Захист від укусів комах — Reima Anti-Bite

Одяг, що захищає від укусів комарів, ос, мух, вошей та кліщів, — звучить як щось фантастичне, але ця технологія існує. Reima створює лінійку одягу Anti-Bite, що захищає вашу дитину не тільки від дискомфорту у вигляді укусів, а й можливих захворювань. Комари переносять вірус Західного Нілу, малярію, кілька типів енцефаліту, жовту лихоманку, лихоманку Денге та вірус Чікунгунья, і це не весь перелік. Кліщі несуть небезпеку у вигляді хвороби Лайма, плямистої лихоманки Скелястих гір, ерліхіозу та енцефаліту.

Дитячий одяг, що захищає від комах

Захворювання, що переносяться комахами, становлять понад 17% усіх інфекційних захворювань, спричиняючи понад 700 000 смертей щороку. На жаль, є така сумна статистика, але це не вирок з захисним одягом від Reima!

Уникання водойм вечорами та сон під сіткою допомагають проти комарів, але цього недостатньо для повного захисту. Крім того, кліщі зустрічаються скрізь, навіть на міських газонах. Репеленти можуть допомогти зменшити ризик укусів комах, але теж не допомагають на 100%. Враховуючи кількість можливих проблем, які можуть створити комахи, Reima взялась за створення одягу, що захистить ваших дітей. 

Про технологію Reima Anti-Bite

Ефект захисту заснований на репеленті IR3535, який використовується в Європі протягом десятиліть. Покриття, розроблене португальською компанією Smart Inovation, не вбиває комах, а лише відлякує їх. IR3535 біологічно розкладається і не заважає природним процесам. Репелентного ефекту вистачає щонайменше на 100 прань. Після 50 прань його ефективність становить 85%, а після 100 прань — 75%.

Що таке IR3535?

Молекула, також відома як етилабутилацетиламінопропіонат (EBAAP), дуже схожа на бета-аланін. Бета-аланін природним чином зустрічається в нашому організмі і також є дієтичною добавкою. IR3535 не викликає подразнень і вважається ВООЗ (і EPA) придатним для людей, в тому числі для немовлят старше 6 місяців. Це повністю екологічний захист від укусів! А тепер перейдемо до моделей.

Одяг з захистом від комах для дітей

  • Куртки Turvaisa і Turvassa. Перша має подовжений подол. В обидвох моделях є кишені спереду, світловідбиваючі елементи, знімний капюшон, еластичні манжети. 
  • Кардигани SuojaajaVarmistus з бавовни без начісування, з фіксованим капюшоном, зручною резинкою на манжетах, блискавкою та кишенями. Обидві моделі мають суцільний принт по всьому виробу.
  • Штани-трансформери Anti-Bite Sillat та Virrat з халошами на блискавках, щоб швидко перетворити їх на шорти, та звичайні штани Siimes для малюків і Turvaan зручного вільного крою з кишенями по боках, регульованим поясом та резинкою на талії.
  • Легінси Anti-Bite Pistoton з м’якої приємної органічної бавовни з еластичною талією.
  • Лонгсліви Varmana та Inisi з бавовни і яскравим принтом спереду.
  • Кепки Hytty, панами Itikka в різних кольорах, яскраві та легкі, ідеальні для літа та теплої весни.
  • Шкарпетки KarkuunInsect з легкої органічної бавовни без вставок, високі.  

Надійний захист від укусів комах — це повний комплект одягу з технологією Anti-Bite. Але будьте уважні – одяг захищає лише закриті ділянки тіла! 

Моделі створені з урахуванням активного відпочинку влітку. Вони підходять для міських прогулянок та пригод на природі. В цьому одязі можна піти у кафе, на риболовлю, у піший похід, в гості до друзів або на пікнік! Ловіть літо за яскравий хвіст та не обмежуйте себе у пригодах з надійним захистом від комах — Reima Anti-Bite!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image