Збираємося на зимову прогулянку в компанії мумі-тролів

Хто такі мумі-тролі? Це справжні дослідники природи та всього неосяжного світу. З ними нас познайомила фінська письменниця Туве Янсон. Ні вітер чи дощ, ні сніг, чи навіть ожеледиця не зупинять маленьких мумінів від пригод та прогулянок на свіжому повітрі! Саме так з’явилась колекція Reima Moomins. Бо малюки — це ті самі муміни: вони біжать назустріч новому, стрибають від радості, збирають в кишені каштани та камінчики, бо це для них найбільший скарб. Звісно для таких пригод має бути відповідний одяг та взуття. А про це ми вже подбали!

Цифровий друк: сучасне диво для яскравих картинок

Малеча обожнює одяг на якому оживають кадри з мультфільмів про мумі-тролів. Історії Туве Янсон тепер супроводжують справжніх мандрівників у їх пригодах. Все це завдяки технології цифрового друку —  більш екологічному методу нанесення принтів на тканину. Він дозволяє економити електроенергію воду та барвники. При цьому малюнки довго тримаються на поверхні тканини та залишаються яскравими максимально довго. Технологія цифрового друку використовується для нанесення принтів на весь верхній одяг Reima. Таким чином, це вкладення не в одне покоління дітей що зможуть носити ці куртки та комбінезони.

Дитячий зимовий одяг з мумі-тролями

Зимовий верхній одяг за мотивами мумінів

Куртка Moomin Lykta та комбінезон Reimatec Moomin Lyster — це верхній одяг, що чудово захистить при температурі до -20°C. При цьому він дихає та чудово захищає від води. Обидві моделі мають утеплення bluesign®, містять перероблені волокна та покриті BIONIC-FINISH®ECO — спеціальним відштовхувальним покриттям, яке не дозволяє просочуватись бруду та воді. 

Звісно ж, і на куртці, і на комбінезоні ви знайдете улюблених мумі-тролів. 

Для найменших рекомендуємо комбінезон Moomin Knytte, що утеплить малюків до -30 °C. А дві блискавки спростять вдягання та роздягання малюка. Холоші та рукави завжди можна підвернути. 

Проміжний шар одягу: утепляємося для пригод!

Немає нічого теплішого за вовняні речі. Саме тому батькам підказуємо: кардиган Moomin Idelar, комбінезон Moomin Delvis та лонгслів Moomin Tindra — це найкраще рішення для проміжного шару між базовим та верхнім одягом! Матеріал цих виробів чудово контролює температуру, навіть коли малюк активно грається в снігу, бігає та катається на санчатах. Зверніть увагу на стильний мумі-дизайн, що зачарує маленьких стиляг. 

Вовняні світшот Moomin Ypperlig або туніка Moomin Ljuvlig і штани Moomin Behaglig — це ідеальнай пара, що складає собою комплект і також може служити проміжним шаром у прогулянках вулицею та на кожен день. У цих моделях є маленький секрет – всі вони двосторонні, тож з двох предметів можна скласти чотири різні комплекти, залежно від настрою сьогодні!

Базовий шар — бережемо тепло тіла

Термобілизна – це вибір тих, хто не бажає давати холоду жодного шансу. А мумі-тролі точно зналися на тому, як максимально утеплитися, щоб було затишно й безпечно. Комплект з вовною Moomin Trivsam прекрасно відводить вологу, утеплює в будь-якій ситуації. Багато хто навіть спить у ньому – таке відчуття ніжності та тепла він надає.

Дитячий одяг з вовни

Для найменших

Вовняні комбінезони Moomin Mysig та Moomin Raring — це натуральне тепло, створене з суміші на основі вовни, сертифікованої Control Union CU872203 відповідно до стандарту Responsible Wool Standard. Застібаються на всю довжину гудзиками чи блискавкою та мають на вибір кілька варіантів дизайну, також зі світу веселих мумінів. 

І, звісно, — шапка!

Неможливо забути цей предмет гардероба, коли прийшла справжня зима. Голову треба захищати! На вибір пропонуємо шапку-біні з суміші вовни та бавовни — Moomin Flinga, а також шапку на зав’язках — Moomin Yngst на бавовняній підкладці. 

Коли ви зібрали своє вбрання з лінійки Reima Moomins, це означає, що ви готові до прогулянок та будь-яких пригод! І навіть сніжна завірюха не налякає того, хто знає принципи життя мумінів. 

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image