Вмикай настрій: Reima x Minna Parikka

Мінна Парікка - відома фінська дизайнерка, що прославилася своїми колекціями взуття. Ексклюзивно для Reima вона створила колекцію одягу та взуття в яскравих кольорах, що дозволяє дітям бути самими собою – унікальними та прекрасними. Це поєднання найкращого з обох світів: екологічності та функціональності Reima та бездоганного почуття стилю Мінни Парікки. Так що, дітлахи, беріть свої гаджети і включайте музику гучніше, щоб повеселитися!

Цьому взуттю ви скажете: "Вааааау!"

Взуття колекції Reima x Minna Parikka - це справжнє чудо екологічності. Моделі розроблені в співпраці з компанією ACBC, що використовує у виробництві відновлювані матеріали: 

  • FreeBio™ - це альтернативна шкіра нетваринного походження. Її отримують шляхом поєднання деревини, переробленого поліуретану та поліестеру. 
  • RePET отримують з перероблених ПЕТ-пляшок. Використання переробленого поліестеру зменшує викиди CO2 та вирішує проблему пластику на звалищах і в океанах.

Дизайнерське дитяче взуття від Minna Parikk

Чотири яскраві моделі представлені у розмірах від 28 до 40. Також, у них є чорно-білі версії для поціновувачів монохромного луку. Легкі снікерси OK з дихаючим текстильним верхом та констрастною гумкою створюють безтурботний настрій. Снікерси OK Runner з комбінованих матеріалів випромінюють енергію невгамовності. Низькі кеди Peace Low-top пасують для будь-якої ситуації і не перебирають на себе забагато уваги. А високі кеди Peace High-top створені для маленьких скейтерів!

Взуття прикрашено логотипами колекції, у яких дизайнерка зашифрувала водночас універсальний позитивний жест, літери R та М (від “Мinna”) з дитячих пальчиків.

Високі бавовняні шкарпетки Peace Mid-Calf​ підкресять унікальний стиль взуття та подарують відчуття комфорту.

Магія кольорів для супергероїв

Одяг колекції також особливий: штани Peace Pant та кардигани Peace Full-Zip виготовлені з перероблених волокон, щоб зменшити шкідливий вплив на клімат. Матеріал Interlock rec еластичний, дихаючий та швидко сохне, що є перевагою одягу для активних дітей. Три варіанти універсальних принтів чудово комбінуються із взуттям та аксесуарами і підійдуть як хлопчикам, так і дівчаткам. Доповніть образ базовою футболкою Peace Tee або тунікою Peace Midi з органічної бавовни та рослинного матеріалу Sorona®.

Дизайнерський дитячий одяг Minna Parikka

Не забули ми й про головні убори – двостороння панама Peace Bucket захистить шкіру голови та очі від променів сонця. Чудово доповнить образ та допоможе зберегти ключі в безпеці брелок Peace Keys.

Купити товари колекції Reima x Minna Parikka ви можете в інтернет-магазині та роздрібній мережі Reima.