Зі шкарпетками чи без? Універсальне взуття для теплої пори року

З приходом теплої пори року у багатьох батьків з’являється питання: чи надягати дітям шкарпетки під взуття. Багато хто аргументує необхідність одягати шкарпетки тим, що без них дитина може розтерти шкіру на ніжці. В такому разі можна порекомендувати одне: обирати якісне взуття. У каталозі Reima представлені різні моделі, які не будуть шкодити ніжній дитячій шкірі. 

Дитячі кросівки

Переваги взуття Reima

У каталозі ви знайдете універсальне взуття для теплої пори року, яке не тільки красиве, але й практичне. Такі моделі пасуватимуть до будь-якого одягу та гарно будуть сидіти на босій нозі. Можна не турбуватися, що дитина відчуватиме дискомфорт. Зручність взуття забезпечують багато факторів:

  • Продуманий дизайн.
  • Амортизація кроків та захист.
  • Контроль вологи за рахунок швидковисихаючого верхнього шару.
  • Зручність вдягання – є спеціальна петля для цього.
  • Швидке застібання завдяки спеціальній затяжці.
  • Збільшена зносостійкість завдяки міцному матеріалу на п’яті та спереду.
  • Легка та гнучка підошва з ЕВА, стійка на твердих поверхнях.
  • Матеріали взуття не містять фторвуглецю.
  • Устілки Happy Fit дозволяють легко підібрати потрібний розмір взуття для дитини.

Спортивні моделі

Кросівки Reima не зроблять з вашої дитини чемпіона та не підійдуть для професійних занять спортом. Але таке взуття забезпечить комфорт та безпеку малюку під час активних ігор на вулиці. Різноманітні моделі дозволяють підібрати оптимальне взуття для дитини будь-якого віку та статі. 

Модель Bouncing зроблена з легкого та еластичного матеріалу, який добре пропускає повітря. Ці кросівки стануть ідеальним рішенням для теплої пори року, адже їх можна носити без шкарпеток. Дизайн дозволяє з’єднувати їх зі спідницями, шортами, джинсами та спортивним одягом. Також цю модель можна прати у машинці при температурі 30 градусів.

Ще одні популярні кросівки – Luontuu. Модель з текстильною підкладкою не розтирає шкіру завдяки вставці з лайки на п’яті. Подовжена зносостійкість моделі досягнута завдяки використанню більш міцного матеріалу в передній та задній частинах взуття. Кросівки представлені у різних кольорах, тому можна підібрати такі як хлопцю, так і дівчинці.

Дитячі босоніжки

Повсякденне взуття

Для повсякденного носіння гарно підійдуть балетки та снікерси. Таке взуття виглядає стильно та гарно, його вдягають зі шкарпетками та без них. 

Балетки Fiksu - взуття для справжніх модниць, яке можна прати у машинці, якщо забрудниться. Верх зроблений з еластичного трикотажу, гумова підошва забезпечує максимальну стійкість. Така модель відмінно доповнить образ вашої донечки.

Снікерси Mukavin – дихаюче та легке взуття, яке просто надягати та знімати. Верхній шар з текстилю забезпечує гарну вентиляцію, а гумова підошва – стійкість.

Босоніжки

Взуття для найбільш теплої пори року повинно бути зручним, адже вдягати шкарпетки влітку – справжній злочин. Серед моделей босоніжок Reima можна виділити Bungee, які зручно регулювати по нозі дитини завдяки застібкам. Модель можна прати у машинці на делікатному режимі. 

Дуже цікаві сандалії Rantaan, зроблені з текстилю та синтетичного матеріалу. Застібки на липучках полегшують вдягання, гумова підошва забезпечує стійкість. Це гарний варіант для хлопців та дівчат.

Дитяче аквавзуття

Пляжне взуття

Акватапці забезпечують комфорт вашій дитині під час ігор біля води. По-перше, у них зручно пересуватися по гарячому піску або камінню. По-друге, таке взуття має фактор захисту від ультрафіолету. Моделі Lean и Sujaus – те, що обов’язково повинно бути у дитячому чемодані, якщо ви збираєтесь на море.

Взуття Reima безпечне та комфортне, з ним не страшно подорожувати куди завгодно. Обираючи його, ви обираєте комфорт для вашої дитини.