Святкуємо сніг із Reimatec. Захист від холоду та вологи на найвищому рівні

Зима — улюблена пора року дітлахів. У цьому немає нічого дивного, адже встояти перед сніговими забавами не здатна жодна дитина! Але як батькам не хвилюватись, якщо чадо не вилазить із кучугур? Відповідь проста: придбати зимовий одяг Reima, виготовлений з унікального матеріалу Reimatec!

Reimatec: вода не страшна

Reima — це комфортний, практичний і простий у догляді верхній одяг. Завдяки різноманітності моделей батьки зможуть підібрати дитячі куртки, штани та комбінезони як для міських прогулянок, так і для активного проведення часу на природі або занять спортом. Незалежно від того, скільки часу дитина проведе на свіжому повітрі та валяючись у снігу, вона залишиться у теплі та сухості. Запорука тому — іноваційний вітро- та водонепроникний матеріал Reimatec.

Дитячий зимовий водонепроникний одяг

Максимальна водонепроникність 

Що таке водостійкість? Це показник, який характеризує стійкість матеріалу до тиску умовного водного стовпа без протікання.

Верхній одяг із Reimatec має водонепроникну мембрану 12 000 мм. Це означає, що матеріал успішно витримає об'єм води, що надходить із заповненої до країв гіпотетичної труби висотою 12 м. Після завершення експерименту тканина все одно не протікає, а поверхня під нею залишиться сухою.

Екологічність

Турбота про навколишнє середовище — важливе завдання, яке постає перед кожним виробником. Запобігти змінам клімату можна лише за умови повторного використання пластику та синтетичних волокон.

Як матеріал для виробництва багатьох моделей Reima ми використовуємо вторинне перероблене волокно, яке виготовляється з ПЕТ-пляшок. Такий верхній одяг відіграє важливу роль у боротьбі за екологію та збереження природи для майбутніх поколінь, а також має наступні переваги:

  • водонепроникність;
  • повітрообмін;
  • запаяні шви.

Водонепроникний зимовий одяг для дітей

Утеплюйтесь до зими з Reimatec!

Водо- та вітронепроникні куртки та комбінезони з утеплювачем — найкраще рішення для активних та допитливих дітей. У такому одязі можна сміливо вирушати ліпити сніговика або влаштовувати справжні снігові баталії з друзями! У нашому каталозі ви знайдете моделі на будь-який смак, а ось деякі з них:

Куртка зимова Reimatec Muhvi

Модель, перед якою не встоїть жодна дівчинка! Стильна зимова куртка Reimatec Muhvi із середнім ступенем утеплення розрахована на експлуатацію за температур від 0 до -20°С. Вона представлена ​​в жовтому, рожевому, бірюзовому та синьому відтінках, декорована квітковим принтом.

Водонепроникність виробу гарантують повністю запаяні шви та унікальне водо- та брудовідштовхувальне покриття BIONIC-FINISH®ECO, що не містить фторвуглеців.

Куртка оснащена еластичними манжетами, капюшоном, що відстібається, з хутром, регульованим подолом. Внутрішня підкладка виготовлена ​​з поліестеру, який містить у складі перероблені волокна. У розмірах від 116 см усередині в області грудей є кишеня з блискавкою.

Система кнопок Play Layers дозволяє поєднувати куртку з іншими шарами Reima. 

Комбінезон зимовий Reimatec Lappi

Універсальна модель зимовго комбінезону Reimatec Lappi із середнім ступенем утеплення представлена ​​у широкій кольоровій гамі. Комбінезон розрахований на температуру повітря від 0 до -20 ° С, відрізняється максимальним ступенем водонепроникності та повітропровідності. 

Модель має запаяні шви, водо- та брудовідштовхувальне покриття без фторвуглеців. Задня частина комбінезону додатково утеплена, що дозволяє юним дослідникам спокійно возитися в снігу і навіть кататися на засніжених гойдалках.

Виріб з підкладкою, що включає перероблений матеріал, пристібається до інших шарів Reima за допомогою спеціальної системи кнопок, має еластичні манжети та міцні штрипки із силікону, затишний декорований хутром капюшон, який легко регулюється та відстібається. Для швидкого та простого одягання передбачена довга блискавка.

Комбінезон зимовий Reimatec Langnes

Водо- та вітронепроникний комбінезон Reimatec Langnes із середнім ступенем утеплення дозволяє дітям комфортно почуватися при температурі від 0 до -20°С як у суху погоду, так і в дощ або сніг. Завдяки захисному брудо- та водовідштовхувальному покриттю опади не страшні, а всередині зберігається сухість та тепло.

Модель має запаяні шви, знімний капюшон з хутром, задню частину, що утеплює, поліестерову підкладку, що містить волокна після вторинної переробки. Звести до мінімуму втрати тепла дозволяють еластичні манжети на ручках та ніжках, штрипки із силікону та можливість регулювання обхвату талії.

Reimatec — водонепроникний матеріал, створений спеціально для снігових та веселих зим. Порадуйте свою дитину верхнім одягом, з яким найнеймовірніші пригоди стають реальністю!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image