Як обрати літню вітрівку

Літо – це не тільки спекотні дні та яскраве сонце з лагідним морем, але й раптовий дощик, вітер чи прохолодні вечори. Тому, щоб кожен момент літа для вашого малюка був приємним, йому знадобиться легка вітрівка. Як її вибрати – розповімо нижче.

Захист від дощу та вітру

Обираючи вітрівку на літо, віддайте перевагу моделям з волого- та вітронепроникної тканини, яка має брудовідштовхувальні властивості. Куртки Reima захистять від вітру та невеличкого дощу. Якщо дитина забрудниться, тканина не дасть просочитися бруду у волокна. Така куртка швидко сохне та проста у догляді. 

Обираємо літню дитячу вітрівку

Циркуляція повітря

Для літа обирайте куртку без підкладки, або ж з підкладкою з mesh-сітки. Інакше дитина може перегрітися, а волога не буде виходити назовні. Найкращу циркуляцію забезпечують матеріали з показником повітропровідності >7 000. Така тканина буде «дихати» та не дозволить дитині спітніти. 

Безпечне сонце

Діти потребують захисту від ультрафіолетових променів навіть у пахмурні літні дні. Сонячні промені крізь хмари здатні завдати шкоди ніжній шкірі дитини. Куртки Reima ParasolGuldfiskSolen захищають дитячу шкіру від негативного впливу сонця та подовжують час можливого перебування на відкритій місцевості у 50 разів. 

Продуманий дизайн

Влітку діти рухаються більше, ніж в інші пори року. Тому вітрівка зі зручним та продуманим кроєм стане улюбленою річчю вашого малюка. Підберіть дитині куртку з вільним кроєм довжиною нижче поясу та з резинками на манжетах і по кромці одягу. Такі моделі гарно захищають руки та поясницю від вітру, тож малюк зможе активно гратися без турбот. 

Наявність каптура є великою перевагою куртки. Він забезпечує максимальний захист від вітру та дощу. Руки та дитячі скарби зручно ховати у глибокі кишені, тож подивіться, щоб ці елементи були присутні на обраній моделі вітрівки. 

Усі застібки на одязі мають бути безпечними,щоб не травмувати ніжну дитячу шкіру. Вітрівки бренду Reima застібаються на надійні блискавки, які мають захист від пошкодження підбородку. 

Обираємо літню вітрівку для дитини

Світловідбивні елементи 

Сучасний одяг доповнений світловідбивними елементами, які роблять людину більш помітною для учасників дорожнього руху. Моделі дитячого одягу, в тому числі вітрівка, неодмінно повинні мати такі елементи. В умовах поганої погоди чи темряви вони зроблять дитину набагато помітнішою у світлі фар. 

Компактність

Часто літній дощ може застати зненацька, тож вітрівка теж має лежати напоготові. Щоб не обтяжувати батьків, такий одяг не повинен займати багато місця. Отже, компактність – важлива властивість зручного одягу. Обираючи куртку, звертайте увагу на те, скільки місця вона буде займати в сумці під час прогулянки. Краще віддайте перевагу моделям, які можна покласти у сумку, рюкзак чи, навіть, у кишеню. Це, наприклад, модель Kuulto.

Стильні кольори

Влітку хочеться, щоб одяг був яскравим та позитивним. Вітрівка не є виключенням. Віддайте перевагу соковитим принтам та яскравим кольорам - HippasillaUrhein, які гарно поєднуються з кольоровою гамою інших речей вашої дитини. В каталозі Reima ви можете обрати однокольорові куртки, або ж вітрівки з яскравими принтами. 

Насолоджуйтесь літом за будь-якої погоди разом з Reima!