Яскрава функціональність – лінійка Active для гірських схилів

Прекраснішими за зимову гори можуть бути тільки діти в Reima на гірських схилах. Як і завжди, наша нова гірськолижна колекція для найактивніших забезпечує тепло, комфорт та безпечність за будь-яких погодних умов.

У новому сезоні ми робимо акцент на зносостійкості та перероблених волокнах у складі мембрани, бо довгий строк експлуатації та екологічні матеріали – запорука збереження клімату нашої планети. Нехай сніг продовжує лежати на схилах та радувати нові покоління маленьких спортсменів! 

Крім того, більшість моделей лінійки Active підходять і для міського життя. Герметичні шви, кишені на блискавках та яскраві світловідбивачі додають одягу зручності незалежно від мети використання. А яскраві принти чудово виділяють із натовпу.

Гірськолижний одяг Reima виготовляється з легких та повітропровідних матеріалів з меншою щільністю утеплювача, ніж в регулярній колекції. Тому нагадуємо про принцип тришарового вдягання для максимального температурного комфорту.

Гірськолижний дитячий одяг

Геометрія успіху

Дитячі гірськолижні комбінезони Reimatec з геометричними мотивами легко впізнати і на Протасовому Яру, і в Карпатах. Модель Reach обирає вже не одне покоління юних українських лижників. Маленькі деталі мають велике значення – регульована талія та манжети, посилені вставки та сноулоки на холошах, спеціальна кишеня для skipass на рукаві. Традиційна водо- та вітронепроникна, легка й дихаюча мембрана Reimatec цієї зими стала ще безпечнішою для довкілля, адже містить перероблений поліестер та сертифікована за глобальним стандартом вторинної переробки. Усі матеріали комбінезону, включно з гнучким утеплювачем Fellex® Flex Eco, схвалені системою bluesign®.

Гірськолижний комбінезон Reimatec Patoniva має більш завужений крій та ще більше вставок з дуже міцних матеріалів і містких кишень. Також, завдяки меншій щільності утеплювача, він надає надзвичайної свободи рухів. Доглядати за ним легко завдяки водо- та брудовідштовхувальному просоченню без вмісту фторвуглеців BIONIC-FINISH®ECO. Представлений у розмірах до від 104 до 164 з фірмовим запасом зросту 6 см, він стане чудовою альтернативою відомим спортивним брендам для Reima-матусь і надійним супутником під час перших спусків у житті дитини.

Асортимент гірськолижних комбінезонів Reima для дітей також поповнився моделями Lemmenjoki у стилі колор-блок та Utsjoki, скроєним спеціально для дівчат. Спокійні кольори пасують гірським краєвидам. Кожна дрібниця, від внутрішніх манжет із лайкри з фіксуючим отвором для пальця, до знімного регульованого каптура, продумана, щоб задоволення від снігових розваг було максимальним. Завдяки вставкам зі зносостійких матеріалів в усіх стратегічних місцях, комбінезони будуть переходити з покоління в покоління і надихати на нові досягнення ще більше дітей!

Дитячі гірськолижні куртки та комбінезони

Рівні шанси

Сучасні дівчатка ні в чому не поступаються хлопчикам, і так само полюбляють зимові види спорту. Тому в колекції Reima для активних дітей враховані уподобання та особливості статури дітей обох статей.

Для доньки обирайте гірськолижну куртку Reimatec Perille чи Reimatec Posio. Обидві моделі мають приховану снігозахисну манжету на талії для надійного захисту від потрапляння снігу всередину, максимальний захист від води та вітру та високий вміст переробленого волокна. Куртка для дівчаток Posio прикрашена оригінальними сезонними принтами, має зручну окрему кишеню для снігозахисних окулярів і вентиляційні отвори вздовже блискавки, прихованої за вітрозахисною планкою. Однотонна Perille оздоблена контрастною фурнітурою та має зручну додаткову блискавку у верхній частині, проте особливою її робить те, що вона на 100% придатна до переробки, а отже, ніколи не гнитиме на звалищі, отруюючи планету.

Батькам хлопчиків радимо звернути увагу на абсолютно водонепроникну та функціонально продуману принтовану гірськолижну куртку Tirro та переробну Reimatec Tieten з єдиного матеріалу Reimatec Eco BS GRS. Кольорові рішення цих моделей чудово комбінуються з будь-яким зимовим одягом у спортивному чи повсякденному стилі.

Універсальна дитяча куртка-пуховик Reimatec+ Vaattunki у кольорі “озерний зелений” та “томатний червоний” – ще одна новинка сезону для поціновувачів натуральних утеплювачів. Еластична мембрана Reimatec stretch recycled має високі функціональні характеристики та вишукану матову поверхню. Наповнювач Reima Down (60%/40%) з показником Fill Power 550, притаманним якісному пуховому верхньому одягу, сертифікований відповідно до стандарту Responsible Down Standard (гуманне ставлення до водоплавних птахів). 

Гірськолижні штани для дітей

Зберіть свій гірськолижний комплект

Доповніть будь-яку гірськолижну куртку Reima функціональними штанами для найекстремальніших випробувань. Назва гірськолижного напівкомбінезону Reimatec Rehti перекладається з фінської як “чесний”, і він дійсно дарує впевненість та комфорт без обману. Мембрана Reimatec Duraplus є найбільш зносостійкою в нашому асортименті і витримує до 80 000 циклів тертя, а гнучкий утеплювач Reima Flex щільністю 80 г/м² зігріває, та не обмежує рухи. У місткій нагрудній кишені зручно зберігати важливі дрібниці, які не слід намочити.

Для наймолодших лижників ми створили гірськолижні штани Reimatec Proxima від 92 см зросту на еластичних регульованих підтяжках, із більш щільним утеплювачем, щоб безстрашно борсатися в снігу, та яскравою палітрою кольорів, що підійде під будь-яку зимову куртку. Високий вміст вторинної сировини у мембрані, підкладці та наповнювачі – наша відповідальність перед природою та майбутніми поколіннями дітей.

Гірськолижні штани Reimatec Riento вигтовлені з мономатеріалу, на 100% придатного до переробки. Для підвищення зносостійкості і подовження строку служби вони також мають вставки з міцного матеріалу. Рекомендований температурний режим для цієї моделі – від +5 до -10°C, що позначено однією сніжинкою на етикетці. Комбінуйте їх із синтетичною або вовняною термобілизною Reima в залежності від запланованої активності та погодних умов.