Як технологія COOLMAX CORE доповнює бавовну для комфорту ваших дітей

Літо — це пора безмежних веселощів та ігор для дітей. А ось для батьків літо не завжди звучить безтурботно й весело. Улюблене питання дітлахів: «Чому?». І дійсно, чому ж?

Літо це не тільки веселощі, але й спека з палючим сонцем, а отже при активних іграх, діти обов’язково спітніють. А там легенький вітерець повіє на мокрого малюка… Ой, не до веселощів батькам.

Але Reima поспішає потішити дітей та заспокоїти батьків — рішення є.

Що таке COOLMAX®CORE?

COOLMAX® — це торгова марка, яка займається виготовленням поліефірних тканин, розроблена компанією Lycra. В основі розробок COOLMAX® лежить технологія охолодження та висока провідність повітря.

Торгова марка входить у трійку найвпізнаваніших брендів з технологією охолодження у світі.

Тканина гідрофобна, через що вбирає мало рідини, приємна на дотик. Волокно з поліестеру в перерізі некругле, як у більшості волокон, а складається з чотирьох каналів, які створюють ефект капілярної дії на всмоктування. З цього випливає, що тканина добре провітрюється і в такому одязі впріти майже нереально.

Дитячий одяг з охолоджуючим ефектом

Екологічно чи ні, ось у чому питання

Reima це завжди екологія та комфорт. Але наскільки може бути екологічний продукт COOLMAX® й чому Reima обрала їх тканину?

Продукція COOLMAX® виготовляється з перероблених ресурсів, таких як ПЕТ-пляшки та відходи текстильної промисловості. Останні є ще однією серйозною проблемою забруднення планети. Такою як величезна переповненість звалищ і викидів вуглекислого газу, у результаті їх спалення.

Унікальний процес деполімеризації та рафінування перетворює відходи текстилю у волокно з властивостями, які можна порівняти з властивостями нового поліестеру.

На виході отримуємо гарну якість та екологічність. А там, де екологічність, там і Reima.

Потіште юного непосиду

Футболка Siisti з нової колекції чудове рішення для жвавих ігор протягом дня. Батькам не потрібно турбуватися, що їх дитина буде бігати мокрою та спітнілою. Футболка Siisti складається з бавовни та поліестеру COOLMAX®. Бавовна вбирає вологу, а поліестер відводить її від шкіри, забезпечуючи хорошу терморегуляцію та провідність повітря.

Юний непосида, який обожнює досліджувати навколишній світ або просто бігати стрімголов по околицях — це про вашого хлопчика, тоді зупинити свій вибір на футболці Siisti буде найкращим рішенням.

Одяг для дітей з ефектом охолодження

Обновки для маленьких модниць

Обрати одяг для модниць та принцес не завжди легко. Те, що подобається батькам, не завжди подобається дитині, а так хочеться гармонії у виборі для всіх. Reima й тут потурбувалась про комфорт та гармонію. І у літній колекції представила сукні декількох фасонів. Вони складаються з бавовни та поліестеру COOLMAX® — сухість та комфорт забезпечені.

Сукня з матеріалу Jersey Huoleton вільного крою, закриває плечі. Модель у двох кольорах: жовтому та білому у чорну стрічку.

Сукня з матеріалу Jersey Suvinen, так само як і попередня модель, вільного крою та закриває плечі. Принт по всій поверхні. Сукня представлена у двох кольорах: білому та рожевому.

Сукня з матеріалу Jersey Helteen має відмінність від інших моделей — вона не закриває плечі й на талії регулюється за допомогою зав’язок. Кольорова гамма аналогічна до сукні Suvinen.

Нехай літо буде безтурботним

Літній каталог Reima поповнився одягом з бавовни та поліестеру COOLMAX®, щоб забезпечити радісне літо для дітей та полегшити життя у літній час для батьків. Ще одним плюс нової колекції є одяг з фактором УФ-захисту 40+.

Дітлахи захищенні від сонця, будуть залишатись сухими, не перегріються та не впріють. Нічого не буде відволікати дітей від дослідження навколишнього світу й батьки можуть бути спокійні — літо тепер буде безтурботним.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image