Захист від дощу з ніг до голови

Дощова погода не здатна зупинити непосид, які прагнуть вивчати навколишній світ. Більш того, вона розохочує ще більше! Але що запропонувати вдіти дитині, щоб спокійно відпускати її ловити краплі дощу або пускати кораблики в калюжах? Reima знає відповідь на це питання. Колекція Reima Rainwear захистить юних дослідників з ніг до голови, а батькам дозволить не переживати про їхнє здоров'я.

Дитячий одяг та взуття від дощу

Водонепроникний одяг: 100% захист і абсолютна безпека

Прогулянок під дощем уникнути не вдасться, а значить, до них потрібно добре підготуватися. Reima пропонує насолоджуватися водними іграми в верхньому одязі, виготовленому зі спеціального двошарового матеріалу:

  • Верхній шар — водонепроникний поліуретан. Він відрізняється гладкою поверхнею, вираженим водо- і брудовідштовхуючими властивостями.
  • Нижній шар — гладка та еластична підкладка з поліестерового джерсі.

Верхній одяг від дощу Reima надійно захистить дитину від дощу та бруду завдяки поліуретановому покриттю. Треба відзначити, що в матеріалі не містяться полівінілхлорид і токсичні фталати. Це надає виробам не тільки комфорту, але й максимальної безпеки для здоров'я підростаючого покоління та навколишнього середовища. Додатковий захист гарантують водонепроникні шви. Навіть після найактивніших ігор базовий шар одягу залишиться сухим і теплим.

Як доглядати за водонепроникним одягом? Reima подбала про те, щоб батьки не витрачали час і сили на підтримування виробів у первісному стані. Дощовики, штани та комбінезони не треба часто прати. Щоб видалити з них залишки бруду, досить протерти поліуретанову поверхню вологою губкою та залишити сохнути. Простота в догляді не тільки спрощує завдання для батьків, але й грає важливу роль в захисті навколишнього середовища. Купуючи дитині одяг Reima, ви скорочуєте обсяг використаних засобів для чищення, економите воду та електроенергію, що вкрай актуально в сучасних умовах!

Плащ LAMPI + штани для дощу LAMMIKKOI: класика, перевірена часом

Універсальне рішення для дітей різного віку від Reima — комбінація дощовика Lampi та штанів для дощу Lammikko. Коли вони об'єднуються в одну команду, в дощу не залишається жодного шансу на перемогу!

  • Плащ Lampi можна вдягати в будь-яку пору року: під час теплого сезону на футболку або лонгслів, восени та взимку — на куртки й пальта. Еластичний брудовідштовхуючий матеріал захищає дитину за будь-яких температурах і не тріскається в мороз.
  • Штани для дощу Lammikko — сучасна варіація класичних захисних штанів, що з давніх часів носять фінські рибалки. Їх конструкція ідеально підходить для ігор в дощ і стрибків по калюжах.

Також в асортименті водонепроникного одягу Reima представлені комбінезони від дощу Roiske, комплекти Tihku, дощовики Vesi і Koski, штани від дощу Oja і Loiske. Доповнюють захисну екіпіровку в дощову погоду аксесуари: рукавиці від дощу Puro і шапка Rainy.

Дощовий одяг та гумові чоботи для дітей

Секрет водонепроникних чобіт Reima 

Гумові чоботи — незамінне взуття в гардеробі кожної дитини. Reima знає, як забезпечити хлопчикам і дівчаткам, незалежно від віку, веселе дозвілля під дощем:

  • Високоякісні матеріали, перевірені часом. Чоботи виготовлені з надійної водонепроникної гуми, а нижня частина і підошва — з синтетичного каучуку. Таке поєднання дозволить впевнено прогулюватися в дощ як по асфальту, так і на природі.
  • Продумана конструкція. Водонепроникне взуття Reima — це висота халяви, відповідна довжині брюк для дощу, підошва з відмінним зчепленням, наявність паза для штрипок і світловідбиваючі елементи.
  • Простота вибору розміру. Щоб переконатися, чи підходить модель дитині, просто дістаньте знімну внутрішню устилку Happy Fit та оцінить її відповідність довжині стопи. Не забудьте залишити трохи вільного місця для теплого носка.
  • Стильний дизайн і широка гама кольорів. Гумові чоботи Reima настільки припадають до душі дітям, що вони хочуть носити їх і в суху погоду. Чому б не дозволити їм це? Восени та взимку погода мінлива: може, через пару годин чобітки будуть як не можна до речі.

Гумові чоботи на будь-який смак

Reima знає, як важливо надати дітям можливість вибору. У нашому асортименті ви знайдете гумовы чоботи для дытей будь-якого выку та на рызны температури. Наприклад, Taika 2.0 - демісезонні чоботи з каучуку та вулканізованої гуми в стилі ретро з текстильною підкладкою та знімними устілками. Підйом розрахований на маленьких дітей. Loikaten - демісезонні чоботи з неопрену та вулканізованої гуми. Tarmokas - демісезонні високі чоботи з еластичною гумовою підошвою і текстильної підкладкою. Termonen - зимові чоботи з еластичної гумовою підошвою для максимальної стійкості та підкладкою з суміші вовни.

Захист дитини від дощу — вкрай важливе завдання, яке виникає перед усіма батьками. Довірте його виконання верхньому одягу та взуттю Reima!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image