Всі літні новинки для спекотних пригод і будь-якої погоди!

Влітку дуже важливо мати гардероб з надійних речей, які підійдуть для дослідження навколишнього світу та прогулянок на природі — на річці, в лісі або полі з друзями та батьками. Саме тому презентуємо вам літні новинки Reima, зносостійкі, розраховані на активні ігри та такі що служать не одному поколінню малечі.

Базові речі, що створюють комфорт

Є такі речі, які мають бути у кожного маленького дослідника. У Reima стосовно цього є розроблені технології та предмети одягу, в яких буде і зручно, і стильно, і гарно. Їх всі об'єднує одна важлива властивість — перероблені волокна. 

Коли мова йде про активний відпочинок на свіжому повітрі, синтетичні волокна мають одну перевагу над усіма іншими: вони дуже добре відводять вологу від шкіри назовні. М'які речі Reima зносостійкі, за ними легко доглядати, і вони залишаються охайними від прання до прання. У них є все необхідне, щоб діти відчували себе комфортно. А тепер — до конкретних моделей, на які рекомендуємо звернути увагу в цьому сезоні.

Літній дитячий одяг

  • Худі Luotaus для старших дітей виготовлено з еластичного матеріалу, що швидко сохне та зручний під часу бігу чи стрибків. Має захист від ультрафіолету, фіксований капюшон від дощу чи сонця, кишеньку-кенгурушку спереду.
  • Для менших дослідників пропонуємо худі Vertyy. Відрязняється від попереднього лише тим, що в цьому худі дві бокові кишеньки замість кенгурушки спереду. Всі інші характеристики такі ж, і захисні властивості теж. 
  • Футболки Siirtyy і Siirto стануть до вподоби старшим діткам. Виготовлені з перероблених волокон, вони швидко сохнуть, не жмакаються і стильно виглядать завдяки яскравим принтам. 
  • Шорти Valoisin і Eloisin з легенького матеріалу Travel light, щоб в активних іграх ніщо не стримували активних рухів. Вони також мають УФ-захист, а також еластичну регульовану талію та застібку-липучку з кнопкою. Вони чудово “дихають”, тож незамінні для літніх розваг. 

Легкий одяг з синтетичними волокнами, ідеальний для теплих і жарких днів виготовляється з матеріалу Activeknit, що ніби підказує, що це ідеальний одяг для активностей надворі. 

Технологія Anti-Bite: надійний захист вашого малюка від комах!

Одяг Reima Anti-Bite відлякує комарів, кліщів, ос, мух та вошей. Ефект заснований на репеленті IR3535, який використовується в Європі протягом десятиліть. Покриття, розроблене португальською компанією Smart Inovation, не вбиває комах, а лише відлякує їх.

IR3535 біологічно розкладається і не заважатиме природним процесам. Репелентного ефекту вистачить щонайменше на 100 прань. Після 50 прань його ефективність становить 85%, а після 100 прань — 75%.

Що таке IR3535?

Молекула, також відома як етилабутилацетиламінопропіонат [EBAAP], дуже схожа на бета-аланін. Бета-аланін природним чином зустрічається в нашому організмі і також є дієтичною добавкою. IR3535 не викликає подразнень і вважається ВООЗ (і EPA) придатним для людей, в тому числі для немовлят старше 6 місяців.

Моделі з технологією Anti-Bite

  • Куртка Anti-Bite Turvaisa зі знімним капюшоном і блискавкою спереду і кишеньками на блискавках теж. Подол ззаду подовжений і світловідбиваючі деталі. 
  • Штани-трансформери Anti-Bite Sillat та Virrat для активних підлітків з двома боковим кишенями, регульованою талією, деталями, що відбивають світло. 
  • Панама Anti-Bite Itikka та кепка Hytty без підкладки, що ідеально підійде, коли на вулиці спека, а малюк набігався. 
  • Шкарпетки Anti-Bite Karkuun та Insect. Бавовна в цьому виробі сертифікована як органічна.

