Захищаємо дітей від дощів, а океан – від пластику. Перероблений поліестер в дощовиках

Чому діти люблять прогулянки під дощем?

Одна з головних рис, притаманних дитинству, – допитливість. Саме тому малеча переймається дослідженням світу значно більше, ніж чистотою чи комфортом. А коли ж звичні вулиці та майданчики змінюються більше, як не під час зливи? Усюди з’являються струмочки та калюжі, у яких можна запускати човники чи стрибати, здіймаючи бризки. Равлики ховаються під листям, а хробаки, навпаки, виповзають на стежки. Мокрий пісок так добре ліпиться, від камінців водою розходяться гарні кола, а краплі на квітах та яскраво-зеленому листі можна розглядати безкінечно. А якщо пощастить – то й веселка з’явиться у небі! Придивіться, як ваша дитина сприймає світ під час дощу. Можливо, ви й самі віднайдете дещо захопливе. 

Щоб юні дослідники лишалися сухими, здоровими та охайними, обирайте дитячі дощовики та гумове взуття перевіреного виробника. Класичні моделі дощовиків та гумових чобіт Reima отримали визнання сотень тисяч батьків та дітей по всьому світу. Та у новій весняно-літній колекції розмірна сітка дощовиків розширилися, а матеріал Rainwear став ще більш екологічним.

Дитячі дощовики та гумові чоботи

Переродження водонепроникного матеріалу Rainwear

Rainwear – це двошаровий водонепроникний матеріал, верхня частина якого складається з поліуретану з водо- та брудовідштовхувальними властивостями. Основа ж - гладенький та еластичний джерсі, що забезпечує комфорт дитини. 

Дитяче здоров’я завжди було пріоритетом Reima, тому наші дощовики не містять шкідливого ПВХ (полівінілхлориду), що потрапляє в організм та довкілля, отруюючи його. Крім того, вони не потребують регулярного прання, адже їх легко помити вологою губкою. А отже - витрачається менше енергії, води та мийних засобів. 

Щоб мінімізувати навантаження на природу, починаючи з сезону SS22, зовнішній шар нашого дощового одягу на 100% складається з переробленого поліестеру. Ретельно очищені та перероблені на тканинні волокна, пластикові пляшки отримують друге життя, вберігають дітей від води та бруду, і не засмічують довкілля.

Улюблені моделі та новинки захисту від дощу

Весь водонепроникний одяг Reima має герметичні шви та продуманий крій, завдяки якому бризки води не потрапляють всередину. 

Дощові куртки Vesi оздоблені безпечним знімним каптуром і еластичними манжетами на рукавах. За додаткову безпеку відповідають великі світловідбивні деталі, завдяки яким маленького пішохода добре видно на дорозі навіть у сутінках. Нова подовжена модель плаща-дощовика Pisaroi зі стильною смугастою підкладкою має розмірну сітку до 164 см і чудово підійде для створення яскравих водостійких фемілі-луків. Ми створили її, щоб мами теж отримували щире задоволення від розваг під дощем зі своїми дітлахами!

Захистити від води нижню частину тіла допоможуть дощові штани Lamikko. Виконані у вигляді напівкомбінезону з регульованими підтяжками та еластичними штрипками, вони поєднуються як із дощовиками, так і з іншим водовідштовхувальним одягом Reima. 

Також в магазині дитячого одягу Reima можна придбати готові дощові комплекти та комбінезони для хлопчиків і дівчат. Комплект Tihku складається з однотонної дощової куртки та синіх дощових штанів, у яких не страшна жодна злива. Захист із голови до ніг дітям від 80 до 116 см зросту дарують і дощові комбінезони Roiske, які також мають утеплену підкладку і особливо стануть у нагоді ранньої весни чи осені. 

Запас зросту +6 сантиметрів, який закладено в усі моделі верхнього одягу Reima, дозволяє носити улюблену куртку чи комбінезон кілька сезонів. А завдяки високій зносостійкості, дощовик можна передати молодшим братам та сестрам чи друзям. Класичний дизайн дитячих дощовиків не виходить із моди, більшість моделей мають крій унісекс. Виробництво дитячого одягу, що передається з покоління у покоління, також є нашим вкладом у збереження екосистеми та здорове майбутнє дітей.

Гумові чоботи та дощовики для дітей

Ще більше пригод під дощем

Для малих бешкетників ніколи не буває мало водонепроникних аксесуарів. Доповніть образ дощовою шапкою Rainy на зав’язках, із захистом шиї та твердим козирком, що тримає форму. М’яка підкладка добре зберігає температурний комфорт та вбирає зайву вологу зсередини. 

Якщо хочете вберегти від багнюки та переохолодження маленькі руки – зверніть увагу на дощові рукавиці Kura. У них, як і у верхнього одягу, водонепроникні шви та помітні яскраві світловідбивачі. Завдяки зручним фіксуючим стрічкам, вони не загубляться у найвідповідальніший момент. Щоб долоні не пітніли під час ігор під дощем, ми розробили цю модель рукавиць без підкладки. А кольори аксесуарів чудово поєднуються з усією палітрою дощового одягу.

Для любителів стрибати по калюжах справжній must have – гумові чоботи Taika 2.0 з вулканізованої гуми. Вони на 40% складаються з натурального каучуку, не містять токсичних речовин та продуктів тваринного походження. Для комфорту маленьких ніжок враховано підйом дитячої ноги та розроблено спеціальні знімні устілки Happy Fit із системою визначення правильного розміру взуття.