Як підготуватися до зимових схилів?

Гірськолижна колекція Reima — найкращий варіант для гірських схилів! Лижний одяг Reima славиться своєю зносостійкістю, а зносостійкість — це запорука довгої експлуатації, а значить — екологічності. 

Наші нові захисні матеріали та утеплювачі з перероблених волокон є важливими кроками на шляху до того, щоб займатися зимовим спортом дбайливо щодо нашої планети. Якщо ви вперше знайомите дитину з лижним спортом, зручний теплий одяг, в якому буде комфортно, — один з кроків до успіху! І ми з радістю допоможемо його обрати.

Правило трьох шарів у підготовці до зимового спорту

Щоб вашій дитині не було надто спекотно або холодно, пам’ятаймо про правило трьох шарів одягу. Прихильники гірських лиж та інших спортивних розваг взимку чудово знають, що три шари — це запорука комфорту. 

Дитячий гірськолижний одяг

Зовнішній шар одягу — максимальний захист від вітру та снігу

Верхній шар одягу — комбінезон або куртка зі штанами. Його завдання надійно захистити від снігу вітру та вологи ззовні. Ми рекомендуємо комбінезони, оскільки вони відразу захищають спину від вітру, мають спеціальні сноулоки на холошах, щоб сніг не попадав всередину взуття та під одяг. Безсумнівний лідер — це модель Reimatec Reach. Міцний матеріал верху, проклеєні шви, ущільнені вставки в місцях найбільшого тертя роблять цей комбінезон найкращим варіантом для зимових прогулянок ігор та спорту. Утеплювач з перероблених волокон Fellex® має ліцензію bluesign®. Комбінезон має водо- та брудовідштовхуюче покриття без вмісту фторвуглецю BIONIC-FINISH®ECO. Крім цього, багато кольорів на вибір та розмір від 92 до 164.

Також в нашому асортименті є спеціальні лижні куртки, в яких передбачені сноулоки на талії — вони захистять від попадання снігу під куртку. Окрім цього, всі шви проклеєні. Для менших пропонуємо яскраві варіанти — Reimatec Kairala або Reimatec Kiiruna. Для старших дітей — Reimatec Timola або Reimatec Hepola, де більш стриманий дизайн, але функціонал та надійність не поступаються іншим моделям. В них регулюються манжети, є кишені на блискавці та окрема кишеня для скіпасу (як і в інших моделях на різний вік), є нагрудна кишеня. Ми не забули й про спеціальне просочення — гірськолижна колекція продумана нами до деталей! 

Асортимент та вибір величезний — ваша дитина обов’язково обере щось собі до душі! Це також може бути куртка Reimatec Tieten, Reimatec Perille, Reimatec Kuosku, Reimatec Luppo, Reimatec Tirro, Reimatec Posio. Кожна з них має герметичні шви, не пропускає вітер та воду та розрахована на активні рухи при низьких температурах. 

Звісно, до куртки треба штани, що будуть створювати свободу руху, але й надійно захистять від попадання снігу у взуття чи під холошу. Обов’язкове доповнення саме гірськолижних штанів — це підтяжки — вони допомагають надійно захистити спину. Водонепроникні шви, міцний матеріал, приємна підкладка — все це є в кожній моделі Reima. Reimatec Terrie, Reimatec Proxima, Reimatec LiukujaReimatec Laskija — обирайте тільки колір, щоб він поєднувався з курткою, ы зручну посадку, а функціонал ми гарантуємо!

Напівкомбінезон з теплим флісовим верхом Reimatec Oryon має водонепроникні штани та 100% перероблений утеплювач. Розміри — від 92 до 140. 

Проміжний шар — зберігання тепла в будь-яких умовах 

Флісовий кардиган Liukuen або Laskien — це найкращий варіант для утримання тепла та відведення зайвої вологи. Під час активного руху взимку тіло пітніє та виділяє вологу проміжний шар має швидко відводити її, щоб тіло не змерзло. Меланжева в'язка створює відчуття в'язаної речі і доповнена вставками з супереластичного матеріалу, щоб взимку в куртці або комбінезоні було зручно рухатись. 

Моделі мають блискавку на всю довжину з захистом підборіддя, а також кишеню на блискавці. В такому кардигані комфортно навіть у приміщенні. 

Термобілизна — найперший шар комфорту тіла

Саме термобілизна — це той самий перший шар що покликаний увібрати зайву вологу тіла під час руху в заняттях зимовим спортом. Наступний шар у вигляді флісового кардигана збереже тепло та дозволить поту випаруватися. 

Що потрібно дитині на лижах

Для активного відпочинку взимку рекомендуємо тонку синтетичну термобілизнуThermolite Lani або Sportti. Для гірськолижного спорту не підійде термобілизна з мериносовою вовною, бо вона утворюватиме зайве тепло та як результат провокуватиме виділення більшої кількості вологи. А чим більше вологи, тим вище ризик замерзнути.

Не забуваємо — аксесуари для голови, рук і ніг!

Для зимового спорту підійдуть тільки спеціальні шкарпетки — теплі та високі, зі спеціальної суміші вовни — Suksee або Frotee

Обов’язково потрібні рукавиці Reimatec Snoukka або рукавички Reimatec Skimba зі сноулоками та цупкою тканиною на долонях, ремінцем регулювання на руці та кріпленням, яким можна з’єднати між собою рукавиці, зняті з руки. 

Обираючи шапку, пам'ятайте, що у дитини на голові буде ще шолом. Таким чином обираємо шапку або підшоломник без зайвих деталей та з не об’ємного матеріалу: PilvinenReissari чи Kalotti. Вовняний підшоломник Aurora для підлітків чудово захистить шию та вуха і виконає функцію терморегуляції.

Бажаємо успіхів в опануванні гірських схилів та сніжних вершин! Ми радіємо, коли дорослі та діти обирають функціональний та надійний одяг від Reima. Так ми точно впевнені, що малюки будуть в теплі та комфорті як під час гри в сніжки, так і під час занять серйозним дорослим спортом!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image