Які шари одягу потрібні дитині восени?

Чому саме шари і що це таке?

Восени погода завжди різноманітна і, одяг, звичайно, повинен бути теж. Тому, одна з основних рекомендацій Reima для цього сезону - одягатися шарами. Це забезпечує дітям повне задоволення температурними умовами на вулиці, і вони із задоволенням проводять там максимум часу. У кожного шару одягу є своє призначення. Базовий - відводить від тіла надмірну вологу. Проміжний - створює додаткове утеплення. А верхній - відповідає за водо- і вітронепроникність, володіючи при цьому дихаючими властивостями. Так що, дощ і холод тепер не страшні! Сміливо комбінуйте шари, залежно від погоди - і діти завжди будуть грати в теплі і комфорті.

Як правильно одягати дитину шарами?

Базовий шар - основа основ

Для холодних днів ми пропонуємо почати одягатися з термобілизни. Цей шар ми створили для двох різних цілей. Для спортивних і активних дітей пропонуємо вибрати термобілизну з синтетичного матеріалу, наприклад, Termolite - він відмінно відводить вологу при фізичних навантаженнях. Якщо ж вам просто важливіше тримати в теплі малюка або новонародженого, віддайте перевагу вовняним виробам. Вони чудово зберігають комфортну температуру навіть в найхолодніші дні. У виборі цього шару орієнтуйтеся на погоду. І, якщо на вулиці ще гріє сонечко, то не поспішайте одягати дітей в термобілизну - вона досить тепла.

Проміжний шар - нам морози ні по чому!

Чи то ще світить осіннє сонце, то чи вже сніг припорошив дороги - проміжний шар покликаний створити додаткове утеплення. Почніть осінь з легких бавовняних моделей. Завдяки особливому целюлозному волокну Liocell, наш одяг ніжніше і легше шовку і в рази екологічніше. 

Як тільки похолодає, переходьте на флісові або вовняні вироби. Спробуйте велюровий кардиган Toimiva - він виконаний з найм’якшого переробленого поліестеру, який відмінно відводить вологу і чудово утеплює. Вашим дітям точно сподобається його зручність під час швидких ігор! 

А коли почне холоднішати, переходьте на вовняний кардиган Mahin. Ви будете здивовані, на скільки він теплий, але при цьому дихаючий і відмінно відводить вологу. У ньому дітям не загрожує спітніти, навіть якщо вони намотують вже з десяток кілометрів в “наздоганки”. Всередині є тепле начісування для максимального комфорту, а м'які і плоскі шви створені спеціально з турботою про ніжну дитячу шкіру. 

А як справа наблизиться до морозів, обирайте куртку Uuteen, Seuraan або навіть наш пуховик Fern. В якості наповнювача ми використали екологічний пух, що забезпечить вашим маленьким непосидькам найвищий рівень тепла - і вони зможуть вдосталь натішитися першим снігом.

Навіщо та як одягати дитину шарами правильно?

Верхній шар - надійний захист

Захист від вітру, води і бруду не менш важливий, ніж утеплення. Адже, вітер знижує температуру тіла і впливає безпосередньо на наше сприйняття фактичної температури повітря. Те ж саме і з вологою. Тому, ми продумали наш верхній шар так, щоб одягаючи його, ніяка стихія не завадила дітям відчувати задоволення від вуличних ігор, а батьки - були спокійні за їх здоров'я. У наших колекціях ви знайдете безліч курток, штанів і комбінезонів різних фасонів, кольорів і матеріалів. Починаючи від найлегшого пуховика Falk (він же стане чудовим утеплюючим шаром у морози завдяки своїй компактності), куртки-трансформера Syddi, що пристосовується до будь-якої погоди до комбінезонів для малюків Nurmes з матеріалу Softshell, а також теплих і надійних Marte Mid. Просто завітайте до нашого каталогу!

Почніть цю осінь з Reima, адже завдяки продуманості кожного шару одягу ваших дітей, веселощі на вулиці не зможе зіпсувати ніяка погода.