Як створюється одяг з захистом від сонця та чим він кращий за креми

Літо дарує дітям багато ігор та рухів. Більшість таких заходів проходять під променями сонця, які мають УФ-випромінювання. Одяг та креми з УФ-захистом допомагають зробити літні прогулянки більш безпечними та зручними для дитини. 

Навіщо захищатися від сонця

Сонце зігріває, сприяє виробленню вітаміну D, покращує настрій. Але разом з променями ми отримуємо непомітне для очей ультрафіолетове випромінювання. Саме воно може стати причиною наступних проблем зі здоров’ям:

  • опіки;
  • передчасне старіння шкіри;
  • пігментні плями;
  • онкологічні захворювання шкіри.

Убезпечитись від шкідливого впливу допомагають креми та одяг зі спеціальним УФ-захистом. 

Сонцезахисний одяг для дітей

Креми з УФ-фільтрами

Спеціальні креми з SPF частково не пропускають випромінювання та роблять довшим час, який можна безпечно провести на сонці. Чим більший показник УФ-захисту, тим краще. 

І все наче добре, але такі креми не рекомендовані для використання дітям до 2 років. До того ж, до складу деяких включені УФ-фільтри, які можуть визивати подразнення шкіри та інші прояви алергічної реакції. Сонцезахисні креми та лосьйони змиваються у воді, тому після кожного купання рівень захисту знижується, а компоненти засобів потрапляють до морських глибин, де можуть нашкодити кораловим рифам та іншим мешканцям.

Щоб максимально захистити вашу дитину від шкідливого УФ-випромінювання та не нашкодити при цьому природі, Reima створили спеціальний одяг SunProof.

Дитячий сонцезахисний одяг

Безпечний та комфортний захист від сонця – одяг SunProof 

Будь-який одяг зменшує шкідливий вплив ультрафіолету на ніжну дитячу шкіру. Саме тому так важливо під час прогулянок вдягати дитині панаму чи кепку, носити одяг з довгими рукавами та окуляри від сонця. Темні речі з щільної тканини краще захищають від сонця. Для максимального захисту на речі наносяться спеціальні просочення.

Одяг Reima має три рівня захисту від УФ-випромінювання:

  1. Природній захист UPF 30-50+. Даний захист залежить від матеріалу та заснований на структурі тканини. Такий одяг навіть після прання не втрачає сонцезахисних властивостей. Речі, які вже полиняли або зносилися, знижують UPF рівень. Такі матеріали використовуються для пошиття літнього і демісезонного одягу. Адже навіть навесні і восени сонце посилає на землю ультрафіолетові промені, від яких варто захищати дитину.
  2. Просочення тканини з УФ-захистом - UPF 50+. Це екологічне та безпечне для людей і природи просочення. Воно сертифіковане за стандартом Oeko-Tex, клас 1. Просочення зберігає свої захисні властивості навіть після 20 прань.
  3. Тканина з TiO2 у складі волокон UPF 50+. TiO2 – це безпечна речовина. Її використовують не тільки при шитті одягу, але й у виробництві зубної пасти. Частки оксиду титану крупні та знаходяться всередині тканини. Вони не піддаються впливу зовнішніх факторів, не вимиваються при пранні та не вивітрюються. Ця технологія використовується при розробці купальників, речей для купання, та відштовхує 98-99% сонячних променів. Завдяки цьому тривалість безпечного знаходження на сонці зростає у 50 разів.

Дитячий одяг з УФ-захистом

Асортимент одягу та аксесуарів Reima з УФ-захистом дозволяє підібрати зручний дитячий look для будь-якої літньої пригоди: прогулянок, ігор у парку, відпочинку біля басейну, на морі чи річці. Одяг SunProof тягнеться, не сковує рухів, відводить вологу зсередини. 

Бажаємо безпечного та комфортного літнього відпочинку з Reima!