Відлуння лісів у принтах нової колекції

Коли бетонні джунглі замерзають, місто перетворюється на дивовижний лабіринт із крижаного скла, вкритих інеєм стін і білосніжних тротуарів. А з новою колекцією Reima діти можуть уявити себе арктичними дослідниками, що скрізь знаходять відбитки лап казкових тварин.

Кожен лишає свій слід

Нові принти з безліччю сором’язливих лісових мешканців, що ховаються серед дерев, отримали водонепроникні комбінезони-бестселери з утепленням до -20°C Reimatec Lappi та Reimatec Puhuri. Прямуйте за ланцюжками слідів, щоб знайти усіх!

Зимовий комбінезон Reimatec Langnes з утепленою задньою частиною та силуетами білих ведмедів у сіро-білій палітрі передасть малюку трохи маскувальних навичок та витривалості цих мешканців Півночі.

Дитячі зимові комбінезони з принтами

У північних лісах мешкають не лише звірі, але й птахи. Лише подивіться, скільки їх гніздиться на мембрані термокурток Reimatec Kustavi та Reimatec Kuhmoinen

Зимовий комплект для хлопчиків та дівчаток Reimatec Ruis складається з принтованної куртки та однотонних зимових штанів із високою талією в тон.

Усі моделі виготовлені зі зносостійкої, повітропровідної мембрани з високим вмістом переробленого поліестеру, бо Reima прагне, щоб звірятам було так само затишно в їх рідних лісах, як і на наших виробах, а сліди, яке залишає людство на обличчі планети, були якомога непомітнішими.

Дитячі куртки на зиму з принтами

Росла собі ялиночка

Перше, що спадає на думку, коли ми чуємо “зимовий ліс” – лапаті гілки ялинок під сніговою ковдрою. Тому в новій колекції так багато візерунків, що натхненні вічнозеленою красунею. Улюблені флісові комбінезони для тодлерів Myytti та кардигани Ornament ніби кличуть на прогулянку серед дерев та кучугур, адже вони так добре зберігають тепло всередині і відводять зайву вологу від тіла. 

Для вовняної термобілизни Taitoa дизайнери Reima розробили чудовий скандинавський орнамент з повторюваних геометричних елементів на основі схематичної ялинки. У поєднанні з кардиганом з в’язаного флісу Northern або вовняним Perinne можна створити стильний повсякденний образ для найхолодніших днів від 104 до 164 см зросту.

Дитячий одяг з принтами

Свято щодня

Акцентні теплі аксесуари зададуть настрій навіть однотонному верхньому одягу. Ми прикрасили витонченими ялинковими візерунками однотонні вовняні шапки всіх фасонів – біні Tunturissa, моделі із зав’язками, як Kuurainen, та найнадійніші шоломи Talviaamu. Є й різнобарвні моделі зі складнішим орнаментом, наприклад, дитяча шапка-біні Pohjoinen

Доповнити образ можна вовняними рукавичками з принтом Luminen та високими гірськолижними шкарпетками з суміші вовни Suksee, адже долоні та стопи також потребують дбайливого захисту від морозів.

А для найменших дослідників є симпатична модель із родзинкою – шапка-біні на зав’язках Nassu оздоблена кумедними вушками. Вона вже завоювала серця покупців у магазинах Reima по всій Україні.

Дитячі аксесуари з принтами

 

 

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image