Ветер на шкірі. Відчуття від одягу з просоченням із ксилітолу

Літня пора улюблений час дітей. Канікули й розваги кожного дня. Але коли сонце припікає й стовпчик термометру різко повзе догори — розважатись може бути тяжко. Але не потрібно засмучуватись, коли надто жаркий літній день за вікном — інноваційна технологія Reima Xylitol Cool допоможе залишатись у прохолоді та насолоджуватись іграми.

Що таке Xylitol Cool та з чим його їсти?

Xylitol Cool отримав свою назву та охолоджувальний ефект від ксиліту, також відомого як натуральний підсолоджувач, який часто використовують у жувальній гумці і як цукрозамінник. Вперше був синтезований у Фінляндії з березової деревини. У наш час цей цукровий спирт отримують з рослинної сировини, яка багата на ксиланом. Це, для прикладу, березова деревина, лушпиння мигдалю або вівса, кукурудзяні качани.

Дитячий охолоджуючий одяг

У технології Xylitol Cool окрім ксиліту, бере участь ще одна речовина, яка також є натуральним підсолоджувачем. Й ім’я їй еритрит. У перше відкритий в Шотландії у кінці ХІХ століття. Як і ксиліт, еритрит володіє антибактеріальними властивостями та широко використовується у виготовленні жувальної гумки.

Але облишимо розмові про їжу, коли справа стосується одягу.

Ксиліт разом з еритритом можуть бути перетворенні в екологічно чисте, не токсичне просочення для тканини, з ефектом охолодження. Просочення не просто створює відчуття прохолоди, воно фактично охолоджує шкіру на 1-3°C під час активних ігор або спортивних розваг.

Вибираємо гардероб на основі Xylitol Cool

У літній колекції Reima представлено багато варіантів одягу з використанням технології Xylitol Cool. Футболки, сукні, майки, шорти, спідниці, легінси — одяг знайдеться на різній смак.

Матеріал одягу приємний на дотик, еластичний й швидко висихає. Також володіє фактором захисту від ультрафіолету 40+. Просочення буде зберігати свої властивості й після двадцятого прання.

Охолоджуючий одяг для дітей

Сукня Tuulia й сукня Badestrand сподобаються як маленькій спортсменці, так і модниці. Можна стрибати, бігати стрімголов або влаштовувати модні покази для друзів — все буде проходити з відчуттям свіжості та прохолоди протягом цілого дня, навіть при спеці.

Футболка Vauhdikas, футболка Vilpo та футболка Speeder чудовий варіант для активного відпочинку, занять спортом й прогулянок. Не тільки у спекотні літні дні, але й в інші дні, наповненні розвагами, футболки з технологією Xylitol Cool залишаються актуальними.

Легінси Jumppa та легінси Korsi підійдуть для походів та кемпінгів, коли так легко впасти чи подряпатись об гілку. Талія регулюється за допомогою зав’язок, а також її можна підвертати для більшої зручності.

Для любителів шортиків є достатня кількість моделей від звичайних шортиків Ilmassa й до спідниць-шортів Liikkuen та Tellina. Зайняття спортом чи дитячі спортивні змагання тепер будуть не тільки зручними та прохолодними, але й стильними.

З екологічними технологіями у світле майбутнє

Технологія Xylitol Cool показує простий приклад, як залишаючись чистим, в екологічному плані, для природи, приносити користь дітям. Дарувати радість у спекотні дні стало ще легше. Насолоджуйтесь дзвінким дитячим сміхом та не турбуйтесь про спеку. Про це вже потурбувалась Reima.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image