Це не всі моделі — дивіться весь асортимент та обирайте кольори і моделі, що вам до вподоби. 

Охолоджуючий матеріал Xylitol Cool — неймовірна технологія комфорту в літню спеку!

Ви можете подумати, що ксиліт — це просто замінник цукру в жуйках і цукерках. Але з ньоготакож можна зробити нетоксичне, дружнє до планети просочення для тканини, що добре відводить тепло, яку ми називаємо Xylitol Cool! Ми створили цю солодку інновацію, щоб навіть найактивніші діти відчували прохолоду, незалежно від того, наскільки влітку спекотно.

Одяг для дітей літній

Відчуття прохолоди в одязі Reima — це набагато більше, ніж просто відчуття: температура шкіри може знижуватися на 1-3 градуси за Цельсієм (1,8-5,4 градусів за Фаренгейтом). Матеріал трикотажу також захищає від ультрафіолету, і охолоджуючий ефект зберігається навіть після 20 прань.

Наприклад, сукня Xylitol Cool Virein ідеальна для ігор на вулиці, бо тягнеться в усі боки, має довжину до коліна та еластичний пояс. Для ігор, бігу, стрибків — те, що треба. Є в асортименті також футболки —  Xylitol Cool Vauhdikas прямого крою і принтом спереду. 

Захист від пекучого сонця SunProof

Просочення Reima SunProof із захистом від ультрафіолету безпечне та екологічне. Просочення нашого одягу від Archroma витримує до 20 циклів прання. Q3766/7 — це сонцезахисний тканинний матеріал GRS (Global Recycled Standard), Q3777 — сонцезахисний тканинний матеріал із магічним принтом GRS (Global Recycled Standard). Вже без фінішного покриття, UPF цих тканин становить 40+. Це хороший захист від сонячних променів. 

Наша популярна лінійка купальників, що захищають від ультрафіолету спектру А і В, поповнилася новими яскравими принтами. Обов’язково поцікавтесь, якими саме, і ми впевнені, ви обов’язково щось виберете зі своїм малюком! До ювілею відзначимо принти улюблених моделей — Vesihiisi і Atlantti. Зверніть увагу на моделі для дівчаток — Korfu і Uimaan

Доповнюйте плавальні костюми аксесуарами, наприклад, сонцезахисною панамою Mustekala чи Kilpikonna з захистом шиї або двосторонніми моделями Viehe чи Viiri для старших діток. Вони точно оцінять таку цікаву функціональність! 

Літнє взуття: новинки для зручного бігу та стрибків! 

Ми підготували для вас новинки літнього взуття цього сезону — стильні босоніжки Kesakko, що доповнять будь-який образ. Спортивна модель Talsi розроблена з орієнтацією на довгі прогулянки, походи — вони зручні, добре сидять на нозі та підтримують ніжку фіксовано. 

Дитяче взуття на літо

Одразу ж нагадаємо про суперпопулярну модель — аквашузи Lean, які можна носити не тільки на морі, а й надворі, у дитячому садочку чи школі. Моделі ідеально поєднуються с купальниками з нашого асортименту, складаючи стильний ансамбль. 

Босоніжки — це улюбленці наших покупців. Моделі Minsa 2.0 і Ratas обирають для старших діток, а KoralliBungee і Lomalla — для менших. 

Сандалії Barefoot Rantaan 2.0 — це взуття, що дозволяє ніжкам ваших дітей розвиватися природно, без зайвого тиску, з урахуванням особливостей стопи. Наразі не тільки корисне взуття, а й бестселлер. 

Обирайте одяг та взуття, аксесуари для малечі з урахуванням особливостей віку. Підтримуйте прагнення діток до вивчення світу навколо, спілкування, прогулянок та походів! Адже це і є найкраще дитинство, яке ми потім пам’ятаємо все життя!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image