Які шари одягу потрібні дитині восени?

Чому саме шари і що це таке?

Восени погода завжди різноманітна і, одяг, звичайно, повинен бути теж. Тому, одна з основних рекомендацій Reima для цього сезону - одягатися шарами. Це забезпечує дітям повне задоволення температурними умовами на вулиці, і вони із задоволенням проводять там максимум часу. У кожного шару одягу є своє призначення. Базовий - відводить від тіла надмірну вологу. Проміжний - створює додаткове утеплення. А верхній - відповідає за водо- і вітронепроникність, володіючи при цьому дихаючими властивостями. Так що, дощ і холод тепер не страшні! Сміливо комбінуйте шари, залежно від погоди - і діти завжди будуть грати в теплі і комфорті.

Як правильно одягати дитину шарами?

Базовий шар - основа основ

Для холодних днів ми пропонуємо почати одягатися з термобілизни. Цей шар ми створили для двох різних цілей. Для спортивних і активних дітей пропонуємо вибрати термобілизну з синтетичного матеріалу, наприклад, Termolite - він відмінно відводить вологу при фізичних навантаженнях. Якщо ж вам просто важливіше тримати в теплі малюка або новонародженого, віддайте перевагу вовняним виробам. Вони чудово зберігають комфортну температуру навіть в найхолодніші дні. У виборі цього шару орієнтуйтеся на погоду. І, якщо на вулиці ще гріє сонечко, то не поспішайте одягати дітей в термобілизну - вона досить тепла.

Проміжний шар - нам морози ні по чому!

Чи то ще світить осіннє сонце, то чи вже сніг припорошив дороги - проміжний шар покликаний створити додаткове утеплення. Почніть осінь з легких бавовняних моделей. Завдяки особливому целюлозному волокну Liocell, наш одяг ніжніше і легше шовку і в рази екологічніше. 

Як тільки похолодає, переходьте на флісові або вовняні вироби. Спробуйте велюровий кардиган Toimiva - він виконаний з найм’якшого переробленого поліестеру, який відмінно відводить вологу і чудово утеплює. Вашим дітям точно сподобається його зручність під час швидких ігор! 

А коли почне холоднішати, переходьте на вовняний кардиган Mahin. Ви будете здивовані, на скільки він теплий, але при цьому дихаючий і відмінно відводить вологу. У ньому дітям не загрожує спітніти, навіть якщо вони намотують вже з десяток кілометрів в “наздоганки”. Всередині є тепле начісування для максимального комфорту, а м'які і плоскі шви створені спеціально з турботою про ніжну дитячу шкіру. 

А як справа наблизиться до морозів, обирайте куртку Uuteen, Seuraan або навіть наш пуховик Fern. В якості наповнювача ми використали екологічний пух, що забезпечить вашим маленьким непосидькам найвищий рівень тепла - і вони зможуть вдосталь натішитися першим снігом.

Навіщо та як одягати дитину шарами правильно?

Верхній шар - надійний захист

Захист від вітру, води і бруду не менш важливий, ніж утеплення. Адже, вітер знижує температуру тіла і впливає безпосередньо на наше сприйняття фактичної температури повітря. Те ж саме і з вологою. Тому, ми продумали наш верхній шар так, щоб одягаючи його, ніяка стихія не завадила дітям відчувати задоволення від вуличних ігор, а батьки - були спокійні за їх здоров'я. У наших колекціях ви знайдете безліч курток, штанів і комбінезонів різних фасонів, кольорів і матеріалів. Починаючи від найлегшого пуховика Falk (він же стане чудовим утеплюючим шаром у морози завдяки своїй компактності), куртки-трансформера Syddi, що пристосовується до будь-якої погоди до комбінезонів для малюків Nurmes з матеріалу Softshell, а також теплих і надійних Marte Mid. Просто завітайте до нашого каталогу!

Почніть цю осінь з Reima, адже завдяки продуманості кожного шару одягу ваших дітей, веселощі на вулиці не зможе зіпсувати ніяка погода.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image