Перетворюємо негоду на пригоду: дощовий одяг Reima

Дощова погода – ідеальний час для того, щоб розбудити допитливість дітей. Кожна калюжа може стати відкриттям чи викликом, який треба негайно подолати. Ігри під дощем розширюють дитячу уяву та вчать бачити красу природи. 

Коли діти досліджують світ, ні дощ, ні вітер їх не зупинять. Тому важливо мати дощовий одяг, який не тільки захищає від негоди, але й підтримує їхню потребу в русі та допитливості. Активності на свіжому повітрі – не просто веселощі, це можливості для навчання та розвитку. І нехай кожна дитина відкриває світ по-своєму.

Дощовики, що змінюють гру

Діти та дощ – чудове поєднання! Але лише якщо діти добре захищені. Дощовики Reima створені для того, щоб забезпечити дітям максимальний комфорт та захист під час вологих пригод. Кожна модель має свої унікальні особливості, але їх об'єднує висока якість матеріалів та функціональність. 

Дитячий одяг для дощу

Для поціновувачів однотонної класики підійдуть легкі куртки-дощовики Lampi – з еластичного матеріалу та зі світловідбивними елементами на рукавах, спині та капюшоні. Ця модель вирізняється своєю легкістю і простотою дизайну.

Нові принти прикрашають цього сезону яскраву колекцію дощовиків Vesi. Це можливість кожній дитині знайти свій улюблений варіант, що підкреслить індивідуальний стиль та зробить кожну дощову пригоду більш яскравою та веселою.

Дощовик Vann з’являються в цьому сезоні в новому ювілейному принті "Сплеск" – результат натхнення від архіву старих фотографій Reima та легендарної куртки Enstex з вертикальною смужкою. Це поєднання наштовхує на думки про вітер, хвилі та дітей, які грають у воді. 

Куртка-дощовик Vatten має подовжений низ та А-силует, що забезпечить додатковий захист від води. А любителям великих кишень підійдуть подовжені класичні дощовики Pisaroi з приємною на дотик смугастою підкладкою.

Для холодніших дощових днів гарним рішенням буде куртка-дощовик Koski з теплою флісовою підкладкою. А рукави оснащені широкою світловідбивною смужкою, що обіцяє не лише комфорт без обмежень у рухах, а й безпеку. 

Водонепроникні штани

У дощовику можна вільно йти під дощем, а в гумових чоботах – прогулятись мокрою стежкою. Але в поєднані з водонепроникними штанами уже нічого не стоятиме на перешкоді нестримного дослідження калюж. А батьки зможуть без стресу спостерігати за шаленими стрибками та експериментами.

Дощові штани Lammikko містять регульовані підтяжки та знімні еластичні штрибки для ідеальної посадки. Їх можна одягати й у прохолодніші дощові дні, адже простора форма дозволяє одягнути теплий базовий шар. А завдяки широким світловідбивним смужкам, ігри будуть безпечними й у темний час доби.

Oja – широкі водонепроникні штани без підтяжок. Створені з міцних, але легких матеріалів, а тому добре пропускають повітря для комфорту протягом усієї прогулянки. Ця модель дуже легко одягається та знімаються. 

Модель Loiske має теплий флісовий верх з блискавкою для зручності та комфорту маленьких дослідників. Модель вирізняється високою міцністю та водостійкість. А крій штанів забезпечує ідеальну посадку та свободу рухів.

Дощовики для дітей

Комплекти та комбінезони

Дощові комплекти та комбінезони пропонують повний захист тіла від дощу та бруду. Вони охоплюють весь силует, залишаючи менше можливостей для води потрапляти всередину одягу, краще утримують тепло тіла і захищають від холодного вітру. Це особливо важливо для дітей, які активно грають на вулиці в дощ, стрибають в калюжах або сидять на мокрих поверхнях. 

Комбінезон Roiske виділяється своєю практичністю і різноманітністю принтів. Він має еластичні манжети на рукавах та холошах, тому вода та бруд не мають шансу потрапити всередину. Для любителів принту з мумі-тролями також знайдеться комплект – Moomin Plask, який уже став улюбленцем малюків. О днотонний комплект Tihku вже давно став нашим бестселлером і представлений у 6 кольорах!

Tipotella має тонку підкладку всередині куртки, тому цей варіант захистить також у морозні дні з теплим проміжним шаром. А для найтеплішого захисту – комплект Joki з флісовою підкладкою як всередині куртки, так і у верхній частині штанів. 

Дощові аксесуари

Ми в Reima розуміємо, що кожна пригода дітей формує їх як особистостей та вселяє віру в себе. Тому нам важливо, щоб дощовий день був не просто ще одним похмурим днем з парасолькою, а часом нових відкриттів і радості. 

Шапка від дощу Rainy доповнює захист, аби маленькі дослідники відчували себе комфортно та залишались сухими впродовж активних ігор під дощем. Її яскравий дизайн і світловідбивні елементи не лише забезпечують видимість у похмурі дні, але й додають веселощів до щоденного одягу. 

А в поєднанні з рукавицями від дощу Kura або Puro, нарешті стало можливим позбивати краплі дощу з паркану або пірнути рукою в калюжу. Маленькі пальчики залишаться при цьому сухими й теплими. 

Повний захист для невгамовних ніжок 

Що може бути кращим в дощовий день, ніж застрибнути прямісінько в калюжу? Мабуть, лише застрибнути туди в улюблених гумових чоботах.

Amfibi – надзвичайно легкі та зручні для надягання, а широка колодка й додатковий простір для пальців забезпечують правильний розвиток стопи. Ankles із захистом до щиколотки захистять від бризків під час міських прогулянок. Для любителів широкого вибору кольорів та світловідбивачів підійде Taika 2.0. А модель Magisk Moomin з яскравими мотивами улюблених Мумі-тролів відразу приверне увагу найменших дослідників. Усі моделі виготовлені з використанням передових матеріалів та технологій, що забезпечують високий рівень комфорту та довговічності.

Гумові чоботи дитячі

Настільки безпечно, що можна облизати 

Наш матеріал для дощового одягу нетоксичний. Він не містить ПВХ, адже ми хочемо бути певними, що шкідливі фталати не потрапляють у наш одяг. Основа з поліестеру на 100% перероблена. Її загальна частка у виробі становить 70%. Тканина має сертифікацію Oeko-Tex класу 1 – схвалено для дитячого одягу. Це доказ того, що матеріал настільки безпечний, що його можна спробувати на смак. 

Ми розробили матеріал, який еластичний та гнучкий. Він не твердіє на морозі, тому підходить для використання протягом усього року. А ще дощовий одяг має достатньо широкий крій, щоб його можна було носити поверх іншого одягу. 

Відображення в калюжі

В кожній калюжі діти бачать запрошення до гри, а ми в Reima даємо їм впевненість грати годинами, навіть коли дощить. Наша місія — не лише захистити малюків від дощу, а й заохочувати їх досліджувати і взаємодіяти з дивовижним світом навколо них. Ми невпинно створюємо одяг для безпечних пригод, щоб кожна дитина могла стати героєм своїх власних історій.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image