухається, а значить — їй може стати спекотно, тіло може спітніти. Від цього треба, щоб волога ефективно відводилась і було тепло. З класичними светрами це неможливо. Фліс — це ідеальний варіант для того, щоб гріти й регулювати вологість. Просто спробуйте раз самі та оберіть цей варіант для своєї дитини, і ви оціните висококласні якості цього матеріалу!

На які моделі звернути увагу? Комплект Tahto, штани Sangis та Vuotos, комбінезони Myytti та Tahti, джемпер Neulus, а також широкий вибір комфортних кардиганів — Ornament, Northern, Liukuen, Laskien, Hopper.

Всі вироби або мають нейтральне забарвлення, чим дуже спрощують прання та догляд, або візерунки в приємних поєднаннях кольорів. Геометричні, рослинні та абстрактні малюнки роблять вироби ідеальними для прогулянки, активного відпочинку в лісі чи більш серйозного заходу, наприклад, похід за морозивом чи в гості.

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image